• shilla

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Március 15-i ünnepnapunkon hívtam. Elsőre felvette, sikerült is délre időpontot egyeztetnünk. Megadja a címet, a ház elől kell hívni a kapukódért.
  • Megközelítés:

    A ház 2 forgalmas főűt kereszteződésénél van. Az egyiken villamos is jár. Autóval a ház mögött lehet parkolót találni ingyenesen. BKV-val villamos, busz a háztól nem messze áll meg. GPS pont odavisz.
  • Helyszín:

    A ház felújított hosszú 10 emeletes panel jó sok lépcsőházzal. A lakás  emeleten van, ami jó állapotú. A baszoba nem túl nagy, viszont nagyon kényelmes franciaágy van benne. A fürdő szokásos, viszont csupa illatfelhőt eregető tusfürdő van.
  • Lány külseje:

    Shilla utcai ruhában nyitott ajtót. Bár amikor beengedett a lakásba, semmit se láttam, olyan sötét volt az előszobában. Kértem is, hogy kapcsoljon villanyt. Kedvesen üdvözölt, majd még az elején, bár nem kérte, én előre odaadtam a megbeszélt ajándékot. Egyébként helyes csajszi, és ami a ruha alatt is feltűnt, hogy csinos, formás lány. Majd később már meg is győződhettem róla, hogy a képeknek abszolút megfelel, szép cickók, jó fenék, szép sima bőr. És végig nagyon kedves, közvetlen és értelmes.
  • Action:

    Fürdőből visszatérve már csak bugyi és melltartó volt rajta. A melltartót egyből le is vette, majd elkezdtük egymás testének felfedezését. Hanyatt fektetése után melleit vettem kezelésbe, majd lefelé haladva a bugyijától is megszabadítottam. Puncija kényeztetését élvezte, lehet, hogy elélvezett, nem tudom. Később cseréltünk, ő franciázott, ami nagyon jól esett, élvezettel csinálja, nem monotón és nem is akar gyorsan kivégezni. Gumihúzás után beleült és hol lovagolva hol guggolva engedte magába férfiasságom. Kértem, hogy hátulról is hadd tegyem magamévá, örömmel teljesítette. Húzott magára, vonaglott, nagyon jót szeretkeztünk. Ebben a pozícióban is lett végem. Leszedte a gumit majd kaptam egy törlőt. A végén még egymás mellett fekve beszélgettünk picit majd tus és öltözés.
  • Elszámolás:

    Ő ugyan nem kérte, de én előre adtam a szerintem nagyon kedvezményes fél órai tiszteletdíjat. Szerintem az egyik legolcsóbb szolgáltató Pesten. Még úgyis, hogy az NF extra, amit kértem is.
  • Összkép:

    Nagyon jól érzetem magam Shillánál. Végig kedves, mosolygós, beszédes és a szexet is szereti. Szerintem még visszatérek hozzá, ha tehetem.
Happy Massage