• Enikő

  • Beküldte:
  • Enikő reagálása

    Szia Kis Drága!

     

    Nagyon szépen köszönöm a beszámolót.

    Kiváltképp azt köszönöm,hogy egyes részeknél nagyon részletesen leírtad amit tapasztaltál,értem ez alatt pl. a helyszínt,talán még nem is kaptam olyan beszámolót,ahol ennyire részleteiben leírnak mindent,számomra ez is nagyon fontos,tehát köszönöm még egyszer.

    Köszönöm az orchideát a vesémbe láttál a színét illetően,ígérem,hogy szeretni és gondoskodni fogok róla:))

    Köszönöm a kedvességed,hogy partner voltál mindenben,jó partner:))

    Hát igen az Oscar díj…a teljesítményed felém valóban megérdemli,sőt nagyon is,de ha még egyszer elmerészelsz jönni hozzám úgy,hogy ki vagy facsarva a küszöbömet nem lépheted át:))

    Mert bizony én is szerettem volna nagyon,de nagyon hallani és látni amint bevégzed……:)),tessék ezt nálam komolyan venni!!:))

     

    Komolyra fordítva a szót,örültem Neked,egy élmény volt és nagyon örülnék,ha újra láthatnálak.

     

    Csókok…

    Enikő

  • Egyeztetés:

    A csevegőben dicsértem párszor,és mindig kedvesen válaszolt.Ez nagyon tetszett,amikor jött egy gondolat,hogy  ellátogatok  hozzá.Onlineon  küldtem a bejelentkezést,és gyosan el is fogadta.Bár volt hátra addig 8-10 nap,de kedvesen fogadta.A randi előtti napon telefonon felhívtam,hogy legalább halljuk egymás hangját.Magabiztos,markáns,kissé rekedtes hangja volt,Kicsit meg is lepődtem,de kedvesen tájékoztatott a helyszínről,amit elfelejtett beírni az onlines elfogadásnál.Továbbá a lehetőségekről.Kedves humorából már ott kaptam kis ízelítőt.
  • Megközelítés:

    Kevésszer jártam a környéken korábban eddig.Most  is autóval indultam a helyszínre,de gps nélkül.Nagyon meglepett,mikor a parkolóhelyem mellett pont ott volt a ház.Azt gondoltam ,hogy át kell sétálni a Szálloda oldalára, de nem kellett.Bkv járatot is láttam a Fő útcában közlekedni.
  • Helyszín:

    A Battyányi tér közelében található a ház. A ház magas régebbi építésű Széles lépcsővel ellátott. Én a retró lifttel jutottam az xy emeletre. A lakás szép tiszta egyszerű. A szoba is kellemesen berendezett. Légkondi kellemes hőmérsékletet biztosít a lakásban. Az ágy   kissé magas méretű, de pontosan csodás jó néhány pózban való szeretkezésnél. Ez ki van próbálva. Kellemes zene szólt a cd lejátszóból. A fürdő tiszta higiénikus. Káddal ellátott, és zuhany függöny is van, hogy necsapódjon ki sok víz. Frissítő zuhanyzásra kiválóan alkalmas.V adi úl törülközőt kaptam,ami jó nedvszívó,frottíros volt.Tusfürdő van bőven,  ill száj fertőtlenitő is található tisza műagyag  pohárkával
  • Lány külseje:

    Előző napon a telefonbam kérdezte,hogy mi legyen rajta meglepetésként,de ezt a részét rá bíztam.Milyen jól tettem,Fehér csipkés ruciban fogadott amiben nagyon szexi volt.Bugyi nem volt hozzá,meg is lepett rendesen.A kedvenc virágát átadtam neki meglepiként,aminek nagyon örült,jó ötlet volt.A képekről gyorsan felismerhető csinos erősen 30 as éveiben járó hölgy,de sok fiatal megirigyelheti csodás alakját.Böre szine eléggé szolizott de ne vidd túlzásba kedves,mértékkel minden tökéletesen jó.Természetes szépség,semmi művies dolog nincs rajta.Kellemes humorú,és minden csalafintaságban benne van.Figyeli minden kívánságomat.Dögös cica.Mellei formásak,popsija vadító,pláne mikor pucsít előttem.
  • Action:

    Fürdőböl visszatérve kutyát macskát kitessékeltük a konyhába. Ne zavarjon semmisem. Az ágyon mellébújtam s kezdtem csókolni ajkait ,száját nyakát,vállait.gyorsan reagált a kedves mozdulataimra.Éreztem,hogy irányít a lábacskái közé,vágyik egy kis franciás kényeztetésre.Finoman érzékien csináltam neki,finom jóillatú puncija gyorsan reagált,sürün fel sóhajtozott.Türelmesen csináltam,szerettem volna ha egy orgazmus lenne a vége,s rögid időn belül nehogy abbahagyjam megfogta a fejemet is.Hatalmasat élvezett többszöri remegés után kissé elfordulva kezdett lenyugodni. Mellébújtam,s csókolgatni kezdtem a felsö testét. Azt mondta,most már mehetsz is, orgi volt, virág van,kész vagyok. Vissza fordult, s isteni franciázásba kezdett. Finoman  érzékien csinálta,majd óvszert húzott a kishercegemre. Mondtam neki,hogy lovaglással kezdjünk, Hátulról helyezkedett a kemény vas/tagomra/s popsijával körözni kezdett rajta, ami még fokozta a vágyamat iránta. Rövid időn belül hatalmasat élvezett, amit megint jóesően nyugtázott. Kérdezte,hogy popsi érdekel-e,én bár nem vagyok nagy popsi szakértő,mert a lányok nem vállalják a méretem miatt, de ő vagányan  vállalta. Érezte,hogy nagyon kellemes, mondta is hogy nagyon jó, ne hagyjam abba, Oscar lesz a vége ,ha összejön így is. Rövid időn belül óriásit élvezett így is hátulról. Új gumi csere után mentünk a fürdőt is felavatni.Felült a mosógépre,s már szívta is befelé minha vákuum lett volna puncijába. Majd irány a fürdőkád, ahol langyos vízzel frissített mindkettőnket,s már tolta is ki formás popsiját elém,hogy behelyezhessem megint.így is lett,a tükör előtt hatalmasat szeretkeztünk.Vissza a z ágyra szemböl helyezkedtem formás lábai közé,s talán csak pici hiányzott hogy eldurranjak,már erőssen fáradni kezdtem,s valahogy a kutya is bejött a szobába ami kissé érdekes volt,de nem zavartattam magam.Inkább erősen,de kellemesen még egy utólsó orgazmussal ajándékoztam meg. Most már ő is kívánta igazán az én élvezésemet a puncijába,de valahová eltünt az az óriási vágy,így a puncijára vertem a répám tartalmát.Sietnem kellett mert már 100 perce ott voltam,s nem akartam hármasban csinálni,egy új vendéggel.Nem bántott meg de én is valahogy jeleztem volna,hogy mindjárt jön a következő vendég,most már kellene sietni.Bár a mai lányok eléggé rutinosak.Majd a következő randinál kihagyok egy pár napot,és tuti lesz minden szinten ,szinte minden.Frissítő fürdő után érzéki gyors búcsú.Igazán köszönök mindent Enikő.Igazi vagány csaj vagy.
  • Elszámolás:

    Teljesen korrekt. Exrtaként  érzékicsókot, és nagyon finom popsis szexet kaptam.
  • Összkép:

    Korához képest igazán a toppon volt velem, szinte az összes időt végig szexeltük, csak kévés beszélgetés volt, de legközelebb pótoljuk. Érdekes, jó humorú Enikő,én még szeretnék talizni vele,ha szeretnéd kicsim. Jószívvel merem ajánlani mindenkinek, Csalódás kizártKellemes szép napot mindenkinek, neked is kedves olvasó ki megtiszteltél eme hosszúra nyúlott beszi elolvasásával.Üdv ...kisherceg69
Happy Massage