• Viola

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Viola reagálása

    Édes Mescal!
    Köszönöm szépen a beszit, nagyon kedves vagy.
    Én is csak csupa jókat írhatnék Rólad.
    Ilyen rendes, kedves, édes, aranyos vendéget kívánok minden alkalomra magamnak és másoknak is.
    Remélem, rendben haza értél. Puszilllak. VIOLA

  • Egyeztetés:

     
    Telefonon hívtam. Rögtön elsőre sikerült mindent megbeszélnünk másfél perc alatt, hisz már voltam nála, és tudtam mit akarok, így csak az időpontot kellett megbeszélni. Ismét nagyon rugalmas és készséges volt a már megint hülye időpontomhoz (hétvége és ebédidő ).
  • Megközelítés:

     
    Ismét vonattal mentem, Zuglóban szálltam le, majd 7-es busz, és pár perc séta! Tömegközlekedés jó. Autósoknak: az utcán mintha több parkolóhely lett volna, mint múltkor hétköznap.
  • Helyszín:

     
    A korábban tapasztalt kellemes tiszta állapotok továbbra is fenn voltak tartva a lakás, fürdő, masszázspad törölköző, papucs terén. Talán a tusfürdő választék apadt egy kicsit, már csak 6-féle közül választhattam :)
  • Lány külseje:

    A képeken továbbra is Ő van (kivéve persze az elefántos és virágos képeket :D ). A képekről sajnos hiányzik a harmadik ,,D\", amit ugye a valóság mutat csak meg :) Pedig az ilyen nőiesen telt hölgyeknél azzal lesz a látvány teljes értékű. ;) Arcra is nagyon szép, most talán picit rövidebb volt a haja, mint múltkor, de így nekem még kicsit jobban is tetszett.
  • Erotikus masszázs:

     
    Ismét nagyon kedvesen fogadott, kis beszélgetéssel kezdtünk. Azt kértem ugyanúgy masszírozzon, mint a múltkor, mivel hihetetlen jót tett. Ismét nem csalódtam! A masszázsa ugyanolyan tökéletes volt. Aprólékosan mindent átmasszírozott a talpamtól a nyakamig, a problémás helyekre különös gondot fordított. Közben a nem masszírozott részek előmelegített törölközővel letakarva. Mindezalatt nagyon kellemesen elbeszélgettünk. Többek között sokat megtudtam a különböző masszázsfajtákról. Közben szép nyugtató zene szól, kellemes illat, fényviszonyok, és az ember érzi hogy jó kezekben van… egyszerűen egy külön kis világban éreztem magam, ahol tudom, hogy itt csak jó dolgok történhetnek velem. :) Majd elérkeztünk a levezetéshez, amely ismét kézi volt, de mégis más, mint a múltkor. Viola újabb fogásokat is bevetett rajtam, gondolom, amikre múltkor már nem maradt ideje… miattam… :) (És azt hiszem még mindig lenne valami újdonsága a számomra. De ez már csak legközelebb :)… Majd amint erőt gyűjtöttem, hogy kimenjek zuhanyozni, kimentem. Viola kedvesen megmosta a hátamat, majd újjászületve távoztam. :)
  • Elszámolás:

    Az elszámolás, korrekt módon, mint múltkor
  • Összkép:

     
    Mivel másodjára voltam, már tudtam hogy mire számíthatok, de ezzel a levezetéssel, még rá tett egy lapáttal. Szóval ha mondhatom, még jobb volt mint az első alkalom. Nálam továbbra is max pontot kap mindenre, ami az én esetemben ugyebár csak 8 lehet. Az is biztos hogy még fogok menni hozzá!
Happy Massage