• Viola

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Viola reagálása

    Drága Mescal!

    Köszönöm szépen amiket írtál.
    Örülök, hogy jól érezted magad nálam, velem.
    Visszavárlak! Puszi. Viola

  • Egyeztetés:

     
    Telefont rögtön felvette mindkétszer, mikor hívtam.
    Először csak előérdeklődtem, mi-hogy-hány méter? Már itt nagyon tetszett, ahogy megfogalmazta a dolgokat. Nem próbálok meg idézni belőle, ezt Tőle kell hallani :)
    Mikor pontosan tudtam mikor tudok menni újra hívtam, és rögtön sikerült időpontot egyeztetni. Rugalmas volt az én hülye időpontomhoz (vonat miatt). Ekkor még 1 órát kértem, de kicsit később úgy gondoltam, hogy 1,5 órát maradnék. Ezt SMS-ben jeleztem, amit ő rögtön egy válasz SMS-ben nyugtázott.
    Egyszóval nagyon korrekt a tájékoztatása, és hozzáállása!
  • Megközelítés:

    Én vonattal mentem, Zuglóban szálltam le, majd pár megálló 7-es busz, onnan pár perc séta! A Keleti elég közel van. Autósoknak: parkolás a ház előtt, vagy a közeli bevásárló központban. Az utca egész tele volt mikor én ott voltam hétfő 10:30-tól. A házat könnyű megtalálni, házszám van, bejutás is egyszerű. Korrekt tájékoztatás telefonon. Csak ne kesztyűben nyomjátok a gombokat, mint én... :)
     
  • Helyszín:

    Lakás, fürdő, masszázspad nagyon tiszta. Tusfürdő választék bőséges, törülköző tiszta, puha, és nagy. Második zuhanyra újat kaptam. Házi papucsot is kaptam :)
    Masszázsszoba célnak tökéletes, nagyon passzoló hangulatos zene szól (Enya v Enigma ezt a kettő nevet keverem), és kellemes illat.
  • Lány külseje:

    A képek megfelelnek a valóságnak, de élőben, 3D-ben még csodálatosabb :) Aki az ilyen nőiesen telt idomú hölgyeket szereti, és nem a pálcikákat, azok szerintem jobbat nem is találhatnak. Azok a keblek kenterbe vernek sok huszonévest is. Az arca is nagyon szép, a modora tanítanivaló és a kisugárzása csodás! És nagyon értelmes is! Én csak a szeme színét képzeltem másmilyennek. De ezt nem negatívumként mondom
  • Erotikus masszázs:

    Az elején elmondta, hogy fog lefolyni a masszázs, az erotikus részhez csak annyit fűzött, hogy amit ketten kihozunk ;)
    A masszázsa nagyon technikás, kifinomult, igazán profi. Nem sok masszázson voltam életemben, de ez messze a legjobb volt. Nagyon aprólékosan átmasszírozott  a talpamtól a nyakamig, a karokat, és az ujjakat, lábujjakat sem kihagyva. A masszázserősségét megkérdezte, úgy csinálta, hogy nekem jó legyen. Minden egyes résznél más és más technikával csinálta (természetesen a megfelelővel, hiszen tanulta), néha rajtam ülve. A nem masszírozott részek előmelegített törölközővel letakarva.  A masszázst a végefele fokozatosan vezette át az erotikus levezetésbe, amiről mint mondta korábban, tényleg olyan lett, amennyit ketten kihoztunk belőle. ;) Rajta nem múlott semmi. Alap-ra mentem, de amit kihoztunk... féltem, nehogy feláras vagy tilos területre tévedjek... de nem :) Mivel egyén függő ez a rész, nem írom le pontosan az enyémet, ez a rész úgyis mindenkinél más, és ugyanaz is lesz ;) Ki kell próbálni!! A végén meg sem tudtam szólalni... Viola kérdezgetett/élesztgetett :) Remélem nem értette Viola ezt félre. A rendelkezésre álló időt teljesen kitöltöttük, így gyorsan mennem kellett zuhanyozni, hogy elérjem a vonatomat.
  • Elszámolás:

    Annyi, amennyit megbeszéltünk, minden OK volt. Őszintén szólva extrák után nem is igen érdeklődtem, a bemutatkozójában a lényeget úgyis leírta. De az alap is örök élmény lett vele a profi masszázsával :)
  • Összkép:

    Túlszárnyalta az elvárásaimat, pedig azok nagyok voltak, miután megnéztem a képeit, bemutatkozóját, beszámolóit. Féltem is nehogy ez legyen a gond, de nem! Violának sikerült túlszárnyalnia ezeket, és hihetetlen élményekkel gazdagított! :)
    A masszázsa tökéletes volt, és a levezetésre is bitzos emlékezni fogok életem végéig. A vele töltött másfél óra csodálatos légkörben telt, és utána teljesen ujjászülettem testileg/lelkileg. Ezt egyszerűen át kell élni! Az biztos hogy még megyek hozzá, mert: Mescal nem felejt!! ’’ :)
Happy Massage