• Timi13

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Mar eleg regota probaltuk osszehozni, de nem talaltunk jo idopontot. Vegre osszejott, kora delutan hivtam es a leheto legkesobbi idopont megfelelt mindkettonknek. 
  • Megközelítés:

    Metrotol nincs messze, de az utcaban busz is jar. A hazba a bejutas nem egyszeru, de pontos tajekoztatassal ez konnyen lekuzdheto. Szerintem a parkolas nem egyszeru mutatvany, mert keso este is sok kocsit lattam, mi lehet ott napkozben.
  • Helyszín:

    A haz nem mostanaban epult de a lakas tiszta es szep. A szobaban tukorfal, hangulatvilagitas, igenyesen berendezve. A furdoben valaszthattam jopar tusfordo kozul. A minusz egy pont az agy miatt, ami bizonyos pozitura gyakorlas kozben erdekes hangot hallatott.
  • Lány külseje:

    Na itt igazabolo mindegyiket bejelolnem. Mikor beengedett az ajtoban egy kis utcai ruha volt rajta. Tavolsagtarto volt, semmi puszi csak egy kezfogas. Olyan lany akit az utcan megneznek, mert bajos arca van. Hihetetlen jo alakja igy ruhaban nem tunik annyira fol. Na de meztelenul!! Annak ellenere, hogy O elegedetlen, sok no megirigyelne. Minden a helyen van!
  • Action:

    Szobaban reszletek megbeszelese utan el zuhanyozni. Visszaterve agyra leheveredtunk es beszelgetni kezdtunk. Nem igazan sikerult teljesen feloldodnia, sajnos vegig megmaradt., talan a legvegen. De mnindezek ellenere jol ereztem magam Vele, mert a termeszetesseg jellemezte vegig. Lehet, hogy nem voltam neki szimpi, ezert egy kicsit lassan oldodott. De erzodik rajta a szerelmeskedes szeretete, a partner kenyeztetesenek orome. Az elejen elbeszelgettuk az idot de a simogatasokkal kezdtuk felfedezni egymast. Aztan a lenyeg is elerkezett, elkezdett franciazni. Majdnem kiugrottam a borombol, annyira jo volt. Volt kezezes egy kicsit, de ennyi belefer, sot neha jo is. Elkezdtuk a kulonbozo poziturak gyakorlasat. Kis szunet utan egy gyors masodik menet kutyaul. Kozos zuhanyzas kozben utoljara megcsodaltam csodalatos alakjat.
  • Elszámolás:

    Atlag magas szinvonallal. Kerve es kerdezve nem volt, ahogy illik elso alkalommal elore a telefonban mondottat.
  • Összkép:

    Egyetlen negativum, hogy nem sikerult teljesen feloldodnia. Talan az elso alkalom miatt. Ezek dacara is fantasztikus egy ora volt! Egy bubajos teremtes, akinek latvanya is mar verpezsdito. Aki egy vad szexre vagyik rossz helyen jar, de aki szereti a kislanyos tunemenyeket annak meger egy miset (vagy tobbet is).
Happy Massage