• Enikő

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Enikő reagálása

    Szia Drága!

     

    Nagyon szépen köszönöm a beszámolódat.

    Egy élmény voltál,örülök,hogy megismerhettelek.

    Imádom ahogy tudsz nevetni.

    És nagyon szeretnivaló benned,hogy értékeled a humort,jó kedvet.

    Augusztusban várlak vissza.

    Jó utazást és kellemes pihenést.

    Pusza

    Enikő.

  • Egyeztetés:

    Nagyon kedves hangja van, rögtön szimpatikus volt az elsö beszélgetés alapján. Kiderült rögtön hogy jó a humora, nevetett egy megjegyzésemre.
  • Megközelítés:

    Parkolás ingyenes a Rakparton, onnan két perc gyalog. Könnyen megtalálható a ház, a Batthany tér közelében.
  • Helyszín:

    Szépen berendezett a lakás, tetszett nagyon a mosolygó Buddha kép ami az ágynál található. Maga az ágy nagyon kényelmes, nem túl puha a matrac, és tiszta lepedöt lesz ráhuvza. Kellemes illatok élveztök a nappaliban, és diszkrét hattérzene van bekapcsolva, nem túl hangos, pont jól beállítva. Ebben a kánikulás idöben tök jó hogy van klima berendezés, igy kellemesen hüvös volt, és nem izzadt rögtön szét az ember.
  • Lány külseje:

    A hirdetési képek jól vissza adják az Enikő gyönyörü testét. Izgató fehérnemüben fogad. A popsija nagyon szexi, és a mellei eredeti, semmi szilikonos. Szép arca is van még ráadasúl.
  • Action:

    Itt a beszamolok oldalan rögtön kiszurtam a sok hirdetés közül Enikő oldala. Gyönyörü a képei, és a bevezetési szövege is nagyon tetszett. Szimpatikusnak találtam hogy fontos neki hogy az ember jól érzi magad, és tisztázza hogy szereti amit csinál, meg hogy mit vár el a vendégeitöl.
    Elöször írtam neki üzenet, érdeklödtem mi mindenbe kerül az ajánlott csomagok alapján. Tetszett, hogy rögtön válaszólt és teljes tájékoztatást adod.
    Felhivtam idöntot egyeztetni, de ezen a héten akkor már pont nem találtuk olyan ami nekem és neki is megfelelt volna. Utána itt irásban megállapodtunk egy idöpontban.
    Amikor megérkeztem már a lelégzetem is elakadt, olyan szexi fehérnemüben fogadott, hogy csak gyönyörködni tudtam nagyokat.
    Kellemesen beszélgetünk, sok minden elmesélt magáról, utána tisztáztunk hogy mit szeretnék, mi legyen müsoron. Egy órát kértem, és extráként popsi szex.
    Kaptam friss törülközö, irány a fürdöszobába. Nagy tusfürdö választék van. Zuhányozás után ö is ment, addig elnyultam a kényelmes ágyon.
    Nem kellett sokáig várni és tarsúlt mellém. Megint beszélgetünk, nagyon jó a kommunikációs készsége, szinesen tud mesélni, és nagyon jó a humora. Rég nem kellett ennyit nevetnem!
    A szexet egy olyan franciával inditott, hogy majd elájultam. Finoman bekapta a farkamat, isteni volt. Nem csak unottan fel alá mozog, hanem variál, oldalról jön, a golyokat is kényezteti, újra bekap. Isteni élvezet! Még soha nem kaptam olyan jó natur franciát. Közben úgy helyezkedett el, hogy elérjem a popsiját és puncijat. Irányitotta a kezemet, hol simogassam. Aztán amikor benyomtam az újjamat puncijába, hangosan élvezte.
    Kellöen felizgatva, elökerült az ovszert, aztán hátulról kezdtünk az aktust. Nagyon vaditó volt, amikor izgatta magát a saját ujjaival. Behatolás után fantasztikusan mozog, megtalálja a legjobb szöget, a legnagyobb élvezetért.
    Gyönyörü a látvány, a mozgás, meg ahogy Enikő részt vesz és élvezkedik. Nála valódinak tüntek a reakcioi, semmi szinészkedés vagy csak eljátszott  nyögések.
    Sajnos nem nagyon sokáig bírtam ki. És kidurrantam, pont mielött a popsijaba szerette volna áttenni a lándzsámat. Panaszkodott is, hogy most cserben hagytam, és idö elött vége lett.
    Abból is következik, hogy Enikő nagyon különleges, nem csak lejátsza egy numerót pénzért, hanem tényleg élvezetet nyujt és közben ö is probál elélvezni.
    Fantasztikus élmény volt. Utána még nagyon sokáig beszélgettünk. Tényleg ebben az esetben nem csak baratnő feeling volt, hanem tényleg úgy kezelt engem mint egy jó régi bárátot. Rég nem éreztem olyan jól magamat!
  • Elszámolás:

    Telyesen megbízott bennem, kérte hogy tegyem az asztalra.
    Nagyon pozitiv volt az is hogy sokkal több idö voltam nála, de nem kért érte pluszt.
     
  • Összkép:

    Olyan nő mint Enikő szerintem ritka mint a fehér holló! Intelligens, kedves, van humora, jól lehet vele beszélgetni, és hozzá van neki ez a bombázó teste! A szexuális tudása és technikája a leges legjobb közé tartozik.
    Mindenképpen még fogok hozzá menni és csak ajánlani tudom.
    A maximum 10 pont neki - de csak 8-at engedett a rendszer megadni.....
    Köszönöm szépen Enikő ezt a fantasztikus estét!
    Remélem hamár találkozunk újra!
    Addig nagyon vigyázz magadra!
Happy Massage