• Brenda

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Szokásom szerint pár nappal előre egyeztettem Brendával, és gond nélkül lefixáltuk a mindkettőnknek legmegfelelőbb időpontot.
  • Megközelítés:

    A 3-as metrónak köszönhetően meglehetősen problémamentes; az egyik megállótól a tett helyszíne már csak néhány perc séta a (remélhetőleg később kevésbé szeles) tavaszi időben.
  • Helyszín:

    A lakás ideális az ilyen légyottokhoz, s már a tisztaság és a rendezettség is – amit minden egyes látogatásomkor tapasztaltam – tanúskodik Brenda igényességéről. A hangulat otthonos, szépen és ízlésesen berendezett találkahelyről van szó.
  • Lány külseje:

    Brenda kivételesen gyönyörű nő. Ha lenne hozzá tehetségem, a legszívesebben aktképet festenék róla, vagy valamilyen verses formában énekelném meg, hogy milyen szép az arca, milyen selymes a haja, milyen édes az ajka, milyen bársonyos a bőre, milyen csodásak a mellei, milyen izgató a popsija és milyen ellenállhatatlanok a lábai. S mindezt a gyönyörűséget Brenda rendszerint még ínycsiklandozóbbá teszi pazar fehérneműivel – most például olyan fekete színű, rózsaszín szegélyes melltartóban és bugyiban várt, amiket rendkívül érzékinek találtam, már ameddig közösen meg nem szabadultunk tőlük ;-)
  • Action:

    Beszélgetésünket követően a nappaliban kezdtük az összesimulást, már ott egymásra hangolódtunk, s miután lezuhanyoztam, a dolgok még intenzívebbé váltak. A hálószobában immár mindketten meztelenül gabalyodhattunk össze; ezúttal is fantasztikus volt végigcsókolni és végigsimogatni Brenda testét, tetőtől talpig. Ez a tevékenységem – értelemszerűen – abban érte el csúcspontját, hogy Brenda finom punciját kényeztettem, s a nyelvjátékom igencsak jólesőnek bizonyult mindkettőnknek. Ezt követően Brenda kényeztetett engem az ajkaival, remekül csinálta; majd ezután a legintimebb módon lettünk egymáséi. Habár nekem talán már volt hosszabb is az aktivitásom, egy ilyen lehengerlő szépség puncijában lenni és elélvezni – továbbra is – egy szeletke mennyország :-) Az utójátékot, ahogy simogattam még Brendát és beszélgettünk, ugyancsak nagyon élveztem, illetve – élveztük ;-)
  • Elszámolás:

    E téren aligha van már tárgyalnivalónk, minden a legnagyobb rendben, és az élmény – számomra – továbbra is toronymagasan felüllicitálja az ellenértéket.
  • Összkép:

    Brendát ideális szexuális partnernek tartom, akivel nemcsak az erotikus aktivitás megy élményszámba, hanem egyébként is nagyon jó Vele lenni. Ezért is telhet oly’ gyorsan az idő, ha együtt vagyunk – ez a legnagyobb negatívum, amit említeni tudok az együttléteinkkel kapcsolatban. Egyébként pedig, csak a fenti szuperlatívuszokat tudnám ismételni.
    Köszönöm, Brenda, és hamarosan ismét találkozunk! ;-)
Happy Massage