• Brenda

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Elmaradt egy előre egyeztetett akció, ezért a várólistán következő szolgáltatót, Brendát hívtam. 1 órán belüli időpontot kaptam, ami állítólag szerencsés.
  • Megközelítés:

    A belváros jól megközelíthető pontja, a parkolás az épület melletti parkolóházban. BKV esetén metro + 2 perc séta.
  • Helyszín:

    Új építésű ház kellemes, hangulatos és otthonos 1+1 szobás lakása. Brenda bérli egyedül, ami a konfort érzetem szempontjából fontos. A tisztaság, igényesség, a rend tapintható, érezhető. Az egész olyan hangulatot sugároz, mintha felugrottam volna egy légyottra az egyik barátnőmhöz.
    Ezt az érzést tetézte a kellemes ráhangoló beszélgetés. Az volt az érzésem, hogyha 2 órát elcscsogunk, az sem zavarja. Semmi TP jelét nem adta.
     
  • Lány külseje:

    Izgalmas alsóneműben felöltözve fogadott. A hirdetésekben szereplő képeken kettő dolog nem látszik:
    1. Az arca: Szép és van benne valami. Senkit nem fog negatív meglepetés érni
    2. Puncija: A kedvencem: zárt kisbabás, semmi fityegő, kilogó denevérszárny.
    Feszes test és ápolt bőr. Egyébként az ápoltság messzire sugárzik belőle. Egy pici kritika: pici , de tényleg pici poci, ami a szememben inkább szexepil volt. Szép, formás mellek, minimálsi gravitációs hatással. Nálam jobban bejön, mint az antigravitációs szilikon támaszték.
     
  • Action:

    Egy tájékoztatóban összegezte a szolgáltatási csomagot. Nem mélyedtem el a részletekben, mondtam, hogy ok.
    A gyors fürdés után elkezdődött az ágycsata. Első találkozáskor mindig kicsit \visszafogottabb\ vagyok. Az NF előjáték után gyorsan fölpattant a tizedesre, és ameddig a combizmok bírták ment a lovaglás. Nagyon jó volt. Aztán helycsere. Nagyon tetszett, hogy kérés nélkül maga alá vágott egy párnát, amitől nagyon jó szögben támadtam a korábban már megénekelt punciját. Közben kellemesen markolászta a zacsit, és a hátamat. Gyors tűzelés lett az eredmény. Egy levezető beszélgetés kezdődött, ami egy újabb akcióba torkolott. Másodszor nem mentem el, de ettől még nagyon jól éreztem magam.
    A technikája összességében jó, talán a franciázáson lehetne fejleszteni, több verzió váltással, mélységi megoldásoka és külső finom érintés nyalások variálásával. Én nagyon hiányolom a portfólióból az NFVSZ, NF arcra változatokat.
  • Elszámolás:

    Telejsen korrekt.
  • Összkép:

    Összeségében pozitív+ a véleményem. Az összhatás egy kellemes másfélóra alatt olyan, volt, mintha tényleg a barátnőmmel találkoztam volna. Brenda, fogunk még találkozni !
Happy Massage