• Angi

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Angi reagálása

    Szia Kedves SaltAcid!

     

    Először is levelem azzal kezdeném, hogy nagyon köszönöm a beszámolódat! Úgy néz ki, tökéletesen tisztában vagy vágyaiddal és elég jól ismered partnered igényeit is. Fontos számodra a jó szex és szereted az újdonságokat. kitűnő partner vagy az ágyban, és imádom önfeledt személyiségedet. Szereted a szexet és vállalod önmagad, ami nagyon jó, pontosan ezt szeretem benned! Maradj mindig ilyen nyitottnak. Számomra mindig képes vagy örök élményeket okozni, aktivitásodat csak értékelni lehet. Várlak vissza, amikor csak kedved, és lehetőséged engedi!

     

    Sok-sok Pusszancsom! ;)

     

  • Egyeztetés:

    Az időpont egyeztetés a beszamolok.com-on keresztül, személyes üzenetek formájában valósult meg. Nagyon sokszor online abban az időben, amikor elérhető, és kedvesen, készségesen válaszol. Időpontot én kértem, elsőre elfogadta, neki is megfelelő volt.
  • Megközelítés:

    Taxival mentem. Kocsival könnyen megtalálható, megközelíthető. Jól fel vannak táblázva a házak, nem lehet eltéveszteni.
  • Helyszín:

    A lakás tipikus panel lakás. Angi az ajtónyitás után a baszobába invitált, ami tiszta, jól berendezett, hangulatos fényjáték nagyon megdobja az érzést. A szobában egy nagyon nagy, kényelmes ágy található. Fürdő tiszta, sokfajta tüsfürdőből lehet válogatni.
  • Lány külseje:

    Az oldalán lévő képek alapján azonnal felismerhető. Kellemes egyrészes ruhácskában fogadott, ami láttatni engedte a nőies domborulatokat, nagyon izgató volt. Ettől csak az volt jobb, amikor tusolás után lekerül róla a törölköző. Meseszép mellek. Engem nem zavar, hogy szilikon, sőt. Nagyon formás test, puha illatos, nagyon szép kellemes barnára szolizott bőr. Egyszerűen hibátlan. A képek alapján erre számítottam nem csalódtam.
  • Action:

    A baszobába invitálás után egyeztettünk a programmal kapcsolatban. A képeket nézve én már tudtam, hogy kérni fogok egy NFV-t testre, kifejezetten a mellére fókuszálva, valamint egy aktust. Egy órára mentem, gondoltam kellemesen belefér az időbe. Mivel ünnepi hangulatban voltam (születésnap), így vittem pezsgőt, amivel koccintottunk és nagyon kellemesen elbeszélgettünk. Észre sem vettem hogy elszaladt az idő, de abszolút nem bántam, mert így kicsit megismerhettem és bensőségesebb lett a hangulat.
    Tusolás után én az ágyon vártam. Amikor belépett a szobába és lekerült a törölköző, a gyönyörű látvány tettekre szólított. Felálltam és elkezdtem csókolgatni, kényeztetni a melleit. Ennek pozitív hatása azonnal látható, tapasztalható volt. Az ágyhoz érve hátamra feküdtem, így Angi felém hajolt és elkezdett franciázni. Franciája kellemes, érzéki, zacsikra is kiterjed. Időnként a kezét is használja, de engem nem zavart, az is kellemes volt. Közben simogattam a gyönyörű testét. Kis idő után kértem egy 69-et, amit készségesen teljesített. Az én franciámra jól reagált, nem szimulált, nem játszotta túl, ez nekem nagyon fontos, ennek meg is felelt. A csúcsra juttatnom szerintem nem sikerült. Nagyon odafigyelt rám, mivel érezte, hogy közel a végem, amikor is az ágy mellé álltam, ő előttem az ágyon helyezkedett el úgy, hogy tudja még kényeztetni az ezredest, és hogy jól lássam majd a munkánk gyümölcsét a mellén. Többféle törlő alkalmatosságot kínált, majd tisztálkodás után arra kért, hogy feküdjek hasra az ágyon. Kellemes masszázsban volt részem. Érintésére, simogatására valamint melleinek maszírozására férfiasságom nagyon gyorsan újra életre kapott. Megfordultam, egyből látta, hogy miért. Kaptam egy kellemes masszázst a legbecsesebb szervemre, majd kértem a gumit. Mivel a hátamon feküldtem így elkezdtünk galoppozni. Melleinek ringó látványa mindent megért. Bár annyira nem szeretem ezt a pozitúrát, de azt hiszem, hogy ennél szebbet, jobbat nem kaphattam, kérhettem volna. Nagyon jól mozgott és lehetőséget adott arra, hogy mellein közben szájjal és kézzel is dolgozhassam. Csípőmunkájának köszönhetően éreztem, hogy újra közeleg a vég, nem is álltam ellen a gyönyör hívásának, így utolsó mozdulataimmal igazán keményen kezdtem adagolni, amit szó nélkül tűrt, sőt be is jött neki. A csillaghullás után hozzámbújt hagyott magában lenyugodni.
    Az aktus után még koccintottunk egyet, elfogyasztva a maradék pezsgőt. Az időt kicsit túlléptük, de utánam közvetlenül nem várt senkit, így az öltözést nyugodtan be lehetett fejezni, sőt felajánlotta, hogy ha szeretnék újra elmehetek tusolni. Egyáltalán nem volt TP.
  • Elszámolás:

    Korrekt, a megbeszélteknek megfelelően. Előre kéri, mondta, hogy ő így szokta. Nekem ezzel semmi bajom nincs, sőt így a pásztoróra végét nem piszkoljuk be az ajándékozással, így csak az aktus marad az ember emlékezetébe.
  • Összkép:

    Nagyon jól éreztem magam, azt hiszem, hogy sokszor fogok még visszatérni, remélem később is hasonló élményekben lesz részem. Már a liftben azon gondolkodtam, hogy mit kérjek legközelebb! Mindenkinek ajánlom, mert mindenben partner, figyelmes, odaadó.
Happy Massage