• Enikő

  • Beküldte:
  • Enikő reagálása

    Szia Drága!

    Nagyon szépen köszönöm a kedves beszámolódat.

    Nem győzőm elégszer mondani Neked,köszönöm,köszönöm….a mérhetetlen kedvességed.

    Várlak vissza:))

    Ne hari,hogy ennyit írok csak,többet érdemelsz,de cefet fáradt vagyok már.

    Puszim…

    Enikő.

  • Egyeztetés:

    A randi ideje 2011.06.02. Másodszor lehettem vendége. Emlékezett rám ami nagyon hízelgett.  Az aktuális ajándékról privát üzenetekben érdeklődtem, de a fix időpont rögzítése előző nap telefonon történt. Minden simán, rugalmasan, és zökkenők nélkül történt.
  • Megközelítés:

    A megközelítés véleményem szerint, jobb a Bkv. Forgalmas metrótól kettő perc gyalogút a konkrét cím. A megbeszélt időpontban telefon ahol jön a pontos bejutási instrukció. Lift működik, sehol semmi kontaktus a ház lakóival.
  • Helyszín:

    A lakást a tisztaság és az igényesség jellemzi. Légkondi hűti kellemesre a levegőt.  Fürdőben zuhanyfüggöny, kádkilépő, sok tusfürdő, szájvíz, nagy törölköző fogad. A gyönyörszoba tágas, kényelmesen bútorozott Kellemes félhomály, de mindent látsz. Jó magas és kényelmes ágyikó, ami kedvez a magasabb látogatóknak.
  • Lány külseje:

    Az életben szerintem szebb bár az itt látható képeken is nagyon vonzó. Szexbomba alakja mit sem változott az első alkalom óta. Látszik hogy figyel Magára Kellemesen kerek ott ahol kell és karcsú ott ahol az szép. Illatosan és vonzón fogadott amit megkoronáz még a vasolvasztó mosolya. Törölközőben fogadott ami sok mindent látni engedett. Csoda hogy a lábain szemek futkároztak? Pedig nem is viselt harisnyát.
  • Action:

    Megérkezés után már az ajtóban üdvözlő puszit és ölelést kaptam. Bekalauzolt, hellyel és ásványvízzel kínált. Pár perc kötetlen beszélgetés, azokról az eseményekről amik azóta történtek velünk, amióta nem találkoztunk. Majd pontosítottuk a menetrendet és elszámoltunk amivel kellett. Kicsit növeltem a vízszámláját a fürdéssel, majd Ő is felfrissült. Ment minden gördülékenyen. Amikor visszaért tiszta lepedő került az ágyra és elnyúltunk rajta. Pici eszmecsere közben már elkalandozott a kezem a selymes, kellemesen barna bőrén. Az lett a vége hogy illatos nuniját elkezdtem nyelvvel feltérképezni. Illatos, gyönyörű, és jól reagáló szépség. Az addig tartott amíg javaslatára a dolog 69-be csapott át. Össze is kellett kapnom ám magam. Forrón, erősen és mélyen kényeztette a kishavert. Szopogatva az ikreket is. Ez nagyon bejön. Közben a nyelvem nekem is dolgozott. Isteni feneke  nem hagyott nyugodni. Besíkosított újjal finoman behatoltam és óvatosan megismerkedtünk. Forró és szűk gyönyörfakasztó barlangocskája szorongatta az újam.  Remélem tetszett amit műveltem, és  nem bénáztam. Mese nincs itt helyt kell állni ezért gumírozás után szépen hátulról meghódítottam a puncisát. Az tetszett hogy nem fél attól hogy mit mond a szomszéd. Ha tetszett amit kapott az jól hallható volt. Ezután kihasználva a magas ágy adta lehetőségeket  és a testi adottságaimat, feltérdelt az ágy szélére így istennői feneke a lilafejűmmel került pont jó magasságba.  Itt újabb síkosítás és már hatoltam is óvatosan a fenékrozettái közé. Pár óvatos mozdulat után már Ő is visszalökött. Tekergeti a csípőjét, nyögdécsel és hátranyúl finoman a zacsit markolássza. Majdnem ki is nyúltam de ezt megúsztam mert számára kényelmetlen volt az ágy kerete ezért pózt váltottunk. Hanyatt feküdt, lábai a nyakamba és kerültek. Síkosítás megint csak a fenekét ostromoltam amit remélem nem bánt. Kezei közben a puncit simogatták, és sajnálta hogy a vibrijéban kimerült az elem. Én viszont sajnáltam hogy nincs két farkam. Micsoda  buli lett volna. Így ment ez egy darabig, majd lihegés és az ágyon kutyákat megszégyenítő pózban, csípőkörzéssel és fenékhez csapkodó  golyókkal, mély nyögésekkel tarkítva nyikorgattuk meg az ágyat. Minden tagom már reszketett. Gumit levéve eltüntette a  kalapot az ajkai között. Már nem kellett sok, áttért az ikrek szopogatására. Itt már tényleg végem volt. Zacsimmal az ajkai között a teljes tartalmukat a cicikre lőttem.  Kellemesen szolibarna keblein pihentek meg a gyermekeim. Tetszett amit láttam.  Mire eddig jutottunk már ömlött a veríték szegény korpuszomról, pedig működött a klíma. Tisztába tettük magunkat és pár perc lihegés , és összemosolygás után sajnos öltöznöm kellett. De hát ez a tömegközlekedés átka. Bevallom nem esett jól hogy farmert kellett húznom. Sajnos el kellett búcsúznunk és a búcsú puszi után elköszöntünk és eltipegtem a lifthez és örültem hogy működik. Enikő, köszönöm hogy a vendéged lehettem.
  • Elszámolás:

    Elszámolás a megbeszéltek szerint, a korrektség jegyében történik. Nincs meglepetés. Korrekt.
  • Összkép:

    Enikő egy nagyon kedves és közvetlen igazi NŐ.  Intelligens és sokoldalú társalgó. A randi jó hangulatban és tartalmasan telt. Veled van, és nem csak ott van veled. Figyel rád, reagál ha kényezteted és élvezi is ha jól csinálod. Mégis azt éreztem hogy a vendég számára az első. Jó kedve segít oldódni a feszültebb vendégeknek is. Erősen etalonnak tartom a HÖLGYET.
Happy Massage