• Jázmin

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Mikor először hívtam Neki nem volt jó az időpont, aranyos volt és ajánlott egy másikat ami nekem is jó volt. Hívtam ismét, egyeztetés, és indulás... Már nem először járok nála (egy kezemen meg tudom számolni hány lánynál voltam már egynél többször, Ő ilyen), gyorsan ment minden. Tetszik, hogy nagyon kedves és vidám mindig a telefonban, persze ha valaki megismeri rájön, hogy az életben is tele van energiával!!! :)
  • Megközelítés:

    Könnyen megtalálható a hely. Villamos a ház előtt áll meg szinte, metró sincs messze, 1et kell átszállni. Amire érdemes ügyelni, hogy a környék fizetős, viszont a ház mellett van egy élelmiszerbolt, no annak a parkolójában ingyenes a parkolás és 20 méterre ott a bejárat.
  • Helyszín:

    Új építés, könnyen megtalálható a lakás. Megérkezésemkor a nyakamba ugrott, magához ölelt és úgy örült nekem mint ha már ezer éve ismertük egymást. Esküszöm zavarba jöttem! Fürdőszoba átlagosnál jöbb, ezen helység fetisisztái (mert van ám itt bőven) se tudnak nagyon kötekedni! :) Nem egyedül dolgozik, de a logisztika tökéletes. Szoba nem túl nagy a célnak megfelel, az ágy hibátlan, tisztaság van, már már otthonos.
  • Lány külseje:

    Nos, érdekes helyzet, mert nem Ő a gyengém külsőre. Ennek ellenére valamiért imádom... Pornósztár típus, úgy isten igazából. Szóval aki az ártatlan vékony tinilányokra vágyik baba pofival az rossz helyen jár! A pofi ennnek ellenére helyes (nincs benne sok km ahogy mondani szoktam), szilikon száj, szép arcbőr (nekem ez nagyon fontos), szilikoncici (tökéletes munka) és ami a legfontosabb bomba test. Pont annyira markolászós amennyire kell, iszonyat feszes a bőre mindenhol, szép punci, hibátlan! Természetében pedig egy csoda. Szerintem szimpi is vagyok neki, szóval aki így jár, készüljön a legjobbakra. Magávalragadó személyiség!
  • Action:

    Az action... jól csókol (szintén kritérium nálam), nagyon figyel rád és lesi a vágyaid, a francia amilyennek szeretnéd, van igazi bőnyálas mélytorok és érzéki lágy is. Ilyen testű nővel a szex csodás, már már azt hinném ez nem csak munka neki. A kedvencem a popsi kényeztetés a franciával vegyítve, minden van, a szerszám egy centije se marad ki, a zacsival, golyókkal is jól bánik, aztán gát, és \popsi\... Minden van! Imádom! Semmi kezezés, semmi guminő effekt, szereti ha megmasszírozzák (meg is lepődött hogy felajánlottam, azt mondta ritka és jól esik neki), semmi színészkedés, és max higénia! Bátran ajánlom bárkinek! Bírja a strapát és bármit meg lehet Vele beszélni (persze a határokon belül)...
  • Elszámolás:

    Korrekt. Annyi amennyi a telóban, sőt volt egy meglepi is, de ez a mi titkunk! :) Érték arányban messze az átlag fölött, amúgy \piaci\ átlag .
  • Összkép:

    Az összbenyomás azt hiszem lejön a beszámoló eddigi részeiből. Bátran ajánlott, átlagon felüli minden!
Happy Massage