• Brenda

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Teljesen problémamentes, kiváltképp, hogy én általában pár nappal előre szoktam egyeztetni Brendával, hogy minden simán menjen, és biztos legyen az időpontom :) Az egyeztetésben rugalmas, és a legutóbb közös megegyezéssel megváltoztatott időpontért újfent ezúton is köszönet Neki ;-)
  • Megközelítés:

    BKV, 3-as metró, ezen nincs mit ragozni; az egyik megállójától pár perc séta, könnyű megtalálni az épületet.
  • Helyszín:

    Továbbra is a korábbi látogatásaim során tapasztalt tisztaság, rendezettség és otthonosság. Nagyon jó a lakás hangulata, ez talán egyre jobban kezd érződni számomra – vagy csak az esti gyertyafényes hálószobavilágítás lényegítette át a teret valamiképpen: meghitté és sejtelmessé egyaránt :)
  • Lány külseje:

    Brenda teste – de sokkal inkább ezt a szót használnám: a szépsége – valójában egy költemény. Hogy híven leírhassam arca, szemei, keblei, popsija, lábai, s egész lénye vonzerejét, ahhoz talán az antik erotikus líra nagyjai, Ovidius vagy Catullus tehetségére volna szükségem. Ennek híján inkább azt írom csupán, hogy Brenda tetőtől talpig, dús hajától a lábujjai hegyéig: tökély.
    Ráadásul megjelenésével, fehérneműivel, a buja csomagolással mindig sikerül még érzékibbé fokoznia az erotikáját. Ezúttal olyan (ha jól idézem vissza) feketés-szürkés ruhában várt, amely rendkívül jól és izgatóan emelte ki formás domborulatait – ám később persze öröm volt lefejteni róla ;-)
  • Action:

    Nem először találkoztunk már idén sem, így ismét ismerősökként köszönthettük egymást. Az együttlétünk forgatókönyve kisebb-nagyobb eltérésekkel hasonlóképpen működik minden alkalommal: először – némi ráhangoló simogatások közepette – a kanapén beszélgetünk kicsit, majd lezuhanyozom, s azután még közelebbi kapcsolatba kerülünk egymással. Igazság szerint úgy érzem, hogy nekem volt már jobb formám is – ez persze nem Brendán múlott, a napom korábbi része volt a kelleténél kellemetlenebb –, ám ennek ellenére ebben a farkasordító hidegben azt hiszem, mégis sikerült megfelelően fel- és átmelegítenünk egymást :) Brenda aktivitására pedig semmi panaszom nem lehet, sőt! Mindig nagyon élveztem eddig is Brenda csókjait, s most talán még a korábbiaknál is jobban; miként azt is, ahogyan végigsimogattam és -csókoltam csodás testét. A puncija orális kényeztetése is nagyon jól esett – mindkettőnknek :) Ugyancsak mennyei volt a legintimebb együttlétünk, amelynek során végül, mindkettőnk örömére, hátsó pozícióban jutottam el a csúcsra. A szeretkezésünk után beszélgettünk még – kiváló beszélgetőtárs is –, miközben továbbra is simogattam Őt.
    Az idő előrehaladtával megkezdtük a találkozónk befejezéséhez szükséges előkészületeket, aztán elköszöntünk egymástól.
  • Elszámolás:

    Abszolút korrekt, minden a megbeszéltek szerint. Az élmény pedig – szerintem – messze túllicitálja a honoráriumot.
  • Összkép:

    Van egy komoly probléma Brendánál: túlságosan is gyorsan repül az idő, ha Vele vagyok. Szeretném ilyenkor lelassítani az időt, megnyújtani, amennyire csak lehet, de hát ez csak a költészetben vagy a tudományos-fantasztikus történetekben lehetséges sajna. De addig is, rendkívül élvezem a Brendával együtt töltött időmet. Egy kivételes szépségű és nagyon igényes hölgy, számomra első osztályú szerető, akinek ráadásul a személyisége is módfelett megnyerő. Köszönet az eddigi – és a majdani :) - találkozókért, Brenda! ;-)
Happy Massage