• Andi

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon kerestem Andit, elsőre sikerült elérnem, a másnapra megbeszélt időpont Neki is megfelelt.Aztán másnap a programom változása miatt megkértem, tegyük át estére, ami akadály nélkül sikerült...ezt így kell.
  • Megközelítés:

    Autóval mentem, az általa javasolt parkolási lehetőséget választottam, így az autót biztonságban tudhattam..Belváros, tehát aki rendelkezik némi helyismerettel, annak nem jelenthet gondot.
    Bkv a központi hely miatt, biztos, hogy megfelelő számmal jár..
  • Helyszín:

    Körfolyosós bérház lépcsőházi lakása, kifejezetten igényesen berendezve. Gyönyörű fürdő, hatalmas kád, bőséges választék tusfürdőkből. Törölközőt kettőt is kaptam, ami eddig sehol nem fordult elő. Szobainas a fürdőben.
    A szoba is mint az egész lakás, igényességet, hozzáértést tükröz, többet is, mint várna az ember..Masszázságy, és a többek által említett fotel..
  • Lány külseje:

    Andit a képek, és a beszámolói alapján választottam..És milyen jól tettem.A képek szerintem nem is adják vissza azt a kisugárzást, ami belőle árad..A beszéde, az öltözködése, a bájai, egyből a hatalmába kerítenek szerintem mindenkit...Egy fekete nyári ruhában fogadott, tökéletesen állt rajta..Gyönyörű, igényes Hölgy.
  • Erotikus masszázs:

    Masszázzsal kezdtünk, aminek már az első perceiben éreztem, hogy a korábbi masszázsok, amelyeken részt vettem-és beszámolót is írtam-, csak simogatásnak nevezhetőek..Ahol kell erősebben, ahol kell, finomabban masszíroz..közben kérdezi, hogy csinálhatja-e erősebben..A végén némi erotikus érintés, majd jön a csúszka, amelyhez lekerül a bugyi is..előbb hason fekve, de használva a ciciket is, majd kéri, hogy forduljak meg.Lehet erre nemet mondani?
    Gyönyörű, olajozott teste, izgatólag hat..pláne, hogy lehet simogatni közben..szereti is, ha játszanak a cickókkal, Ő is néha simogatja közben..A puncival közrefogja a legnemesebb szervet, és ember legyen a talpán, aki ezt bírja cérnával..valamint azt, hogy az az érzésed, hogy benne is vagy, pedig szexet nem vállal.
    És lehet pont emiatt olyan varázslatos.
    Majd a levezetés, ami kézi, vagy francia lehet..Én franciát kértem, hát ilyen élményben még nem volt részem..Nagyon sajátosan, és iszonyat jól csinálja. Használja a kezét is, de ez nem von le az értékéből, inkább hozzátesz, mert nem úgy használja, mint mások...ki kell próbálni, ennyi.
  • Elszámolás:

    Ha jól tudom, a kézi, és a francia is az alapban van, így extra lényegében nincs..viszont ha lehet így, akkor extra az egész program, a minőségét tekintve..Az  érték arány nagyon rendben van, itt tényleg minőségi masszázst, és levezetést kapsz..Így, hogy már tudom mihez hasonlítani, ki merem jelenteni.
  • Összkép:

    Az biztos, hogy először, és az is biztos, hogy nem utoljára voltam nála..Aki nem akar csalódni, annak bátran ajánlom Andit, mind a jó árfekvés, mind a minőségi program, mind pedig Andi személyének varázsa miatt is..
    De kéretik vigyázni erre a Tüneményre!!!
Happy Massage