• Enikő

  • Beküldte:
  • Enikő reagálása

    Szia Kedves Snapshot!

     

    Köszönöm a kedves beszámolódat,várlak vissza nagy szeretettel és izgalommal.

    Igazán nagy élmény vagy.

    Puszim…

  • Egyeztetés:

    Maximális pontszámot érdemelne, mert rendkívül rugalmas a hölgy, annak ellenére, hogy valószínűsíthető népszerűsége miatt esetenként nehezebb találkozási (idő)pontot találni. Jellemzően telefonon egyeztetek vele, melyet szerintem ő kezel.
  • Megközelítés:

    Parkolás fizetős, majdnem a fogadóóra végégig, cserébe mindig találni helyet a közelben. BKV-vel is könnyen megközelítehtő a helyszín (egy a Batthány tér közelében lévő utca).
  • Helyszín:

    A lakásban eddigi látogatásaim alkalmával koszt/port nem láttam.
    A fürdő tiszta, higénikus. Legutóbb direkt megnéztem lámpafénynél a mosdót, még egy vízcseppet sem láttam! A tisztálkodást fürdőkádban lehet megejteni és zuhanyfüggöny segít abban, hogy nagytestű rinocéroszok ne áztassák el a fürdőszobát. Tusfürdőválaszték megfelelő, bár pont olyan nem volt, amit én használok.
    A szoba - és alapvetően a lakás - sejtelmesen sötét tónusú és igényes berendezésű. Az ágy abszolút nem nyikorog, de az akrobata mutatványokkal óvatosan, mert magas. Talán ide tartozik még, hogy vendég előtt új lepedő kerül rá, ami a program végeztével megy mosásra.
  • Lány külseje:

    Enikő fogadott már fehér(/fekete)neműben és törölközőbe csavarva elbújva az ajtó mögött. A testalkata a fotóknak teljesen megfelel. A fene se tudja, talán még picit vékonyabb is, mint a képeken, bár ő ostorozza magát holmiféle hurkák miatt, amiket én egyáltalán nem vettem észre. Élőben a bőrén jobban látszik a szolárium, talán túlzottan is. Az arc ízlés kérdése, de én semmi kivetni valót nem találtam benne, noha a babaarcra bukom. A tekintete élőben is kifejezetten vadító. Cicik természetesek és koruknak megfelelően állnak. A punci teljes valóját talán a 9. képen mutatja meg, jó illatú és finom.
  • Action:

    Érkezéskor itallal és hellyel kínált, kedélyesen elcsevegtünk, véglegesítettük a programot. Nyoma sem volt a sürgetésnek, pont megfelelő volt a ráhangolódásra. Egy-két korty a teából, ruha a futógépre került és irány a fürdő. Utána a hatalmas ágyon elhelyezkedtem, míg Enikő kiszaladt néhány rövid percre a fürdőbe. Visszatért és hozzámbújva búgott azon a kellemesen mély hangján. Cirógatott, simogatott és egyre lejjebb haladva, lassan NF-ba kezdett, miközben úgy helyezkedett, hogy én is elérjem. Viszont attól való félelmemben, hogy túl hamar lesz nekem túl jó, én kezdtem el kényeztetni. A kezdeti sóhajtások művi voltát feledtette a csipőemelések egyre lendületsebb egymásutánisága és nyelvjátékom egyre őszintébb nyögdécseléseket csalt elő. Sajnos néha kiestem a ritmusból és ez néhány perccel elodázta a beteljesülését, de úgy érzem, hogy sikerült csúcsra juttatnom anélkül, hogy belekóstoltam volna a popsiba is - ami Enikő gyengéje.
    Kis pihegés után megnyugodott annyira, hogy kikövetelje a popsit (nyilván nem kellett erőszakoskodnia...). Felszerelés fel, elhelyezkedés négykézláb, célra és ánuszrózsára tartás, majd gyerünk. Gondolom Rocco-mértű fazonokkal kicsit óvatosabban bánik, de az én adottságaimmal gyakorlatilag első löketre tövig rátolatott. Meg is lepedődtem kicsit a vehemencián de próbáltam lépést tartani. Popószex iránti elhivatottsága dícséretes, láthatóan nagyon szereti. Mindemellett próbál úgy helyezkedni, hogy a vendégnek is igazán élvezetes legyen az együttlét. Nem is bírtam sokáig, noha megfogadtam előző alkalom után, hogy uralni fogom a helyzetet. Nem túlzottan sikerült, a feneke oldalába kapaszkodva lábremegősen nagyot durrantam, talán csak néhány pillanattal hamarabb, minthogy neki is teljesen jó legyen - vagy legalábbis ezt próbálta elhitetni velem.
    Akció után kis levezető beszélgetés, mely közben folyamatosan simogatott. Amikor úgy éreztem, hogy nagyjából összeszedtem magam, akkor elindultam fürdeni a második menet előtt, de ekkor észrevettem, hogy igencsak elszórakoztuk az időt és nekem még oda kellett volna érnem valahova. Enikő részéről semmi TP nem volt, ha rajta múlik simán túlcsúszunk a megbeszélt időtartamon.
    Hibátlan, maximalista hozzáállás!
  • Elszámolás:

    Az elszámolással soha nem volt gondom. Ajándékkal kapcsolatban mindig \vitázunk\ egy keveset, mert szerintem nagyobb csomaggal kell honorálnom az aktuális szeánszot, ő meg ellenkezik. De sosem hagyom.
  • Összkép:

    Ha a külső nem is mindenkien jön be, a megteremtett hangulat, a hozzáállás, az élmény tekintetében senkinek nem lehet semmilyen kifogása. A maga nemében mesteri. Aki egyszer meglátogatja, az visszajáró vendég lesz.
Happy Massage