• Jázmin

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Az idöpontegyeztetés simán ment,telefonon.Ő vette fel,és mindent elmond a lehetőségekről.
  • Megközelítés:

    Angyalföld Béke-tér,újépítésü ház,portaszolgálattal,de nem kérdeznek semmit.A ház elött nehéz megállni,de odébb van bőven hely,ami nem fizetős!
  • Helyszín:

    Mivel az egész épület új,így belül is nagyon szép.A lakás is kitűnő állapotban van.A lakás tiszta,és rendes.
  • Lány külseje:

    A hölgy amolyan igazi dögös bombázó.Igaz,hogy egy-két dolog nem eredeti,de így is nagyon bejött.Olyan szexbomba,akit ha meglátsz az utcán egyből az jut az eszedbe hogy de meg....nám!!Szóval nagyon szépen megcsinált mellek,amiket lehet kényeztetni,nem csak nézni,mert mű.A szája egy kicsit feltöltött,de jó,nagyon jó.A combja,feneke,meg szuper,nagyon feszes,kemény.Szépen szolizott barna.
  • Action:

    Mikor megláttam az ajtóban,egy kicsit féltam,mert arra gondoltam egyből,hogy nagyon dögös a kicsike,nagyon ott van,de milyen lesz vele a szex? Az ilyen Plazacica szerü hölgyek nagyon elszoktak szállva lenni maguktól! De ő egyáltalán nem ilyen!! Nagyon aranyos,közvetlen volt az első találkozáskor is.Elmentem tusolni,és mikor visszaértam a szobába,ő az ágyon ülve várt,szexisen beöltözve.Nagyon jól nézett ki.Azonnal csókolozni kezdtünk,és simogattuk egymást.Közben lekerültek a ruhadarabjai,és a puncit kezdtem el kényeztetni.Éreztem,hogy jó neki.Sokáig elidőztem itt,és több pózban nyaltam.Aztán ő vett kezelésbe,amit rettenetesen jól csinál.Itt majdnem kivégzett,de érezte,és lassított.Azt mondta,hogy még ő is akarja élvezni,nem akar gyorsan kivégezni.Kérdezte,hogy gumi mehet? Igen..mondtam.Hátulról kezdtük az aktust.Ez nagyon brutális,mert nagyon jó feneke van,nagyon szexi.Aztán váltottunk,beleült.Nagyon jól mozog,és ő is élvezte. Aztán állva a falnak döntöttem háttal,és igy is megcsináltam.Ezt is nagyon díjazta.Ezután éreztem,hogy mindjárt itt a vég,és most engem döntött a falnak állva háttal,és levette a gumit, és szájával kezével rendesen kitárazott!!
  • Elszámolás:

    Itt azért nem adok maximális pontszámot,mert egy picivel drágább mint a hasonlóan jó szolgáltató hölgyek, akikhez járok.Az alapban benne van amiket szeretek.
  • Összkép:

    Az össz benyomásom a hölgyről,hogy egy nagyon dögös,szexis,jó csajszi,akivel élmény a szex is,de egy picikével drágább,mint a nekem megszokott.Minden esetre nagyon ajánlott!!!!
Happy Massage