• Viola

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Viola reagálása

    Köszönöm ezt a szép beszámolót.

    Nincs is más hozzá fűzni valóm.

    Várom a következő találkozót Édes Mescal.

    Puszillak. VIOLA

  • Egyeztetés:

    Telefonon rögtön elértem, a számom már el volt mentve neki, így régi kedves ismerősökként veszi fel, és beszéltük le az időpontot (mást nem is kellett, mert már rég tudom mit kaphatok nála/tőle), meg kicsit csevegtünk is még utána, csak úgy :)
    Plussz gondoltam most leírom: egy korábbi alkalommal kipróbáltam az online bejelentkezést, mert nála ezt is lehet. Hát őszintén megvallva, én arra számítottam, hogy mint online bejelentkező, látok majd valami ,,órarendfélét amiben ott vannak a foglalt, meg a szabad időpontok, de csak az én javasolt időpontomat tudtam elküldeni, amit Ő vagy elfogad, vagy javasol másikat. Azért elküldtem az időpontomat, de a biztonság kedvéért fel is hívtam és megbeszéltem vele személyesen is az időpontot. Szerencsére jó volt neki, így mehettem. Persze az oldalon is visszaigazolta.
  • Megközelítés:

    ,,Új\ helyen van, a Forgách utcai metro állomástól gyalog 8-10 perc, és ha jól láttam a 120-as busz is ott áll meg a ház környékén.
    Úgy tűnt autóval jól megközelíthető, parkolóhely volt a környéken, asszem közvetlen a ház előtt fizetős, de a közeli mellékutcákban ingyenes
  • Helyszín:

    Szép új építésű ház, a szobák maximálisan a célnak vannak berendezve (körbevezetett mindenütt J ), olyan szolíd barátságos összhangban van az egész lakás. Tisztaság honol mindenütt. Tusfürdő választék bőséges, tiszta törölköző második fürdéshez is. Masszázsszobában is tisztaság, gyertyák, kellemes zene, illatok, félhomály.
  • Lány külseje:

    Ő az az igazán szép nőiesen telt formás testalkat. És itt kihangsúlyoznám, hogy a ,,nőiesen telt testalak nem ugyanaz mint a ,,telt. Mert a ,,nőiesen telt-nél csak az ,,telt aminek kell hogy legyen (vagyis amit szeretünk, hogy telt legyen). Hatalmas eredeti mellekkel van megáldva, amiknek a mérete, állásuk és keménységük mind csak legekben mérhető, (én huszonéves exbarátnőim között nem találtam ilyeneket). Mindezek kiegészülnek egy nagyon szép arccal. Tehát aki nem kifejezetten a pálcikalányokra bukik, az szerintem már úgyis felfedezte magának.
  • Erotikus masszázs:

    Kedvesen az ajtóban fogadott, bementünk, vízzel kínál, mivel érdekelt milyen az új lakás, körbe vezetett, majd rövid beszélgetés, hogy mim fáj, mire tegyen nagyobb hangsúlyt, és hogy hogy vagyok egyáltalán :). Megbeszéltük, majd gyors fürdés, majd fel a padra. Most is illatos olajat választottam. A masszázs alapos minden porcikán átmenő aprólékos, lelkiismeretes, technikás mozdulatokkal zajlott, végig a talpamtól a tarkómig. És mivel folyamatosan fejleszti masszázs ismereteit, így újabb tanult fogásokat is alkalmazott rajtam, illetve megmutatta miket tanul éppen, és elmagyarázta, hogy azok mire hogy hatnak. (Még latinul is mondott nekem szavadat, amiket persze nem tudtam megjegyezniJ) Egy törölköző szokott módon rajtam volt, melyek a nem masszírozott részeket fedte. A masszázs végig szinkronra ment a háttérzenével. Majd fokozatosan átvezette a vége felé az erotikus levezetésbe, besimogatások, rövidebben, hosszabban, melynél azért vegyes érzelmeim voltak, hiszen a masszázs rész is nagyon jól esett, és elbírtam volna még viselni, de ugyanakkor tudtam, hogy más finomság is vár még rám. ;) Be is következett a törölköző végleges lehúzása, majd további lágy cirógatások, és a fordulás. Viola már ismer, tudja mit hogy csináljon, mit hogy szeretek, de igazán kedves tőle, hogy nem él vissza eme tudásával, és hagyja hogy kiélvezzem kényeztetését, minél hosszabban. Igaz, hogy nála ,,korlátozottak a levezetés adta lehetőségek, de mégse kaptam még 2 egyformát. Persze vannak visszatérő ,,kedvenc elemek, de eddig még sosem tudtam megunni ;) A vége jó nagy élvezés lett (perverzebbek kedvéért leírom, sikerült jól torkon lőnöm magamat), majd pár percig ott pihegtem a padon. Közben kaptam finom öleléseket, puszikákat :) A 2 órát túl is léptük, plussz fürdéskor kaptam egy hátmosást, és utána (mivel nem jött éppen utánam senki) beszélgettünk még vagy 1 órát. Amiket ebben az órában megtudtam Violáról ... hihetetlen milyen sokoldalú, talpraesett ez a hölgy :)
  • Elszámolás:

    Természetesen annyi, amennyit a telefonban előre mondott (mindig rákérdezek, pedig ugyanannyi már régóta, illetve még olcsóbb is mint amikor először voltam nála).
    Megjegyzem ezalkalommal több borravalót adtam neki mint amennyit szoktam. Majd hazafelé jártam már, mikor hív és mondja hogy elrontottuk az elszámolást, mert hogy több maradt ott nála. Majd megnyugtattam, hogy nem véletlen maradt ott. Meglepődött alig hitte el... aztán persze nagyon megköszönte, meg én is megint, amit kaptam.
  • Összkép:

    Hihetetlen jó hatású a masszázsa mindig érzem a következő napokon a hatását.  És a levezetés is mindig csodás. Azt hiszem akinek mind a két része fontos, annak mindenképp kihagyhatatlan. Jópárszor voltam már nála, és még megyek is :)
    u.i: szívem szerint mindenre 10-est adnék de csak max 8-at tudok adni... pedig azt hittem narancssárgaszínű ranggal már megy
Happy Massage