• Alexandra

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Masszázs oldalon hirdet, hívtam délben, elsőre felvette, 3kor landoltam. Final egyeztetés a ház elől, és már bent is voltam a kéjlakban. Tökéletes!
  • Megközelítés:

    Könnyű odatalálni, Újbuda egyik frekventált kereszteződésében található a panel. Ingyenes parkolóhely dögivel a ház előtt. Még arra is volt mód, hogy irányban hazafelé  állítsam le a kocsit. Nem kellett GPS, de biztos oda talált volna. Ahogy fent írtam, a ház elől telefonálva kaptam az instrukciókat, így nemhogy várni nem kellett, hanem a liftnél raktam le a telefont.
  • Helyszín:

    Na, ez már problémás. Igényes a lakás, de a fürdő egy szocreál panel tusoló. Lehangoló, bár nyilván nem ez a legfontosabb, de kétféle tusfüdő, egy vacak hozzám ragadó tusolóföggöny, vacak csaptelep... A szoba viszont kultúráltan felszerelt, még szobainas is van az öltönyös makkereknek. Berendezés a szobában korrekt. Biztos lábakon álló masszázspad, kanap, etc... A tusoló viszont nagyon lehangoló...
  • Lány külseje:

    Csinos, nagyon magas, formás lány. Kedves arc, szép, hosszú combok, formás popsi, még formásabb kerek, tenyérbe illő cicik. Most azokra a képekre hasonlít leginkább, ahol vékony az arca. A képeken Ő van, nekem nagyon bejött.
  • Erotikus masszázs:

    Kézi könnyítéssel kezdtük hát mit mondjak, csak az erős izgalmi állapotomnak köszönhetően keltem életre. Olyan finoman nyúlt a szerszámhoz, hogy alig éreztem valamit, de aztán a cicikre figyelve, formás fenekét simogatva összejött. Gondosan ügyelt arra, hogy minden utód rajtam landoljon, gondolom így nem kellett takarítani...
    Pihi után hasra fordulás, majd a makktársak által megénekelt nagyon laza, inkább simogatás jellegű masszázs következett. Ennek tényleg semmi köze a masszázshoz. Közben azonban jót dumáltunk. Egy vagyány, cserfes csaj, akivel lehet mindenről beszélgetni. Jól bírja a viccelődést, ilyenkor a szembe tükörben nézegetve kifejezetten kedves a mosolya.
    A masszázs végeztével jeleztem, hogy én kényeztetném, ekkor levette a bgyit, kényelmesen felfeküdt a masszágyra, majd hozzá láthatttam a simára borotvált pihe-puha punci kényeztetésnek. Kicsit kellett irányítani, de fáradozásaimat siker koronázta, ami nagyon látványos volt... Az egészben csak az volt a vicces, hogy puncijához jól csak egy hihetetlen kényelemetlen pozitúrában, félig a masszágyon fekve tudtam csak hozzáférni. Eleinte féltem, hogy kettőnk súlya alatta az egész összerogyik, a végére viszont minden porcikám elzsibbadt.
    Mikor ő is kipihegte magát, nekilátott a franciás kényeztetésnek, amelyet a végén megint úgy abszolvált, hogy egy csepp se jusson a pici szájába, viszont minden a hasamra...másodszor... A végén tus (nem zenekari), majd távozás.
  • Elszámolás:

    Két extra volt: a kétszeri élvezésem (ilyenre már rég volt példa)+ az Övé (KF). Az alapárhoz képest szerintem elég borsos honoráriumért. DE! Előre, korrekten jelezte ezeket, én meg nem akartam akkor már ott hagyni, gondoltam, hogy megpróbálom a legjobbat kihozni a történetből.
  • Összkép:

    A végén, hazafelé a kocsiban arra jutottam, hogy basszus, elcsábultam a kinézete, magassága okán, nem figyeltem a korábbi beszámolók figyelmeztetéseire, ebből kifolyólag beleszaladtam olyan dolgokba, melyeket nagyon nem szeretek: vacak tusoló, sok extra, nagyon gyenge masszázs. Bosszankodtam, mert az ár/érték arány nagyon távol volt az elmúlt időszakok tökéletes találkáitól. Ha a hozzállásához szabna mindent, tökéletes szolgáltató lenne... TP nem volt, de ez inkább azért, mert az Ő kényeztetése kicsit elhúzódott.
Happy Massage