• Angi

  • Beküldte:
  • Angi reagálása

    Szia Édes Ayrtonom!

    Érzéseimet nagyon nehéz szavakba önteni... És ezek az érzések soha el nem szálnak, mert úgy érzem hogy a mi barátságunk minden perce kincs... Kis ránc keletkezik a szemem sarkán,  amikor azokra gondolok, valami miatt nem találkozhatok olyan sokszor, pedig többször szeretnék, mint évente... :))) de nem tehetek mást, mint elfogadom, hogy nem lehet. Az elfogadás nagyon nehéz, főleg nekem, a makacs harcosnak, akik mindig a saját igazát keresi és aki szembeszáll a szembeszéllel is.

    Fantáziadús, és romantikus, stílusos, igényes, nem fapofa, hanem humoros pasinak tartalak, aki tud a lányok nyelvén beszélni! :))) Számomra is egy gyönyörű bő két óra volt a megismerkedésünk, csodaszép pillanatokkal...!!! Csillogott kardod, és milyen szép a kürtöd van mikor a bősz csatába küldöd. Óhhh, hatalmas ég...  Szeretném újra látni, újra beszélni veled, tanácsot kérni tőled és bátorítást kapni. Remélem, hogy hamarosan ez megvalósul, nagyon jó érzés lenne! :))) Sokszor pusyikállak!!! ;-)

  • Egyeztetés:

    Már tavaly mikor regisztráltam ezen az oldalon, szinte az  elsők között volt akire felfigyeltem. Nemcsak szépsége fogott meg, de idézetei, írásai is a csevegőben egyedivé tették  őt számomra. Szinte az első leveleink is a kezdetektől íródnak. Az elmúlt 1- 2 hónapban egyre forróbb üzeneteket váltottunk, s végre muszáj volt őt megismernem személyesen, kinek is írtam azt a több száz szerelmes, romantikus levelet!!:) Ez időben már néhány telefon beszélgetés, és néhány sms váltás is volt közöttünk. Randink előtt már 2 héttel online bejelentkeztem hozzá, még előző nap is pontosítottuk az időponton, telefonon s megkaptam a pontos címet is.
  • Megközelítés:

    Egy forgalmas főút mellett található a helyszín, egy plázával szemben, könnyen megközelíthető autóval, metró is ott áll meg egy percre. Már többször is jártam a környéken más lánynál, könnyű volt.
  • Helyszín:

    A tömb elől hívtam megkaptam a bejutáshoz szükséges információt. Sokadik emelet, liftel mentem. Onnan kiszállva még egy rácsos ajtó választ el a folyosótól. Újjépítésű társasház. Otthonosan berendezve, a hálóban már belépésemkor illatos füstölő várt, kiegészítve fényes disco gömbbel, nagyon megadta a módját, tetszett. Ventillátor, franciaágy néhány fotel, kis asztalka, szekrény..... nehéz már mindenre visszaemlékezni,  igényesen berendezve!  A fürdőben több tusfürdő , tiszta száraz nedvszívó törülköző, száraz kilépő, panasz nem lehet semmire.
  • Lány külseje:

    Már mikor elém jött, és beengedett azon a rácsos ajtón, megbizonyosodtam, jó helyre jöttem ő az, rögtön felismerhető. Szürke szinű utcai ruhában fogadott, feszülős felső, és egy rövidnadrág volt rajta, amely kihangsúlyozta bombázó alakját. Már a felső is sejtette gyönyörű nagy melleit, próbáltam végig szemébe nézni, azt hiszem sikerült nagyjából!!:)) (Ördögmunka volt, de azért elkalandozott a tekintetem sokszor lejjebb is!:)) Szinte hibátlan alakja van, nagyon tetszett arcra is, csodálatos érzékeny szilikon melle,  kerek, kemény formás popsi, pont amilyet szeretek. Szerinte egy kicsit vékony a külalakja, de én ezzel ott nem is értettem egyet. Nagyon sok lány örülne ha igy nézne ki mint ő, ott kerek ahol kell,  feszes test, nagyon , nagyon tetszett!!:) Barátnőmnek elfogadnám!!:))
  • Action:

     
    Puszival fogadott,  átadtam neki ajándékom, kedvenc virágával , plusz egy kis édességgel  leptem meg. Pezsgővel érkeztem rögtön be is vitte a fagyasztóba,  visszafelé egy behűtött sörrel lepett meg, ez a kis figyelmesség nagyon jól esett számomra!! Hálóban hellyel kínált s mivel 2 órát beszéltünk meg, nem volt hová kapkodnunk. Beszélgettünk, ismerkedtünk egymással, nagyon oldott a hangulatban, aztán  pezsgőztünk egy kicsit, nagyokat jókat nevettünk, egy kicsit el is beszéltük az időt, de nem bántam, jól éreztem magam, s úgy érzem ő is. Aztán  fürdés, ő már lefürödve várt, s még kért egy percet, és bejött a hálóba egy falatnyi zöld tangába kérésemre. Azt hiszem igazából ekkor szembesültem vele, hogy milyen csodálatos percek várnak most rám! Nem is cseréltem volna akkor senkivel!!:)) Bár úgy emlékszem csókját megígérte valamikor de a puszinál maradtunk. ( csókot nem vállal) Emiatt egy kicsit szomorú is voltam, de a későbbiekben idő múlásával, azért egy picike érzéki csókocskát csak kaptam!!:)) Az ágyon folytattuk a további ismerkedést, elborítottam érzéki  lassú csókjaimmal csodálatos testét, direkt  el el húzva növekvő vágyát! Lehúztam a tangáját is csókoltam belső combját, aztán irány középre! Franciásan kényeztettem, úgy vettem észre már nagyon kívánta nyelvem játékát. Jóleső hangokkal tudatta velem már nincs messze a vég!  A hosszú előjáték, és kényeztetésem célt ért!:)) Nagyon örültem neki!!:)) Ezután ő kényeztetett, profi módon a környékével is foglalkozott, gumit húzott kérésemre, már nagyon kívántam, rögtön felülre is kerekedett!  Nagyon jól mozgott, isteni látvány volt közben kezeimmel, melleit kényeztettem. Hátulról támadtam ezután, szerette a keményebb , gyorsabb tempót is,  igy is lett végem. Szünetben ismét pezsgőztünk egy kicsit és mellém bújva , mosolyogtunk, simogattuk egymást.  A második fordulót én kezdeményeztem, 69 -ben kényeztettük egymást, bár már nem sok idő volt,  gumit húzott és misszionáriusban folytattuk, talán ő is itt ment el másodjára, én mindenesetre,nem is fogtam vissza magam.  Végén fürdés,öltözködés, szendviccsel kínált meg, nagyon édes volt.  Fájdalmas búcsút vettünk egymástól a rácsos ajtóig el kisért  és egy búcsú puszit is kaptam útravalónak.
  • Elszámolás:

    A látogatás elején, mivel elsőnek voltam nála, a szekrényre tettem. Néhány extrát is igénybe vettem, mint már írtam 2 órát voltam nála egy picit tovább is maradtam, nagyon jutányos ajándékért. Maximális szolgáltatást kaptam!
  • Összkép:

    Rengeteg levelezésnek köszönhetően, már szinte ismerőshöz mentem. Meg kell hogy valljam ennyire még nem izgultam mikor lányhoz mentem. Mennyire okozok pozitív vagy negatív csalódást a hölgynek??  Mintha barátnőm lett volna úgy fogadott, bár volt egy kis kezdeti feszültség bennem, úgy érzem oldottuk mindketten ezt az érzést a sörnek meg a pezsgőnek is köszönhetően. Angiban egy mély érzésű csodálatos Gyönyörű NŐT ismertem meg. Megfogott érzékisége, nem mindennapi humora. Olyan dolgokat mesélt magáról, amit nem hiszem hogy elmondana minden vendégének! Köszönöm ezt a bizalmat!!m Ha pontoznom kellene magamat 7-es nél jobbat nem érdemlek, már csak azért sem mert már rég meg kellett volna látogatnom téged!!  Neked viszont kijár a csillagos 10-es!!!:) Drága Angi, randink minden percét élveztem, csodálatos 2 órát töltöttem el veled!! Ez a randevú  örökre bevéste magát a szívembe!!:)) KÖSZÖNÖM!!
Happy Massage