• Angi

  • Beküldte:
  • Angi reagálása

    Szia Drága Genem!

    Nagyon szépen köszönöm a beszámolót! Ilyen beszámolókat olvasva örülök hogy van még a Földön rendes ember, akinek érdemes, olyan igazán Forró pillanatokat adni az életben... Nagyon jól éreztem magam veled, ez annak is köszönhető hogy csókjaid megigéztek!  Köszi! ;) Ha látnád a szemem csillogását, ha, hallanád a szívem dobbanását, tudnád, mit érzek irántad. Éreznéd, hogy mennyire IMÁDLAK. Te vagy a vágy s ellenszere; pár nap múlt el, s még mindig veled csatázom. Várlak vissza! Amikor csak kedved, és lehetőséged engedi. Sok-sok pusszancsom!!! ;)

     

  • Egyeztetés:

    Hivtam ,de nem vette fel majd később megcsörrentett. Megbeszéltük az időpontot és azt,hogy mit szeretnék.
  • Megközelítés:

    Duna Plázához közel.Metró,busz a közelben,de parkolni is egész jól lehet a környéken.
  • Helyszín:

    Egy panel ház emelete. Amikor a lift felért már hallottam,hogy jön elém,kinyitni a rácsos ajtót. Lakásba belépve kellemes illatok diszkrét félhomály,szobában kellemes világítás,villogó fények és gyertya,kellemes zene a hi-fi-ből. Törülköző jó nagy,van tusfürdőválaszték is.
  • Lány külseje:

    Amikor elém jött egyből ráismertem,nem ért meglepetés a képek után. max annyi,hogy magasabbnak gondoltam,nemtudom miért. De nem volt baj a magassága. Nagyon sexy csaj! ;) Nevetgélt végig,nagyon aranyos kedves.
    Egy fekete sexy ruhácskában fogadott ami nagyon jól állt rajta.
  • Action:

    Kértem ami az alapban van.Megérkezésem után kaptam egy pohár hideg vizet ami nagyon jól esett,fülledt meleg volt.Megbeszéltük mit szertnék,lerendeztük amit le kellett aztán zuhi. Elöre mentem majd bejött egy szál törülközőben,amikor levette megcsodálhattam csodás testét.Itt már meredeztem rendesen annyira megkívántam:)Szépen megmosakodtunk aztán be a szobába.
    Megmaszírozott ami igen jól esett,mikor kellően olajos volt a hátam a melleivel is simogatott,majd fordulás után folytatta a cicivel való kényeztetést. Gumit fel majd beleült.Isteni érzés volt  benne lenni,közben gyönyörű melleit csókolni simogatni,markolni. Aztán hátára feküdt,majd mentem a mellei közé aztán csókoltam a nyakától kezdve egyre lentebb,végül megálltam csodás puncijánál és elkezdtem nyalni-nyalni-nyalni kicsit ujjazni majd csak nyalni,mig elélvezett. Aztán feltérdeltem és szép lassan betoltam. Az  a látvány fantasztikus.Tudtam,hogy így akarok elélvezni.De elötte még hasra fektettem hogy ilyen pózban is kipróbáljuk.Bekentem olajjal simogattam majd betettem... Ez is fantasztikus volt,koncentrálnom kellett,hogy el ne szaladjak,hisz már tudtam hogyan szeretném befejezni.
    Késöbb ismét hátra feküdt és újból szemből támadtam. Mikor már nem koncentráltam arra,hogy  még kihúzzam egy darabig pár lökés után végem volt.  Régen szeretkeztem ilyen jót. Mert ez az volt.Jobb mint egy sima sex.
    Végül kaptam még egy pohár vizet,kicsit még beszélgettünk,lezuhanyoztam,beszélgettünk majd eljöttem.
    Nagyon jól éreztem magam Angi!
  • Elszámolás:

    Még a telefonba elmondat mit vállal,milyen extrákat,de nekem elég volt az ami az alapban van.
  • Összkép:

    Nemtudom miért csak 2cimkét lehet bejelölni,többet is lehetne,főleg Anginál! Mert közvetlen is,noTP stb...
    Falon volt egy óra amit szerintem én többet nézem mint Ő. Egy óra hamar elszaladt,bár kicsivel többet voltam,de nem dobott ki ahogy letelt az egy óra. lehet,hogy több is belefért volna,de majd legközelebb... ;)
    Teljesen ellazultam mellette,kikapcsolódtam!
    Köszönöm!
Happy Massage