• Angi

  • Beküldte:
  • Angi reagálása

    Szia Kedves 22DD!

    Hihetetlenül jó pasi vagy! Egyszerűen imádlak!  A kardod, emlők, hasak, és láb közé való! Várlak vissza, amikor csak kedved, és lehetőséged engedi. Örülök, hogy jól érezted magad. Ez fontos nekem! Sok-sok Pusszancsom! ;)

     

  • Egyeztetés:

    Elsőre felvette. Nagyon késő este volt, így a kért időpont is simán összejött. Az itt leírtaknak megfelelő tájékoztatást kaptam, kedves hangja van.
  • Megközelítés:

    Váci út, Duna Plaza. Közvelenül a ház előtt sikerült leparkolni, de ez inkább szerencse volt, mivel élszaka lévén mindenütt parkoltak. Nappal már könnyebb lehet. Metrótól egy kicsit gyalogolni kell, de nem vészes.
  • Helyszín:

    Panel, de szépen felújjított, nagyon kellemes kis lakás. Szép NŐhöz, szép lakás is illik, mint egy szép ruha. Minden szempontból megfelelt, szívesen ellaknék ott. Pontosabban Vele. :) Tusfürdőt nem is számoltam, mert egészen más járt a fejemben.
  • Lány külseje:

    Egy fekete felsőben és egy kis farmer rövidnadrágban nyitott ajtót. Már akkor láttam, hogy jó helyre jöttem. A képeknek teljesen megfelel, sőt, szerintem még sokkal jobban is néz ki. A varázslat pedig akkor kezdődött, amikor a ruha lekerült. Eszméletlen cicik, pont olyanok, mint a képeken...
  • Action:

    Ajtónyitás, szobába be, majd a részletek megbeszélése és ajándék. Fürdeni el, majd ő is fürdés. Kérésemre, abban a ruhában jött vissza, amiben fogadott, mert szerettem volna \kicsomagolni\. Ez sikerült is.
    ELőször a kis rövidnadrág, majd a felső került le. Imádni való volt, ahogy lassan lehúzva a fekete toppot, kibukkantak a mellbimbói. Majd rájuk tapadt a szám és egyszerűen nem tudtam elszakadni tőlük. Bár nem természetesek a mellek, de mestermunka. Pont megfelelő méret, forma, minden... A mellek bűvöletéből szabadulva egy kicsit lejjebb haladtam a nyalogatással, majd Ő következett egy kis franciával, ami nem tartott sokáig, mert nagyon türelmetlen voltam. Ő háton, én szemből és sokáig. Gyünyörű látvány volt, ahogy a mellei mozogtak, ahogy az ágy támláján kitámaszkodott, ahogy ágaskodtak a mellei. Aztán a lábait a nyakamba tettem és úgy gyönyörködtem benne tovább. Gyönyörű látvány volt és magam is meglepődtem, de sokáig tartott szerencsére és így is lett végem.
    Kis pihi, beszélgetés, majd masszírozás, ami inkább csak simogatás, de nagyon finom. Jó lett volna ott elaludni, vele és mellette ébredni... Sajnos az első menettel nagyon sok idő elment, így a másodikra már nem futotta. Viszont nagyon jókat röhögtünk, kellemes beszélgetőtárs volt.
     
    Ami hiányzott, az a csók volt, amit sajnos nem vállal.
  • Elszámolás:

    Ajándék előre, ami teljesen elfogadható volt számomra, mivel először voltam Nála. A telefonban elmondottakhoz képest semmi sem változott, Angi maximálisan korrekt lány. Visszatérő vendégekre hajt, jól teszi... Szerintem a mai viszonyoknak megfelelő. Ilyen NŐért pedig teljesen rendben van.
  • Összkép:

    A csókot nagyon sajnáltam, kár, hogy nincs az étlapon. Ha lenne, akkor tökéletes együttlét lett volna. De így is dobogós helyen van nálam Angi. Már a liftben lefelé visszavágytam.
Happy Massage