• Gia

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon értem el. Egy - két csörgés után felvette. Kedvesen, korrektül tájékozatatott mindenről, a kérdéseimre nem derogált válaszolnia. Cuki hangja van. :)
  • Megközelítés:

    Parkolásról nem tudok nyilatkozni, igazából nem is figyeltem. Metró kb. 3 percre a lakástól, ami könnyedén megtalálható. Még nekem is elsőre sikerült.
  • Helyszín:

    Tiszta, kellemes, barátságos hangulatú lakásba érkeztem. A baszoba szolidan bútorozott, kényelmes ággyal, a ruhákat lehet rakni a fotelbe. Fürdőszobában sarokkád zuhanyzóval, komoly tusfürdő választékkal.
  • Lány külseje:

    Egy fekete miniruhában fogadott, fekete magassarkú, szexi harisnya, kedves mosoly! Azonnal levett a lábamról (ekkor még csak képletesen). Abszolút ő van a képeken, azt kell mondjam sok lánynál megfordultam, de ilyen eszméletlen gyönyörű testet nem sokat láttam. Egyszerűen hívogat a teste,  hogy csókold, nyald, harapj bele, merülj el benne egészen! Fantasztikus.
  • Action:

    Fenntebb már leírtam, miben fogadott. Vettem Neki egy szál rózsát, mivel olvastam, hogy szereti. Aranyos volt, nagyon örült neki, rögtön vázába is tette. Kaptam egy pohár vizet, és bevezetett a szobába. Édes, kommunikatív, nem volt semmi feszültség. Míg szabadultam a textiltől érzékien táncolt, szóval sebesen haladtam a tus alá. Mikor visszatértem, a ruha már nem volt rajta, fehérneműben táncolt éppen. Rögtön oda is toppantam és átkaroltam hátulról. Kikapcsoltam a melltartóját, és így táncolt kicsit a karjaim közt, popsimozgásával komolyan felizgatva. Mikor a tanga is lekerült az ágyra vetettük magunkat, simi, ismerkedés, és hipp-hopp, Speedy ezredest máris egy érzéki száj,nyelv kényeztette. Kezet csak igazításhoz használt, mesterien csinálta. Sajnos nem tudtam úgy belefeledkezni csodás idomaiba mert az államon lévő szőrpamacs nagyon csikizte. Így kértem, hogy jöjjön fölém, és indult a Summer of 69. Így is lett végem. Nem kapkodott, hagyott a szájában lenyugodni, nagyon finom volt. Pihenésképp kaptam egy finom, lazító, simogató masszázst, aztán szólt, hogy mostmár igazán kell pisilnie, szóval a fürdőbe vettük az irányt. Mondhatom pazar látvány volt!! Levezésképp még kényeztetett kicsit, nagyon finoman csókol, és bár tudtam, h nem leszek képes többre, nem tudtam ellenállni, hogy még élvezzem fincsi franciáját. Nem rúgdosott ki, szép kényelmesen felöltöztem, búcsúcsókkal és nagyon jó érzésekkel távoztam.
  • Elszámolás:

    Hiperkorrekt! Gyakorlatilag csak egyetlen extrája van (nem vettem igénybe), amúgy minden az alapban nagyon kedvező !
  • Összkép:

    Gyakorlatilag, ha sikerül kiküszöbölni a csikit, akkor szinte tökéletes. Álomtestű, intelligens, aranyos, közvetlen NŐ! Lehet Vele beszélgetni, az ágyban pedig nagyon odaadó, finom! Úgy mentem el Tőle, hogy szívem szerint fordultam volna vissza azonnal! Kincs kategória! Vigyázni kell Rá!
Happy Massage