• Alexandra

  • Beküldte:
  • Alexandra reagálása

    Szia Xhagix!

    Köszönöm szépen, hogy újra jártál nálam és adtál egy esélyt. Valóban nem tudtam a kilétedet :). Örülök, hogy most pozítiv élményekben volt részed. Remélem találkozunk majd egyszer egy  teljes órás testmasszázs keretin belül is és még sok jóban lehet részed ez idő alatt. Gondolom ez a félóra számodra is megfelelő  volt és lesz még ilyen alkalmunk a találkozásra. Igen, még mindig ilyen magas vagyok azt hiszem nem is fogok egyhamar "összemenni", remélem :D. Köszönöm mégegyszer és várlak szeretettel az év maradék napjaiban :D.

    Puszim és ölelésem

     

  • Egyeztetés:

    Korábban megemlékeztem már Alexandráról, és a beszámolóm nem volt pozitív. Most újra a fővárosban jártam, és megint csak nagyon rövidi időm akadt. Kedvencem a város másik végében rendel, így gondoltam kap Alexandra egy újabb esélyt. Felhívtam délelőtt jeleztem, hogy meglátogatnám, de mondtam, hogy időpontot később pontosítanék, ha már tisztán látok a programomban. Egy újabb telefonnal megtörtént a pontosítás és 15 perc múlva ott voltam. Minden flottul ment.
  • Megközelítés:

    A megtalálással most sem volt gond. BKV lehetőségeket nem ismerem. Parkoló szép számban van és ingyenes. Trükk, hogy a panel mögötti parkolóba kell menni.
  • Helyszín:

    Panel lakás emelet. Semmi extra, de rendben van. A törülköző most sokkal jobb volt (értsd rendben volt a nedvszívó képessége). A masszázs most padon zajlott, ami szintén pozitívum a múltkorhoz képest.
  • Lány külseje:

    Alexandra nem lett alacsonyabb :)), még mindig kb akkora, mint én. Jó az alakja, szerintem a mellei a legjobbak. Arca átlagos, általában véve egy csinos fiatal nő.
  • Erotikus masszázs:

    Legutóbb ezzel a résszel nagyon elégedetlen voltam. A beszámolóm sem lett pozitív, melyet követően Alexandrával váltottunk néhány üzenetet itt az oldalon. Nem örült a negatív kritikának (én sem, hogy azt kellett írnom), de csalódottságának kulturáltan adott hangott. Éppen ezért gondoltam, hogy adok neki még egy esélyt. Azt gyanítom, hogy nem tudta a látogatás alatt, hogy én fogalmaztam korábban kritikusan vele kapcsolatban. Nem fedtem fel kilétemet, mert nem akartam a szolgáltatást ezzel befolyásolni.
    Az első óriási különbség, hogy most masszázspadon masszírozott. Az idő ugyanolyan rövid volt sajna, mint a múltkor, így szakszerű teljes masszázst nem is vártam. Most azonban volt koncepció a történésekben, és a mozdulatok is szakszerűnek tűntek a legutóbbi simogatáshoz képest. Azt gyanítom, hogy nem időközben tanult meg masszírozni, hanem akkor tényleg nagyon rossz napját foghattam ki. Nem volt semmi hiányérzetem masszázs közben.
    A fordulást követően, most megszabadult a tangától is, és úgy helyezkedett, hogy lehetett simogatni mindenhol. Nem voltam túltolakodó, de kellemesen cirógattam legintimebb testrészét is, miközben ő rajtam dolgozott. A levezetés egy kellemes nem kapkodós francia lett, mely végig mehetett. A lövést követően nem rohant világgá, hanem szépen lenyugtatott.
    Most nem kellett csalódnom :)
  • Elszámolás:

    Az elszámolás a megbeszéltek szerint történt. Kicsivel a piaci alatt és az érték arány így szinte tökéletesnek mondható.
  • Összkép:

    Összességében azt kell hogy mondjam jó döntés volt az újabb látogatás. Örülök, hogy Alexandra élt a lehetőséggel, és nem okozott csalódást. Így már bátran mondhatom, hogy ha úgy alakul, akkor visszamegyek még :)
Happy Massage