• Brenda

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Most mindkettőnktől több összehangolást kívánt ugyan, de ezúttal is megtaláltuk a megfelelő időpontot, hogy találkozzunk.
  • Megközelítés:

    Ennél simább aligha lehetne. 3-as metró egyik megállója, onnan aztán néhány zebrán át, majd egy utcánál befordulni, s néhány méterre meg is található az épület, amelyet könnyedén lehet azonosítani.
  • Helyszín:

    A Brenda által biztosított találkahely továbbra is maximális elégedettségre ad okot, tekintetbe véve az otthonosságot, a rendet és higiéniát, s nem utolsó sorban a funkcionalitást: minden adott, hogy az intim együttlét közege is osztályon felüli legyen.
  • Lány külseje:

    Brenda vénuszi szépségének ecsetelése úgy érzem, hogy szókincsem és kifejezőkészségem határait ostromolja – ha tehetném, inkább márványszobrot mintáznék Róla, s ahogy már említettem Neki, ez esetben le lehetne váltani a milói Vénuszt. Mindig nagy örömmel borítom be csókokkal és/vagy simogatom végig Brenda egész testét: finom ajkaitól és dús kebleitől kezdve gömbölyű popsiján és gyönyörű punciján át bársonyos hátáig, selymes combjaiig és csábító lábfejeiig. Aligha véletlen, hogy bármily izgató fehérneműben jelenjen is meg, e kellékek nem maradhatnak túl sokáig rajta :)
  • Action:

    Beszélgetésünket követően – illetve részint közben is – nem teketóriáztunk sokat, s szépen csókolózásba fogtunk, hogy miután Brenda megszabadított a ruháimtól, letusolhassak, és aztán minél több időt tölthessünk az ágyban :) Tisztálkodásomat követően már a nappaliban megkezdtem Brenda bájainak felfedezését a kezemmel, miközben összesimultunk, s hamarosan a hálószobában folytattuk. Szokásomnak megfelelően Brenda testén egyszerre igyekeztem kezeimmel és ajkammal-nyelvemmel tenni mindazt, amiről úgy éreztem – illetve éreztük –, hogy tennem kellene, s miután (nagy nehezen) el tudtam szakadni többek között popsija és keblei kényeztetésétől, csodás punciját kezdtem el orálisan kényeztetni. Az eredmény mindkettőnknek örömére szolgált ;-) Ezt követően Brenda vett kezelésbe engem, s együttlétünk innentől néhány olyan – számomra legalábbis – vadabb mozzanatot is tartalmazott, ami igencsak ösztönzött engem is. Ennek jegyében az aktusra hátulról került sor, így kezdtük s így is fejeztük be: az együttlétünk intenzitása ugyanis olyannyira fölfokozódott, hogy rövidesen – amennyiben megengedhető ez a kissé harsányabb kifejezés – egy keményebb dugásba torkollott, melynek csúcspontján fantasztikusat élveztem Brenda puncijában. ;-) Az aktus után még beszélgettünk valamennyit, illetve továbbra is simogattam Brendát, amit én is határozottan élveztem, és Ő is.
  • Elszámolás:

    Teljesen rendben, mint eleddig mindig, és számomra továbbra is amit kapok, az messze többet ér, mint amennyit cserébe adok.
  • Összkép:

    Milyen sok a tennivaló, és milyen kevés az idő – mondogatta egy számomra módfelett kedves régebbi film főgonosza, és ez olykor óhatatlanul eszembe jut, ha a Brendával kapcsolatos élményeim summáját próbálom konkretizálni. Főleg a mondat utóbbi felére esik a hangsúly: oly’ hamar el tud szállni egy órácska Brendával, hogy utólag magam is alig hiszem el. Amíg azt várom, hogy két találkánk között teljen az idő, az rendszerint csigalassú szokott lenni, a találkánk során bezzeg olyan paripaként száguld az idő, mint amilyet a Lúdas Matyiban láthattunk. Szívesen megfordítanám ezt az időarányt és –élményt. Brenda kedves és gyönyörű nő, aki emellett vérpezsdítő és izgalmas szexuális partner, és aki ráadásul egyébként is kimondottan jó társaság.
    Köszönöm Brenda az eddigi – és a még előttünk álló – találkozóinkat! :)
Happy Massage