• reginalove

  • Beküldte:
  • reginalove reagálása

    Drága Lucifer.

    Nagyon szépen köszönöm a beszámolódat.Tényleg részletes:),benne van a lényeg ,és hogy a top 3-ban vagyok Nálad,megtisztelő számomra:Igen,a fürdőszoba az ami tényleg kicsi,álmodom is néha jó kis masszázs sarokkádról,benne egy kis relaxálós simi,puszi,meg miegyebek....:)))Azért igyekszem Mindenkinél megállni a helyem,és a maximumot kihozni Magunkból...

    Puszillak!

  • Egyeztetés:

    A telefont azonnal felvette (már ismeri a számom), és mivel a közelben épp végeztem a dolgommal így 15 percen belül már rugalmasan fogadni is tudott. Mire oda értem hozzá, már sminkelve, fürödve, tisztán és illatosan várt! Abszolút *-os 10 pont jár ezért az egyeztetésért!
  • Megközelítés:

    Autóval könnyű! Parkolás nem gond, bár nekem most két kört kellett futnom, hogy kapjak helyet. A tömegközlekedést nem tudom milyen, de mivel a központhoz közel fogad, így gondolom nem gond az sem. GPS a helyet ismeri, a lakást könnyűmegtalálni. Sajnos nekem Pestről kiesik, így az 1 pont levonást ezért adom, ha Pestre költözne, akkor itt is max pont járna! Így sajnos be kell érjem Vele akkor,ha a környéken járok. (Ez sajna nem túl gyakran történik.)
  • Helyszín:

    Mint a múltkori látogatásomnál, semmit sem változott azóta. Most viszont volt alkalmam a fürdőt is szemügyre venni, mert nem tusolva érkeztem. Sajnos annak mérete lehetne nagyobb és szellősebb. No de nem lakást venni érkeztem :)
  • Lány külseje:

    Nálam még mindig a top 3-ban van! Korához képes nagyon jól tartja magát, a popója isteni!!!!!!!
  • Action:

    Hát itt csak szuperrelatívuszokban lehet beszélni! Csókokkal kezdtünk, majd irány a fürdő! Alig bírtam megfürödni, már úgy vágytam a simogatására, csókjaira és a fenomenális franciájára. Így tehát fürdés után irány az ágy! Csókcsaták közepette döntött hanyatt, majd óvatos nyalakodással indult el lefelé az ezredes felé. Itt egy csodás minden területre kiterjedő kéz nélküli, bőnyálas nyögős igazi pornós franciát kaptam. Hogy ne legyen idő előtt végem, megfordítottam a felállást és most én csókoltam végig a testét, míg a csodás illatos finom puncijához nem értem. Itt izagtását kiegészítettem néhány újjam bevonásával, amit bő nedvesedéssel és kélyes hangokkal nyugtázott. Sajnos nem sikerült a csúcsra juttatnom, így felvetette, hogy mi lenne ha jól megd..nám? Ez nekem sem volt ellenemre így egy újabb rövid franciás kényezetés után gumit húztunk a legbecsesebbre és misszionáriusban finoman behatoltam a gyönyörök birodalmába, ami finom meleg nedves és oly szoros volt, hogy azt hittem, ezredesem kétdimenziós lesz rövidesen! Regina is élvezhette ténykedésem, mert egyre jobban megemelte a kéjbarlangot, oly hajlékonyságról tett tanubizonyságot, hogy az a leghíresebb pornószínésznők is megirigyelhetnék! Szinte már csak a tarkóján feküdt, miközben én egyre mélyebbre hatoltam egyre hevesebben, míg el nem értem a csúcsot. Az ezredest ez után szépen megtakarította néhány reá adott puszi kíséretében és mellém feküdt. Miközben mindne féle napi témáról beszélgettünk, ő folyamatosan kellemesen símogatott és erogén zónáimat térképezte fel. Kellő pihenés után ismét ott kezdtük, mint az elején! Hosszas franciája után a tábornokká előléptetett ezredesem védőfelszerelést kapott és elindul feltérképezni a hátsó bejáratot. Sajnos csak elindult, de be már nem jutott. Oly mértékben mefáradt az előző csatában, hogy ezt a harcot feladta. Így Reginával megegyeztünk, hogy legközelebb a repertoárt fordítva próbáljuk ki! Így már alig várom, hogy Tatabány felé legyen dolgom! Ezek után kaptam befejezésül egy kellemes simogatást mindenre kiterjedően, majd az időm lejártát követően  távoztam.
  • Elszámolás:

    Csomag van, nagyon korrektl. Az  arány alapján még mindig az egyik legjobb szoilgáltató.
  • Összkép:

    Összefoglalva: jó áron, jü külsővel, minden extrával, csomagban, ha kell barátnős, ha kell pornós feelinggel nálam a TOP3-ban szereplő szolgáltató!
Happy Massage