• Angi

  • Beküldte:
  • Angi reagálása

    Szióka Drága Krull!

    Először is levelem azzal kezdeném, hogy nagyon köszönöm a beszámolódat! Fogadtál.... mikor meglátlak és megpusyltál, akkor már alig várom a következő pusyt, a következő találkozást... Oly jó volt veled élvezni a szépet, az érintést amit vártam... Érinthetem az arcodat, mellkasodat simítom, majd simíthatom számmal ott lent... A mozgásodrol csak anyit mondanék, hogy az én mozgásom a te mozgásod eredménye, az én technikám :DDDD Mostanra már boldog vagyok, mert megérinthettelek! Annyira vártam hogy élvezem ezeket a gyönyörű perceket! Kavarog, és forog velem a világ ha csak vissza gondolok az eltöltött időre. Rendkívül barátságos vagy, kedves, és könnyed természeteddel valósággal. Most már tudom Imádsz, bebizonyítottad. Várom a mihamarabbi találkozást! Addig is sok-sok pusy és ölelés neked Krull kedves! ;-)

  • Egyeztetés:

    Éjjel keresgéltem itt az oldalon és megláttam, hogy online be van jelentkezve. Írtam neki üzenetet és be is jelentkeztem. Rögtön válaszolt is nagyon kedvesen. Ezután a telefonos egyeztetés során kedvesen tájékoztatott.
  • Megközelítés:

    Hozzám invitáltam, mert egyszerűen túl kényelmes pali vagyok!
  • Helyszín:

    Mint fent említettem nálam történt a liezon, ezért ezt sem részletezném.
  • Lány külseje:

    Nem ért meglepetés. Elég meggyőzőek a képei, amire az élő találkozás csak ráerősít. Igaz szerettem volna szexis ruciban látni, de ezt elfelejtettem én botor említeni. Ennek ellenére így is egyből összeakadt a lábam. Kiemelném a vadító tekintetet!!!
  • Action:

    Csak a legfelsőbb fokon tudok beszélni róla. Iszonyatosan kedves, szuperjót dumáltunk, és közben söröztünk mielőtt a jövetele céljára tértünk volna. Szükségem is volt rá, mert a látványától megrogyott lábaimat össze kellett, hogy szedjem. A dumálás után elment zuhanyozni és onnan belibbenve már csak egy szál törölköző takarta szexis testét. Aggódtam a túl késői időpont miatt nem leszek a helyzet magaslatán, de a finom bőre és a gyönyörű mellei látványa és érintése megoldotta a problémát és már csak a finom franciáját kellett élveznem. Olyan klasszul mozgott franciázás közben, hogy minden porcikáját elérhettem és simogathattam mindenhol, amit úgy érzem nagyon szeretett. Ezután az ölembe ült és finom csípőtekergetések közben hagyta had gyűrjem a csodás melleit. Sóhajtozások közben felkaptam és átfordultunk, majd előlről oldalról lassan élveztem minden percét az együttlétünknek. 
  • Elszámolás:

    Előre megbeszéltük mit szeretnék és az időpontnak és - véleményem szerint - a rugalmasságának megfelelőt mondott, amit rögtön át is nyújtottam.
  • Összkép:

    Nagyon kedves volt, mert amint hazaért egy üzenetben megköszönte a találkát, amiért ténylegesen csak én lehetek hálás. Igazából egy szuper csajt ismertem meg, aki nagyon profi és klasszul kezeli a helyzetet. Én mindenkinek csak ajánlani tudom aki a hajnali órákban keresi a tökéletes megoldást. Maximálisam elégedett vagyok!!!
Happy Massage