• Alexandra

  • Beküldte:
  • Alexandra reagálása

    Szia!

    Köszönöm, hogy leírtad a véleményedet. Szerintem nem voltam számodra a legjobb választás, a legprofibb  a legmegfelelőbb. Az, hogy másképp gondolok dolgokat - nem úgy, mint a nagy átlag vagy azt mondjam amit a másik elvár - az miért lenne baj? Ahogy észrevettem ez neked nem tetszett. Az hogy kinek volt rossz napja ez is másik dolog de lehetett volna finomabb hangvételt is eszközölni. Nem hiszem, hogy a "Happy End"-nél szoktam volna beszélgetni bármiről is az már nem oda tartozik annak máshol van a helye. További sok sikert.

  • Egyeztetés:

    Hirtelen szakadt rám egy kicsi szabadidő fővárosunkban járva, így gondoltam rám fér egy kis lazítás. Kedvencemet nem értem el, időm meg nem volt sok várakozni, így tárcsáztam Alexandrát, aki logisztikai szempontból kedvező helyen volt számomra. A telefont ő vette fel, tájékoztatott a lehetőségekről és sikerült is megegyezni egy nagyon közeli időpontban. Szerencsém volt.
  • Megközelítés:

    Megkaptam a koordinátákat. A parkolás ingyenes a helyekért sem kell közelharcot vívni, vagy órákig körözni. Én nem vagyok fővárosi, mégis GPS nélkül simán odataláltam.
  • Helyszín:

    Panelrengeteg, az ennek megfelelő infrastruktúrával. A hölgy a sokadik emeleten rendel, lift van, bár néha érdekes hangokat ad ki magából. A lakás tiszta, barátságos, nincs túlcizellálva, különösebben nem hangulatos, de a célnak megfelel. A fürdőben zuhanyzó, 5-6 féle tusfürdő. A törölköző tiszta, nagy, a nedvszívóképessége nem tökéletes. Ami minusz, hogy a végén ugyanazt a vizes törölközőt kaptam vissza. Érdekes volt, hogy masszázst hirdet a hölgy, a szobában van masszázspad, de azon ha jólemlékszem valami virág pihen, és a nem túl kényelmes ágyon zajlik a masszázs.
  • Lány külseje:

    Alexandra nagyon magas lány, és bár ez nem titok (az adatlapján fenn van), szembesülni vele azért meglepő. Általában én vagyok a magasabb a lányoknál, de Alexandra kb centire akkora, mint én. A külsejét tekintve teljesen a képeknek megfelelő, akinek ott bejön, az nem fog csalódni. A mellei nagyon rendben vannak, számomra a többi átlagos, ok.
  • Erotikus masszázs:

    Sajna csalódtam. Alexandra nagyon kedves lány, közvetlen, beszélgetős. Tudom nem a magasröptű beszélgetések miatt mentem, de időnként kicsit megviselt 1-2 mondata, amin nem tudtam, hogy sírjak vagy nevessek.
    Összességében fél órát tudtam maradni, mert rohannom kellett, és fél órában nem lehet normális masszázst elkövetni azt tudom. Amit kaptam, abban azonban nem volt semmi koncepció. Kis olajjal összekente a hátam, leült mellém az ágyra és lazán simogatott, néha megnyomkodta a vállam, de szakszerű mozdulatokat ez nyomokban sem tartalmazott.
    Fordulás után kérdezte mit szeretnék. Leginkább csendet szerettem volna, meg valamiféle erotikus hangulatot... Ez azonban elmaradt. Kezében a zacsimmal a munkámról faggatott, meg hogy mit és hogyan is kell abban pontosan csinálni. Láttam, hogy nem halad a dolog, ezért becsuktam a szemem, és az utolsó két kérdésére nem válaszoltam, mintegy jelezvén, hogy szeretnék valamit. Ekkor kézbevette a dolgokat és nem túl változatosan, de ügyes mozdulatokkal kivégzett. Nem volt nehéz dolga, mert figyeltem, hogy ne tartson sokáig.
    Szóval nem volt jó. Fura, mert haragudni nem haragszom a kedvessége miatt. Vissza viszont biztos nem megyek.
  • Elszámolás:

    Az elszámolással nem volt gond. Annyi,mint a telefonban.Kedvező, de az érték arány számomra még így is nagyon kedvezőtlen.
  • Összkép:

    Összességében csalódás volt. A lány kedves, közvetlen, de nem nyújt élményt. A körítés (helyszín, egyeztetés, külső, árak) rendben van, de ez  számomra nem tudta ellensúlyozni a szolgáltatás nagyon gyenge színvonalát. Én ezektől az alkalmaktól kikapcsolódást, feltöltődést várok. Most egyiket sem kaptam meg,inkább fárasztott a  dolog. Ez nyilván szubjektív. Lehet neki volt rossz napja, lehet nekem, vagy mindkettőnknek. Az is lehet, hogy csak az én izlésemmel van baj, de ez gyenge volt.
Happy Massage