• Alexandra

  • Beküldte:
  • Alexandra reagálása

    Szia kedves sam1024!

    Örültem a beszámolódnak és remélem még találkozunk, rajtam nem fog múlni.

    A forgalom - ez Budapest - néha megvicceli az embert de minket ez sem tántorított el a találkozástól sőt még meg is erősített. :)

    A rózsa természetesen vízben volt és sokáig megmaradt. A Tőled kapott virágok mindig sokáig megmaradnak :) valamivel megbabonázod őket. :) Én imádom a virágokat és szívesen fogadok Tőled mindig szép virágokat.

    Remélem, hogy még fogunk találkozni és megint feltöltődhetsz nálam lelkileg és testileg is.

    "Engem érintése feltölt, mosolya földerít, embersége elérzékenyít, huncut kedvessége pedig csábít" ez nagyon szép volt és nagyon jól esett. Egy nagy mosolyt kapsz tőlem, huncutul kedveskedésemmel elcsábítlak.

    Millió puszi és nagy ölelés

    Alexa

  • Egyeztetés:

    Az időpontegyeztetés nagyon gördülékenyen történt.  Első hívásomat fölvette, és találtunk mindkettőnk számára megfelelő időpontot, amit az élet (=közlekedési dugó), rögtön ki is tolt úgy fél órával.  szerencsém volt, hogy egyrészt megértően fogadta, másrészt hogy még nem volt betáblázva a következő időrés.
  • Megközelítés:

    nem nagy kihívás bármivel megközelíteni, de aki ezt autóval tenné a nagy folyó másik oldaláról  (mint most én), az bátran számoljon a közlekedési dugók miatt a \\\ormál\\\\ elérési idő  duplájával.  szabad parkolóhegyek az épület mögött.
  • Helyszín:

    gondozott, célszerűen kialakított rendelő két dolgos masszőznek.  zuhanyzó van, és sokféle tusfürdő, amik nagy része - felületes észlelésem szerint - inkább üres, mint sem, de így is találtam :D
  • Lány külseje:

    bár a Hölgy termete számomra tiszteletet parancsoló, természetes szépsége, hamvassága, és törékeny karcsúsága magával ragadó.  mindez olyan kedves közvetlenséggel, amivel bárki, aki az elvárható tisztelettel közeledik vendéglátójához  rögtön érzi, hogy jó helyen jár.
  • Erotikus masszázs:

    kicsit zavarban vagyok, hogy szexpartner/masszázs beszámolók közül hova való az én mosztani beszim (majd webi eldönti :DDD) mivel Alexandra elsősorban masszőz (úgy is hirdet, aktust pedig soha nem vállal), azért annak ellenére masszázs-beszámolót írok, hogy jómagam azt konkrétan nem kértem.  franciaórát beszéltünk meg, és láberotikát.  nekem ugyanis nagyon bejönnek ápolt, szép lábai, a hosszú játékos ujjakkal, és puha talpacskáival.  a KF-örömmökkel aránylag ritkán élek, de most helyes döntéssel, kértem:) . és megadá az Ég, vagyis Alexa, mert ez nála csak kölcsönös rokonszenv esetén opció:)  nos, -nekem- esztétikai gyönyör volt ölének puszta látványa.  vizuális élvezkedésem után, a legfinomabb italt kaptam, amivel kényeztésemmel a kelyhe mélyéből megkínált. finom íze, üde illata, szó szerint elvarázsolt. örömében kisajkaival a tisztaság csókjával csókolt.   röviden olyan élményt kaptam Tőle,  amiben nekem messze jobb volt adnom, mint neki kapni, és remélhetően nem azért, mert ne sikerült megadnom Neki, amit nagyon szerettem volna.  nem maradt adósom, azon az áron sem, hogy az órát - az egyenlítése miatt - jócskán túlléptük. 
  • Elszámolás:

    teljesen átlagos ajándék, amit -mivel szokásom szerint előre szeretek rendezni- most is az első dolgom volt átnyújtani (csak remélem hogy a rózsa vízhez jutott).  érték viszony az én ízlésem szerint kedvező. itt muszáj egyetértenem azokkal a vendégekkel, akik már előttem nagyon világosan kifejezték, hogy ők vendégként sem pusztán űríteni járnak vendéglátóikhoz.  Ahogy 1 összélmény sem korlátozható csak az eksönre.  
  • Összkép:

    nem először jártam nála, és - ha rajtam áll - nem utoljára.  lehet másokat irritál cserfes fecsegése, gondolatainak szeszélyes röppenése személyes téma-bokrainak változatosságuknál csak ismeretlenségükkel jobban leírható ágai között. én szívesen hallgatom őt.  hallgatom, mert érdekel mint egy kedves, nagylelkű, jó humorú, és közvetlen Ember, és vonz mint fiatal, szép, érzékeny és intelligens Nő. engem érintése feltölt, mosolya földerít, embersége elérzékenyít, huncut kedvessége pedig csábít. 
Happy Massage