• Enikő

  • Beküldte:
  • Enikő reagálása

    Szia Guile Kedves!

    Nagyon szépen köszönöm a kedves beszámolódat.

    Ha úgy tartja kedved és időd,várlak vissza szeretettel.

    Mert egy nagyon kedves,figyelmes embert ismertem meg személyedben.

    Puszim,

    Enikő.

  • Egyeztetés:

    A találka ideje 2011. 02. 17.Ezen az oldalon figyeltem fel rá. A látvány és a beszámolók után privát üziben, majd telefonban jelentkeztem be előző nap.Akár több nappal előre is lehet időpontot kérni. Amikor nem dolgozik a telefont Ő kezeli.
  • Megközelítés:

    A 2 metró Batthyány téri megállótól 2 perc séta. Autósoknak a parkolás nem biztos hogy könnyű. Enikő lehet hogy tudja a tutit. Az Ő infói helytállóbbak ez ügyben. Időre érkeztem egyből mehettem föl hozzá.
  • Helyszín:

    Panelház. A bejáratnál kapucsengő. Belépéskor elámultam. Gyönyörűen rendben tartott lakás Patika rend mindenhol. Tágas szoba, Nagy ágy. Tusfürdő sokféle, nagy törölköző. Nyugis halk relaxálós zene. Bárhol mertem volna enni a lakásban a padlóról.
  • Lány külseje:

    A képek hűen tükrözik a dolgokat de személyesen még ütősebb. Nem egy plázacica, hála az égnek. Kellemesen mindenhol kerek, ahol kell. Aranyosan mosolyog, ápolt és jó illatú. Öröm vele az együttlét.
  • Action:

    Amikor beléptem fekete kebeltartót, harisnyát  és kedves mosolyt viselt. Ezenkívül semmit. Bemutatkozó puszi, majd lecuccoltam a téli gúnyámat. Bevezetett a szobába és tisztáztuk a lehetőségeket, elszámoltunk. Kaptam törölközőt el fürdeni. Cseréltünk. Nem teketóriázott, nem húzta az időt. Jött, látott és elnyúltunk az ágyon.  Finoman natúr franciázott, néha finoman csókolgatva szopogatva a zacsit is. Csoda hogy hamar a látvány és az érzés hatására hamar harcrakész lettem? Mivel a popóra mentem pici pihenés képen rákérdezett melyik az ügyes újam. Megmutattam, jól besíkosította. Lábait megmutatta az égnek nekem viszont sokkal szebbet. Finoman bevezettem az újam a fenekébe. Ő sem tétlenkedve a punciba tette az újait. Éreztem a fenekében hogy hol tart Ő a punciban. Óvatosan mozgattam a szerencsést abban a forró feszes kívánatos gyönyörbarlangban. Megint a szájába vett, majd mivel a srácom rendesen viselkedett és keményen kihúzta magát, gumit keresett a méretemre. Elmondása szerint kicsit erősebb vagyok az átlagnál. Hízelgett az egómnak nem is vitás. Gumi fel és irány a punci. Nem volt szüksége síkosításra, simán magába fogadott. Majd a lényeg jött a fenekébe kerültem. Nagyon régen nem tapasztaltam már ezt az örömöt. Lassan  majd kicsit gyorsítva jártam ki és be ebben  a forró és kellemesen szűk fenékben. Tövig. Nyögdécselt és sóhajtozott, ahogy mondta pont a mérete vagyok és most pont kitöltöm. Elmondása szerint szereti ezt a szeretkezési formát. Mivel régóta ácsingóztam már egy jó kiadós popó szexre és Enikő is finom feszes volt, itt utol is ért az első orgazmus. Telt a gumi rendesen. Megvárta amíg kicsit megnyugszom és eltüntette az óvodatartót. Végig heveredtünk és egy jót beszélgettünk. Intelligens és kellemes társalgó, jó szeme van az emberekhez. Számomra nincs rosszabb mint a faarcú partner. Vidáman kellemesen eldumcsiztunk. Majd elmentem tisztába tenni a srácot, ezután Enikő is felfrissült, Második menetben a franciatudását élvezhettem végig ami a szép barnára szolizott keblein pihent meg.  A végére kivoltam mint a lipántos csirke. Nagyon kellemesen éreztem magam. KÖSZÖNÖM ENIKŐ.
  • Elszámolás:

    Meglepetés nem ért. Amit a neten írt és a telefonon beszéltünk és kértem. Mindenben korrekt volt. Én voltam aki rákérdezett, mert egy órát kértem és egy óra tizenöt perc lett a dolog de mindent rendben talált. Egy óra volt+ popó+végig francia testre landolással. Jó ár érték arány.
  • Összkép:

    Enikő kedvesen fogadott, kedvesen bánt velem. Amit vállalt mindent megkaptam. Minden grimasz vagy finnyáskodás nélkül. Azt éreztem fontos neki hogy jól érezzem magam. Nem siettetett, Végig azt tudakolta hogy szeretném. Sok fiatalabb szolgáltató simán példának vehetné. És hogy hogyan távoztam? Örültem hogy megismertem Enikőt. Örültem hogy van lift, és a citerázó térdeim miatt hogy van mozgólépcső a metrónál. És ami a legfontosabb, úgy éreztem az embert látja bennem.
Happy Massage