• Alexandra

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Itt már régóta a kedvenceim között volt Alexandra, de egy másik oldalon chateltem vele és ott beszéltük meg, hogy találkozni fogunk. Amikor másnap hívtam, munkatársa, Vicki (sic!) vette fel a telefont, akinek a hirdetését szintén azon az oldalon láttam. Szépen megbeszéltük, hogy mi legyen a program és könnyen találtunk is aznapra egy olyan időpontot, ami mindhármunknak megfelelt.
  • Megközelítés:

    A helyszín pontosan be van jelölve Alexandra adatlapján a térképen. Két forgalmas út kereszteződésében dolgozik a 11. kerben, parkolás ingyenes, ráadásul egyből találtam is szabad helyet majdnem a bejárat előtt. BKV is jár arra sztem mindenféle irányból. Csak azért nem adok max pontot, mert nekem pont a város másik végére esik a hely.
  • Helyszín:

    A lakás egy panelház emeletén van, ennek megfelelően nem kell nagy luxusra számítani. A bejáratnál rátelefonáltam és megmondta, hova csengessek be. A lakásban rend van és tisztaság. A zuhanyzáshoz egy normális törölközőt kaptam, ill. több tusfürdőből tudtam választani. A szoba elég kicsi, főleg hogy a nyitható ágy mellé még egy masszázspad is be van téve, de nem zavaró. Ami talán negatívum, hogy tök meleg volt a szobában. Egy légkondi esetleg elférne.
  • Lány külseje:

    Alexandrában a magassága tetszett meg elsőre, ez alapján is került be a kedvenceim közé. Valahogy bírom a magas lányokat. :-) Egyébként pont úgy néz ki, mint itt a képeken, csinos, vékony lány (talán már túl vékony is), emellett nagyon kedves, mosolygós. Munkatársa, Vicki, alacsony, de nagyon kis csinoska. Cikói nagyobbak, mint az Alexandráé. Mindketten nagyon fiatalok, nevetgélősek, cserfesek. Ja, az Alexandrának a lábujjai is nagyon szépek, hosszúak! :-) Szóval tetszettek, de nekem úgy még jobban bejöttek volna, ha feldobtak volna egy kis sminket (pl. körömlakk), illetve valami igazán szexi ruciban lettek volna, nem pedig ilyen casual wearben. Csak emiatt van egy pont levonás.
  • Action:

    Szóval miután megérkeztem, egyeztettük a projekt mérföldköveit. A költségek meghatározása után elmentem tusolni, majd mire visszamentem a szobába, ők már levették miniruhájukat (Alexandrán az a piros ruha volt, ami itt is látható az egyik képen). Leszbizéssel kezdtek, azaz először egymást kényeztették finoman, gyengéden az ágyon. Shownak azért nem nevezném, de nekem nagyon tetszett. Hamar be is szálltam, és végigkóstoltam mindkettőjüket - na itt lett volna jó, ha van egy nagyobb ágy. A projekt első fázisát végül úgy zártuk, hogy mindketten franciáztak nekem - felváltva és egyszerre ketten is, kéz nélkül, mindenre kiterjedően, melynek során a Vicki szájában végeztem. A nyomokat Alexandra próbálta eltüntetni, de nem volt mit, mert Vicki alapos munkát végzett. :-)Ezután kaptam egy pohár vizet, majd ráhasaltam a masszázságyra, ahol krémmel (lehet választani olajat is) végigmasszíroztak a lábamtól a nyakamig. Nem mondom, hogy szakszerű volt, de nekem nagyon jól esett, tök jól csinálták.
  • Elszámolás:

    1 órát voltam, a masszázson kívül KF, NFVSZ volt az extra - mindez ugye 2 lánnyal. Normális, a projekt indulásakor meghatározott ajándék került számlázásra.  A teljesítést ezúton is igazolom! :-) Annyit érdemes megjegyezni, hogy aktus valóban nincs, de ez nekem nem is igazán fontos.
  • Összkép:

    Azt hiszem minden lényeges dolgot leírtam.Jól éreztem magam. Csinosak a lányok, a franciájuk is és a masszázsuk is nekem nagyon bejön, a leszbijük viszont nem az a hatalmas nagy durranás. Megyek még hozzájuk, de már valószínűleg külön-külön. A hölgy korrekt, pont arra számíthat a vendég, ami a hirdetésében szerepel, illetve amit előzetesen megbeszél vele. Alexandrával már körvonalazódik egy következő projektterv. :-)
Happy Massage