• shilla

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Elég gyorsan felvette, nem kellett hosszan csörgetni és nem suttogva, alig érthetően beszélt, hanem érthető és korrekt tájékoztatásban volt részem.
  • Megközelítés:

    A Xi ker egy nagyobb bevásárlóközpontja közelében van, villamossal, busszal valamint autóval is könnyen megközelithető.
  • Helyszín:

    Nagyon kellemes a lakás, az ágy sem az a fajta hogy legyen hol hanem puha és a jobbik fajtából való kényelmes. Fürdő okés, akinek kell még van semleges illatú tusfürdő is.
  • Lány külseje:

    Nekem ő jobb, mint a képeken, mert vékonyabb jóval. Nem nádpálca, de pont jó. Szép formás cicik és fenék, olyan amire az átlag férfi felfigyel. Nagyon kellemes jelenség és közvetlen is. Szerencsére az első találkozásra ő nem játtsza meg, hogy pont én vagyok akire egész életében várt, de simán rámhangolódott.Jól oldja a hangulatot.
  • Action:

    Ami különösen jó benne, hogy bár nem kértem csókot, de néha incselkedett ezzel és ölelés, nyakpuszi, simogatás, minden ami egy barátnős szeretkezéshez kell. Sajnos nem voltam kitartó és még nem eléggé ismerem hogy elélvezzen Ő is és azt nyujtsam neki amit szeret, pedig jó lenne érezni és látni. Viszont tuti hogy élvezte, mert nem hangos égbekiáltó sohajok, hanem az a fajta volt, amikor csak akkor jött mikor jó volt neki, de határozott jelei voltak hogy azért volt ár hatással. Aztán ő felvarázsolt engem is 2 perc alatt a finom és érzéki szájával, majd a védőfelszerelést felhelyeztük és beleült. Hát igen, nagyon jó és finom volt, ahogy mozgott, majd szerettem volna hátulról is hogy lehasal. Teljesitette a kérésem és kitolta azt a nagyon formás popót, amire éreztem hogy elsötétül a szoba és már csak az ösztönök hajtottak és elvesztettem a fejem..Hát igen, bejött az amit és ahogy csinált.
     
  • Elszámolás:

    Előre korrekten, sztem érték arány jó. Előre odaadtam, vissza tudott adni, ez sztem teljesen okés.
  • Összkép:

    Hát az action részre nyilván 10-est kéne adnom. A helyre 9-et adnék, mert egyedül rendel és 9szintén jól esik hogy nem kell suttyóban lopakodva közlekedni és ugy lefürdeni mint egy tolvaj.Szerintem legközelebb jobb lesz, mert kivi leszek hova lehet vele fejlődni és mit lehet még kihozni egymásból. Nyilván az első élmény inkább összeszokás, de annak is nagyon jó volt :)
    Volt egy valami amit még ki szeretnék vele próbálni, de ezt majd később :)
     
    Köszönöm Shila!!
Happy Massage