• Viola

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Nem lehetett  nem észre venni a hírdetését, ennek megfelelően néhány üzit, telefonhívást váltottunk, és mehettem is a kért időpontra. Tulajdonképpen már alig vártam:-))
  • Megközelítés:

    Ismerős cím, Récsei center közelében, Keleti pu. közelsége, BKV járatok (aránylag) sokasága, tömegközlekedéssel is könnyű a megközelités. Én gk.-val voltam, parkolás lehetséges, mégha nem is bővelkedik szabad helyekkel. Ha végkép nem megy, ott a bevásárlóközpont parkolója.Néhány éve épült ház.Időben (valamivel előtte) ott voltam de nem volt akadálya, mehettem.
  • Helyszín:

    Új lakás, rendben tartott, a massz.szoba nem túl nagy, pad, kanapé, van zene, hangulatvilágítás, fürdő nagy, a törcsi is, sok tusfürdő.rend és tisztaság van, magára és a környezetére adó lakó(k), bérlő(k) hölgy fogad! De ez a következő rovathoz tartozik:-))
  • Lány külseje:

    Kérem szépen, engem már a képei elvarázsoltak, de (a hangját még nem is emlitettem) élőben látva Violát, már-már mint egy kamasz, zavarban voltam: szép arc, kedves, megnyerő viselkedés, egy igazi hölgy. Nem vékony, szerinte  van x kg. fölösleg rajta, de még ennyire vonzó fölösleggel sosem találkoztam!
    Szóval, ha már adhatok 10 pontot, meg kell adnom, mert nekem nagyon bejött külsőleg!
  • Erotikus masszázs:

    Masszázs a padon, nem túl erős, de mindenképpen kellemes, relaxáló, simogató mozdulatokkal. Időnként az alkar segitségével, néha felmászva a padra(és ezáltal rám is) Elviseltem volna nagyon sokáig. Talptól-nyakig végig masszíroz, az éppen nem dolgozott területeket előmelegített törcsivel letakarja. Közben dumcsizunk mis időnként, ekkor még felöltözve van a hölgy, fordulás után már fehérneműben van, a fejemhez helyezkedve, fölém hajolva a mellkasomat, hasamat, közelítve a....zónához:-))megmasszíroz, én meg csak nagyokat sóhajtok, ő meg huncutúl mosolyog, lekerül a melltartó és végre láthatóvá válnak a mellei. Talán előbb kezdtem el simogatni őket, csak utólag kérdeztem egyáltalán szabad-e, Nagyon kellemes percek következtek: én simogattam, csókolgattam , markolásztam a melleit,posiját, nyakát, ő meg a velem egykorut! Végzetem a mellei között ért utól, amig visszatértem én is meg a légzésem, pulzusom is a földre:-) összeölelkeztunk és, szokásom szerint, hülyeségeket zagyváltam össze-vissza:-))Megtörölget, segit a zuhanyzásban, fájó szívvel de újjászületett testtel:-) eltávozom.
  • Elszámolás:

    Alap a kézi levezetés, de visszatérő vendégnek, meg nyílván szimpátia függvénye is, lehetséges franciás levezetés is. Annyira rokonszenves volt a hölgy számomra,hogy tőlem (így elsőre is) kérhetett volna bármit:-))Komolyan szólva, csak korlátozott extrák vannak, azért is van a masszázs oldalon. Illik tudomásul és tiszteletben tartani a döntését.
     
  • Összkép:

    Nagy szavak helyett: egyszerüen, csak nagyon jól éreztem magam! Nagyon kellemes masszázs, környezet, egy igazán vonzó hölgytől!
    Természetesen vonzó hölgytől! Szerintem nagyon nem is kell ajánlanom senkinek, aki szereti az olyan hölgyeket mint Viola, úgy is felfedezi magának! De készüljön fel hogy többet kap mint amit a képek, meg néhány írott sor helyett, remélhet.
     
Happy Massage