• Enikő

  • Beküldte:
  • Enikő reagálása

    Szia Maccs!

     

    Köszönöm szépen a beszámolót.

    Na és a „Titkot”,mindig leveszel vele a lábamról,őrjítően élvezem.

    Csúnya,rossz Maccs,hogy is mondhatsz ilyet,hogy csak is a szülinapodra való tekintettel fogadtalak ebben a késői órában..dádá lesz legközelebb ezért:))

    Uram,egy élmény volt ez az esti,éjjeli találka,köszönöm.

    Csók

    A Nyusza.

  • Egyeztetés:

    Elég sűrűn váltunk levelet,  online jelentkeztem pár nappal hamarabb.
    Természetesen itt  !!
  • Megközelítés:

    Be kell vallanom ,címet már nem kérdezek,jelzem mikor indulok,és ha megérkezem !:):)
    A paciknak nem kell mondani az utat \(maguktól oda találnak)\ Természetesen BKV-val igen könnyedén megközelíthető,aki viszont napközben szándékozik Autóval az kicsit korábban érkezzen. De a SHELL kút mögött mindíg van üres parkoló !
  • Helyszín:

    Izlésesen berendezett lakás,tükrözi a dondoskodást,az odafigyelést a saját környezetére !!
    Mindeddig a leg kényelmesebb ágy amiben volt szerencsém.......:):):)
    Minden feltételre nagyon odafigyel, tusfürdő,törölköző teljesen rendben !
  • Lány külseje:

    Én elfogult vagyok ! Mindenki győződjön meg ,azt viszont ki merem jelenteni csalódás kizárt !
    Számomra ,minden adotsága tökéletes . A nagybetűs NŐ !!:):):)
  • Action:

    Egy csodás éj,egycsodás szülinapi ajándék! :)
     
    Hétfőn jelentkeztem be, Enikő szivélyesen bele eggyezet a szokatlan időpontba.  Talán azért mert jeleztem szülinapos leszek, talán ezért ez a kivétel !:)
    Egy csábító fehérneműben várt, forró csókjaival.  Az ünneplésre való tekintettel Pezsgős koccintás,ki hogy van ,kivel mi történt az utolsó találkozás óta.
    Majd az elmaradhatatlan zuhany , a szájvíz  és mindem ami ijenkor természetes.
    A nagy francián várt hasonfekve, \(macska féle lévén)\  hangtalanul mögé osontam . :)  Már előkészítve várt rám \( a szertartás elengedhetetken kelléke)\  De ez titok !!:):):)
    Szóval a publikus Action :   Hanyatt fordult testének csókolgatása,és általa ügyesen  a rózsaszirmaihoz írányítva engem, oly finom és kívánatos nem tudok betelni vele. Ha Enikő nem utasítana mozdulataival más  teendők felé talán még mindíg ott élvezném kejhének kényeztetését.  De az ágy mellé állított ,és huncut módom belekezdett az én izgatásomba-kényeztetésembe. Elém térdelt ,barátaim az a francia húúú!!  De nem végzett ki, védőfelszerelésbe öltöztette a velem egykorú társam . Majd rá vett....elölröl,hátúlról,a kanapén támaszkodva, neki feszülve a szoba ajtónak. És imét visszatérve a nagy francia közelébe,de csak ő feküdt először hagyatt, és felszólítva huzz magadhoz közelebb, hát ennél közelebb nem tudtam , közben a fejemet a mellére húzta ,és így szolt egy kis idő után ..Na tudod te hogy mit is kell vele tenni !! Arra eszméltem fel hogy eltól és hasára fordúl .  tekintetével visszanéz  ,,,:)    Na gyere te ezt nem birod most kivégezlek...  Tudja hogy ez a póz a gyengém ,mert a látvány és azok a fantaszikus mozdulatok pár pillanat alatt a végemet jelentik.   Be is következett zihálva citerázó lábakkal rogytam az ágyra. kábulatomba oxigén után szomjazva !!
    Atovábbiakban mellettem feküdve ,hozzám bújva dédelgetett mindaddig amíg ki pihegtem ,és beszámítható álapotba nem kerültem.
    Poénból a online bejelentkezésemkor azt írtam  Enikő-nek :
    De ezt majd az összbenyomásnál !!!
     
    Köszönöm csodás szülinapi ajándék voltál nekem !!:)
    Csókocskák !!:):)  A Maccs-od !!:):)
  • Elszámolás:

    Ő maga volt az EXTRA -teljes valójában !  Odaadásában ,kedvességében !!
  • Összkép:

    ebben a pontban mindent de mindent be kell -kellene jelőlni miért nem tehetem ?? :):)
    Poénból a online bejelentkezésemkor azt írtam  Enikő-nek :  Szeretném ha darabokra szétszednél ,és poraimból ismét összeraknál !!
    Hát szétszedett és összerakott !! :):)
    Fantasztikus élményben részesített  mind érzelmileg ,mind tapasztalatilag szegényebnek érezném magam  a találkozó nélkül !!
Happy Massage