• Enikő

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Enikő reagálása

    Szia Kedves!

    Hű ha...ha tudnám,hogy ki vagy:)?

    De mindegy is,köszönöm a beszámolót.

    Várlak vissza szeretettel.

    Puszim,

    Enikő.

  • Egyeztetés:

    Délután hívtam fel és este már tudott is fogadni.
  • Megközelítés:

    A ház mellett tudtam parkolni,már fizetni sem kellett, mert 20 óra volt.
  • Helyszín:

    Tíz emeletes ház, minden a szokásos, nade a lakás..... hát van izlése a leányzónak! Patyolat tisztaság mindenütt.
  • Lány külseje:

    A lány külseje megér egy misét. Szerintem kifejezetten szép arcú. Már attól amiben fogadott a pulzusom az egekben járt:fekete melltartó, combig érő csipkeharisnya,harisnyatartó és bugyi pedig egy szál sem! A mellei természetes nagyon formás, ahogy a képeken látszik is és jól állnak. De a puncit és a popsit nem lehet szavakkal leírni! Nem túlzok, ha azt mondom, hogy életem legszebb puncija és popsija!
  • Action:

    Azt sem tudtam hól fogjak hozzá! Amint levettem a melltartóját, fordult egyet és már franciázott, valami hihetetlen vehemenciával és élvezettel. Ezt csinálta mindaddig amíg állj-t nem parancsoltam, mert ha ez így megy tovább, azonnal lövök! Ekkor kacéran hátatfordított és hatalmas terpeszben bepucsított. Azt a látványt nem tudom szavakba visszaadni, azt látni kell!!! És persze azt az érzést is, amikor belenyaltam a popsijába! Maga a gyönyör nyalni és érezni, hogy Ő is nagyon élvezi! Megkérdezte, hogy melyik az ügyes ujjam, és rátett egy kis síkosítót, mondván: ezt pedig a popsimba kérem! Alapos ujjazás után gumi fel és hátulról bele a popsiba, Először csak óvatosan próbáltam, nehogy fájdalmat okozzak és nem toltam be, csak félig, de Enikő hátranyúlt és magába húzott tövig! Nyögött, húzott magába és velem együtt hatalmasat élvezett. Fürcsi után dumcsi. Enikő nagyon szeret beszélni, már már túlzásba is viszi, persze nem ostoba csacsogó, nagyon is értelmes intelligens nő, de az óra hátralevő ideje a dumcsival telt el. Amikor ránézrtt az órára, hogy úr isten ennyi az idő, ahalyett, hogy felpattant és sürgetett volna(ahogyan ez már megszokott trükk más lányoknál), széttette a lábát és behúzta a fejemet a lábaközé és kezdődött minden elölről. Nem csak csodás a kisajkai, hanem hihetetlenül finom és bársonyos, igazi nyalnivaló! A második menetben is alaposan megdöngettem, tépte , harapdálta a párnát, szerintem nem megjátszás volt. Ezek után azt hiszem nem kell mondanom,hogy miért adtam az általam adható legmagasabb pontszámot a hölgynek!
  • Elszámolás:

    Nem tudom megmondani pontosan mennyi időt töltöttem nála, de azt bizton mondhatom, hogy maradandó élménnyel és remegő lábakkal távoztam.
  • Összkép:

    A megbeszélt ajándékot már az érkezésemkor kitettem az asztalra és amikor szóbahoztam,hogy ez nem egy óra volt ahogyan ezt megbeszéltük, hanem kettő és tenni akartam az asztalon levő ajándékhoz, Ő határozottan elutasította, mondván, hogy Ő beszélte el az időt.
Happy Massage