• Angi

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Angi reagálása

    Szióka kedves Bakom!
    Először is levelem azzal kezdeném, hogy nagyon köszönöm a beszámolódat!
    Nem semmi. Hogy telik az idő. Már el is telt másfél év amióta ismerjük egymást. Ha valaki hát te igazán sokat vagy Bakom online az oldalon, aminek köszönhető is volt ez a gyors bejelentkezés, így a számodra nem is volt fontos a telefonos bejelentkezés. De ha telefonon akartál volna bejelentkezni, és nem értél volna el, akkor tuti hogy megcsörgetlek ahogy ez az adat lapra ki is van írva. Ezt te nagyon jól tudod, hisz törzsvendég vagy, és szinte majdnem minden héten felhívsz telefonon, csevegünk, és levelezünk egymással. Örülök, hogy eljutottál hozzám elsőre!
    Autóval a Duna Plazával szemben lévő főúron szerettél volna parkoló helyet találni, találtál is 5-6 m-re a főbejárati ajtótól és ez a lényeg (láttam ám ahogy beálltál az erkélyről), vártam rád, figyeltem mikor érsz ide ;-) Ha nem VIP parkolót keresel, akkor a épület bal oldali, és a hátsó kapu felüli részén mindig van hej, és így pontosan meg tudsz érkezni. Igaz az fizetős. Látom figyelted, igaz amikor jöttél nem tapasztalhattad milyen a tömegközlekedés. ;-) Én csak örülni tudok ha könnyű volt eljutni a bejárati ajtómig az épületbe. Jó érzés is az ha tetszett a kilátás, és diszkrétnek láttad, érezhetted a helyet.
    Örülök hogy tetszett a helyszín, a családias környezet... Nagy-nagy kedvencem vagy, így örömmel vettem részt az egymásra festettet szép, hangulatos fények közötti oktatáson.
    Köszönöm drágám neked ahogy dicsérted becézve a külsőmet!!! Elképesztően szimpatikus vagy nekem... Simán megbabonáztál olyan precízen írod le milyennek is látsz. Nem is hittem volna hogy az arcod, tekinteted, fájóan-félelmetesen hagynak nyomot bennem. Nem is feledem amíg csak élek.
    Mikor a húsod hozzám tapadt, ölembe süpped, horgonyodnak, körülvet édes szőre, csorgatott méz a pillanat, megszédültem és azt gondolod, nem válsz el tőlem. Remélem egy ideig nem lesz bánat, gond, se fájdalom. És több időre meg tudod magad ajándékozni :)))
    Nagyon élveztem veled ezt a hatalmas fincsi bő egy óra együttlétet, sok kihagyás után is..:) Örülök, hogy egy jó szexcsatára volt lehetőségünk! ;-) Sok szeretettel várlak vissza amikor csak kedved, és lehetőséged engedi. Ölellek, pusykállak!

  • Egyeztetés:

    Angi régi ismerősöm, sokat cseverészünk, ehhez képest elég kevés alkalommal találkoztunk. Sikerült egy nekem alkalmas esti időpontra találkozót megbeszélni (ő délutántól nagyjából hajnalig érhető el). A telefont ő kezeli, természetesen ha dolgozik, akkor újra kell hívni. Nekem elsőre sikerült elérnem, gyorsan megbeszéltük a talit.
  • Megközelítés:

    Autóval a Duna Plázával szemben lévő szervizúton célszerű parkolóhelyet keresni (nem könnyű, de egy-egy hely általában mindig akad. Ha a tízemeletesek előtti részen van szabad hely, oda célszerű beállni,  ha nincs, akkor kell egy jobbra kört csinálni. Ezzel csak pár percet lehet veszíteni, ám ezt célszerű az érkezés időzítésénél bekalkulálni.  Tömegközlekedéssel ugyancsak egyszerű a dolog, a tízemeletes házak elejét már messziről lehet látni a Váci út jobboldalán. A lakás magasan van, de megközelítése egyszerű és diszkrét.
  • Helyszín:

    Egyetlen szóval így jellemezhető: kifogástalan. Hangulatos, nagy szoba (színes fények, félhomály, ahol kell, gyertyák, otthonos enteriőr), hatalmas és masszív ágy, a jó közérzet alapból garantált. A fürdőszobában ugyan nincs zuhanyfüggöny, de ennek nincs jelentősége. A tökéletes helyszínt pedig megkoronázza Angi kedvessége.
    Ki kell hangsúlyozni a zenét, amire igazán csak annyira figyeltem oda, hogy az maradt meg bennem: tökéletesen illett az egész találkozónkhoz, mintha valaki előre így rendezte volna.
  • Lány külseje:

    Angi képei kellő információt adnak a látogatónak. Popsija nem NB I-es, hanem világbajnoki. A szilikonos cicik tökéletesek. Ehhez párosul a hölgy kedvessége, figyelmessége. Az együttlét alatt átszellemült arca is sokáig az emlékeim között fog maradni.
  • Action:

    Mivel csak egy órára tudtam menni hozzá, hamar egymásnak estünk. Ő kezdett franciázni, nagyon finoman és jól, ám nagyon vágytam már arra, hogy ölelhessem, így gumifeloperálás után gyorsan váltottunk misszionáriusra. Sokáig élveztük ennek a pozitúrának a finomságait, próbálgatva a szeretkezés árnyalatait (elég régen találkoztunk ahhoz, hogy erre szükség volt, egy kicsit újra fel kellett fedeznünk egymást). Elég hosszú időt töltöttünk így, a csúcsot még csak kerülgettük, amikor egyet gondolva a combok közé csúsztam a nyelvemmel, és sikerült egy szép ívet húzva orgazmusig vinni Angit. Ennek megörülve suttogva ajánlottam, hogy próbáljuk ezt meg újra, de ő mondta, hogy kell ilyenkor neki egy kis idő. Nem tágítottam, finoman, lassan újrakezdve ismét sikerült őt a csúcsra juttatni. Az sem zavart, hogy nála nincs csók (ezért is nem tízes), mert finom simogatásai, meg hogy másutt mindenütt csókolgathattam, ezt valamelyest feledtették. Utána kértem, hogy ő jöjjön fölém, szembe is, fordítva is egy masszív lovasprogrammal. Úgy szaladt el az idő, hogy szinte észre sem vettük…
    Sajnos a következő vendég közvetlenül utánam jött (persze a normális átfedési idővel), így egyértelmű volt, hogy itt most nem számíthatok Angi kedvességéből vagy újraértékelésből fakadó túlpercezésekre, de nem is hiányzott, mert tökéletes órát töltöttem nála, amelynek minden percét kihasználtuk (talán az elején volt egy kis bevezető beszélgetés, ami nagyon jó ráhangolódás is volt egyben).
  • Elszámolás:

    Korrekt, a szolgáltatás minőségét nem igazán kifejező szerény ajándékomat adtam át Anginak. Igazán nem taglaltunk extrákat, azért ha valaki először megy hozzá, ajánlatos az adatlapját áttanulmányozni és az elvárásokat egyeztetni. Nekem most erre nem volt szükségem, amit kaptam, az tökéletesen elég volt.
  • Összkép:

    Az Angival eltöltött óra tanulsága számomra elsősorban az volt, hogy noha eddig mindig igyekeztem hosszabb időre menni a lányokhoz, a nála eltöltött óra után nem maradt hiányérzetem. Nagyon tartalmas volt az együttlétünk, és kicsit izgalmas volt egymás újrafelfedezése is.
    Ez persze lehet, hogy csak mentség arra, hogy elég régen voltam nála, és ezzel akarom magamat magam előtt felmenteni. Vagyis az a legjobb, ha a számunkra kedves lányok újbóli meglátogatását nem tologatjuk addig, hogy az újrafelfedezés élményeinek kelljen örülnünk...
Happy Massage