• Timi13

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Timi13 reagálása

    Kedves senkialfonz!

    Köszönöm a beszámolódat! Nagyon jól esett, amiket írtál! Legközelebb is visszavárlak és ígérem egy hatalmasat pancsizunk EGYÜTT!! :)

    Csók

  • Egyeztetés:

    Kétszer is hívtam, mindkétszer könnyen felvette a telefont, és kellemesen tájékoztatott, másodjára már tudtam a programom, és sikerült lefixálnunk egy időpontot.
  • Megközelítés:

    BKV-val, illetve gyalog mentem, a Lehel tér környéke, számomra könnyen megközelíthető volt, mintden fennakadás nélkül. A telefonba kicsit más címet mondott, és amikor ott voltam, akkor közölte a valós házszámot, ami bevett szokás a legtöbb hölgynél.
  • Helyszín:

    A lakásba úgy mentem fel, mintha ott laknék, a liftben két férfival utaztam, gondoltam irigykednének, ha tudnák hová tartok...
  • Lány külseje:

    Ruhában fogadott, alacsony, helyes arcú lány. A szemüveg is jól áll neki, sajátos bájt kölcsönöz arcának. A ruhában nem látszik az alakja, az a tipus, akiről meg sem mondanád, hogy tökéletes alakja van, csak amikor levetkőzteted, akkor döbbensz rá, hogy a képek nem hazudtak, sőt. A popsija tökéletes, a bőre bársonyos. Az egyetlen negatívum, hogy a nyakánál éreztem egy kis cigi szagot. A melle kicsi, de tökéletes méret a testéhez viszonyítva. Annyira tőkéletes alakú, szinte sajnáltam, hogy nem nagyobb, mert akkor több lenne belőle.
  • Action:

    Szerintem elég tapasztalatlan még, ugyanakkor ez természetességet kölcsönöz neki. Az eleje lassan indult, és szerettem volna közös fürdőzést, de ettől valami miatt elzárkózott, vagy csak nem értette meg, hogy a számomra izgató lenne, ha beszappanozna, és után a kádból kilépve, csevegve hámozhatnám le róla a ruhát. Végülis ebből nem lett semmi, mondván, hogy \\\\ő már fürdött\\\\. Arra is kértem, hogy semmiképp ne vetkőzzön le, mert az nagyon illuzióromboló. Ezt be is tartotta, és ruhában várt. Szerintem csak a feloldódással vannak gondjai, és bele fog jönni. Amikor megöleltem, és elkezdtem kihámozni ruhájából egyre csak jobb lett, ő is simogatott, törődött velem, és éreztem, hogy \\\\jó kezekben vagyok.\\\\
     
    Nem volt nehéz felizgulnom, aminek részben fantasztikus teste, részben kedves bújóssága volt az oka. Van nála olyan, hogy \\\\sos francia\\\\, eredetileg erre mentem, és megállapodtunk, hogy igény szerint közben áttérhetünk a következő csomagra. Magát az aktust nem részletezem, de nagyon kedves, tényleg odaadja magát, és úgy nyúl a emberhez, olyan ügyes kézzel/szájjal, hogy kb 1 perc múlva már figyelmeztetnem kellett, hogy álljon meg egy picit. Őstehetség, vagy tényleg szereti a férfinemet kényeztetni? Végül úgy és akkor mentem el, amikor akartam, testre élvezve, nagyon kellemes érzésekkel.
  • Elszámolás:

    Az előre megbeszéltek szerint, teljesen korrekt. Szerintem az érték arány nagyon jó, és hasznos, hogy többféle csomagból lehet választani. Úgy távoztam, hogy jó helyre.....
  • Összkép:

    Maximális pontszámot adok neki, mert biztosan visszamegyek még, és amúgy sem adhatok 10-et. Kedves, és törékeny kislány, nem tudok rosszat mondani, a fürdetés kivételével nagyon szép élményt kaptam tőle.
Happy Massage