• Enikő

  • Beküldte:
  • Enikő reagálása

    Szia Cic!

    Köszönöm szépen a beszámolódat.

    Nagyon,nagyon örültem,hogy újra láttalak…..egy élmény volt.

    Várlak máskor is nagyon:))

    Puszim..

    Enikő.

  • Egyeztetés:

    Ma reggel mikor megláttam hogy  itt van az oldalon , üdvözöltem  és kérdeztem hogy hívhatom e  íj kora reggel?
    Válasza  kapcsolom a telcsit hívj !!
     
  • Megközelítés:

    Tudván tudva ha  ingyenes parkolót szeretnék   hamarabb kell érkeznem ,  és sikerrel vártam , de fizetős parkoló van bőven a benzinkút közelében !!:)
    BKV  jára a közelben !:):)
  • Helyszín:

    És itt  na persze  a többi lehetőséget is be kellene jelölni !!
    Egyszó mint száz   izlésesen berendezett lakás . Látszik a  tulajdonos törödése  izlése odafigyelése.
  • Lány külseje:

    Mit is írhatnék , már évekkel ezelőtt elvarázsolt  szépsége, ez  mitsem változott :)
  • Action:

    
    Tisztelt  urak !
    Előre kell bocsátanom  Enikő , régi énem legkedvesebb szolgáltató hölgyei közé tartozott. Folyamatosan kisseb nagyobb szünetekkel de  a levelezős kapcsolat megmaradt.  De valahogy a találkozó mindig háttérbe került.
    Ma reggel döntöttem , és elhatároztam hogy nem húzom tovább a kellemes emlékek  miatt biztosra mentem.    Jól emlékeztem JJ   ő ugyanazzal a kedvességgel  fogadott mint azelőtt , sőt talán a viszontlátás örömére ??   Természetesen nem 1-órácskáta  fejlődött az esemény régvolt mikor 2009.08 havát írtuk ! JJ
    A találkozó mint két régi ismerő !  Mikor be léptem az ajtaján  egy forró ölelés, abban az ölelésben benne volt  minden  ,és akkor tudtam hogy mennyire hiányzott,   menyire jó –és élvezetes lesz a délután !
    Természetesen , ágyazás közösen  törölköző a kézbe  irány a fürdő, majd a drága is frissítőt vett !
    Mellém huppant a nagy francia ágyra, nem estem neki simogattam masszíroztam a hátát, nyakát, derekát.  Egyszer csak megfordult rám nézett azzal a gyönyörű szemeivel. És kacéran kérdezte   ügye nem csak ezért jöttél , kaptam réges- rég várva várt csókjait. simogattam , csókolgattam  finom testét dombocskáit,  bele túrt a hajamba finoman össze szorította kacsóját  és imigyen szólott   elég ,  fejemet combjai közé irányította , itt csókolj , nyalogass erre vágyom .
    Elmerültem combjai tövében   csókoltam ,nyaltam ,faltam  már ettől az élménytől ágaskodott velem egykorú társam .Lábát becsúsztatta combom tövéhez ellenőrizvén harci kedvem,   ennek nem kell segítség  tudja mi a dolga  készen áll  mondta  és áthelyezkedett  a  hőn áhított 69 es pozitúrába.
    Mintha emlékezett volna mit és hogyan szeretem , társam  virgonc lett  ajkai között,majd egy észrevétlen mozdulattal  felszerszámozta és abban a pillanatban kiemelkedve ajkam dédelgetéséből  a megnyergelt paripára pattant . Oly frenetikus élményekben részesített  kezdtem bajba lenni.  Mint ha megérezte volna végem közeledtét,  ki  emelkedett a  nyeregből és  kívánatos popsiját fordítva felém csalogatott ,hívogatott csábító mozdulataival , no nekem sem kellett kétszer,  belecsókoltam , bele nyaltam  farizmai közé  újamat is használva   egy kis idő múlva, szól nem tennél  be az újad helyett más testrészedet abba a forró lyukacskába!   Szót fogadván  be tettem más testrészemet holott tisztában voltam . Ezen pozitúra  igen hamar a végemet jelenti , nem tehetek róla  a látvány  a csodás kéj érzete .  Próbáltam elodázni de mozdulatai  nem engedték ,és ki szedték belőlem minden cseppjét azon nedvnek aminek jönnie kellett.
    Mellettem maradt  megtisztogatott, JJ    cirógatva  simogatva egymást beszélgettünk még jó darabig.    Hirtelen eszembe jutott hogy említette van még vendége utánam.
    Itt kérve elnézést a Tisztelt MT –társamtól , az a pár perc miattam  volt  . Bocsánat J

    Drága Enikő  nagyon köszönöm  a felejthetetlen délutánt,   nem is értem hogy bírtam ki ennyi ideig , de ezentúl nem fogom !!    Csókocskák !!:)J
  • Elszámolás:

    Mint a régi megszokott időkben ,   A nagyon  nagy alap csomagot választottam  !!
    Elszámolás , ha nevezhető annak . Ajándékozás  kölcsönösen ! Ez helyesebb kifejezés !! :)
  • Összkép:

    Fel elevelenítette   régi emlékeimet .  Lehet ennél  fantasztikusabb élménye valakinek ?
Happy Massage