• Viola

  • Beküldte:
  • Viola reagálása

    Drága Naturland!

    Köszi  beszit, aranyos vagy. Viszont a két levezetési lehetőségre adott válaszomat félre értetted. Nem mondtam azt hogy nem így szoktam, hanem azt mondtam, hogy lehet róla szó, de ez természetesen rajtad múlik.. ugyebár. Gyere máskor is, és akkor bepótoljuk! Piuszi. Viola

  • Egyeztetés:

    A telefont ő vette föl.Megkérdeztem ráér-e ekkor és ekkor,ő ennyit mondott:gyere!
  • Megközelítés:

    A Népstadion mögött rendel(a Keleti felé).Pontos címet adott,kivétel kapukód,ami miatt újrahívtam a ház elől.BKV-t sajnos nem tudom.
  • Helyszín:

    Szerintem zsír új ház,legalábbis nem túl régi.A lakás igényesen berendezve,a szobában masszázspad,a fürdőszobában rend és tisztaság többféle tusfürdővel és jó illatú törülközővel.
  • Lány külseje:

    A képek őt ábrázolják.Nagyon intelligens és kedves hölgy(mert már nem lány!)Viszont bármelyik 18éves megirigyelhetné a testét.Az a típus,aki ha a szomszédodban lakik,azt mondod rá:de meg..........!Arányos teste van és formás,a mellei nagyok,de nem hatalmasak,viszont kemények és állnak,mint egy 18évesé....én mondtam!
  • Erotikus masszázs:

    Szerettem volna a masszázs előtt és után is 1-1lövést,de azt mondta Viola,hogy ő nem így szokta és egyébként is rá kell hangolódnia az erotikus részre,például egy masszázzsal.Jól nevelt gyermekként tiszteletben tartottam és egy gyors zuhanyozás után már hasra is vetettem magam a padon.Ügyesen és jól masszíroz illetve alaposan.Nyugodtan mondhatom,hogy a fejem búbjától a talpamig átgyúrt.Kifejezetten jól esett.Amikor megkért a fordulásra éppen a fejem fölött állt a pad végénél,jó volt a kilátás a cickókra.Így háton fekve is simogatott,maszizott egy kicsit,amikor a hasamat simizte a mellei az arcomra nyomódtak.Át is lépett mellém és lecsekkolta a műszerem,volt,hogy marokra fogta,de volt,hogy finoman cirógatta,simogatta.Nem bírtam tovább és megfogtam a mellét.Hihetetlen,hogy egy ilyen korú nőnek így áll és ilyen kemény a melle.Ritkaság.Megkérdeztem,hogy megkóstolhatom-e a melleit.Ő mosolyogva csak annyit mondott,hogy persze.közelebb lépett a fejemhez és már puszilgattam is a cickóit.Sőt!Meg is szopogattam a bimbóit.Aztán ismét nekilátott a ceruzámnak,ami addigra már majd szétdurrant.Pár perces kényeztetés után úgy éreztem,hogy mindjárt elélvezek,de mivel még nem akartam,lassítás gyanánt megkértem,hogy tegyük be a cickói közé.a farkam már olajos volt a kezeitől ezért nagyon jól sikerült a mellszex.Fölültem a padon,úgy,hogy a lábam lelógattam,ő pedig a lábaim közé lépett,egy picit berogyasztott,mivel kicsikét alacsonyan voltam a melleihez.Csak úgy siklott a farkam a mellei között.Nem is tartott pár percnél tovább,annyira kellemes volt és már élveztem is a nagy és kemény mellei közé.Rendesen összekentem a cicijeit.türelmesen megvárta amíg lenyugszom.aztán letörölgette a melleit.Még egyet tusoltam aztán viszlát.
  • Elszámolás:

    Korrekt.Picikét drágább az átlagnál.Végül is jól éreztem magam,de még jobb lett volna ha nem csak az egylövetű szólal meg hanem a kétlövetű is.Talán majd legközelebb.Egyébként szerintem tovább is el lehet nála menni,de ahhoz törzsvendéggé kell válni.
  • Összkép:

    Csak jót tudok mondani:kedves,ügyes és nem mindennapi mellei vannak.
Happy Massage