• Viola

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Viola reagálása

    Drágám! Köszönöm a beszit, amit írtál. Igazán jó alany vagy, az ember lánya nem is kívánhatna jobbat. Örülök hogy  nálam jártál, és hogy ilyen jól érezted magad. Nekem is nagy öröm volt az együtt töltött idő. Vissza várlak Drága!!

  • Egyeztetés:

    A telefont elsőre felvette, minden elsőre sikerült megbeszéltük az időpontot egy órával a teló utánra és már mentem is.
  • Megközelítés:

    Könnyen oda lehet találni tömegközlekedni is valószínűleg jól lehet, mert a Keleti közel van. Parkolás nekem nem volt gond, de Viola mondta, hogy nem mindíg megy így.
  • Helyszín:

    Újépítésű házban rendel, valószínűleg ketten vannak a lakásban, de nagyon jól oldják meg nem futsz össze senkivel sehol. Szép tisza, illatos minden, a célnak pont megfelel.
  • Lány külseje:

    Na ez az amit nem lehet leírni! Szép arcú nagyon kedves hölgy, és valami hihetetlen milyen keblekkel van megáldva, a képek nem csalnak, írtó nagy. Formás kis töltött galamb alakú a hölgy, nekem nagyon kedvemre való.
  • Erotikus masszázs:

    Érkezésem után kis beszélgetés, elmondta mi fog történni, ugyanis megállapítottuk, hogy keezdő vagyok ilyen téren:) Aztán mentem zuhanyozni, óriás törcsi fincsi puha, majd vissza és felfeküdtem a gyalupadra:) A masszázs nagyon finom nem durvul, kellemesen ccsinálja közben kicsit beszélgetünk. Nagyon kellemes minden közben megdícsérgetett, úgy éreztem, hogy tetszem neki (ha tényleg annak is örülök, ha csak úgy csinált akkor is kedves tőle, hogy veszi a fáradságot és elhiteti velem), szóval a masszír után megfordulok (ezt már azóta vártam mióta beléptem az ajtón) amúgy melltartóban masszíroz, de egyszer csak lekerül!!!! Ami azután jött az hihetetlen volt pedig sima kézi levezetést kértem de az, hogy megérinthettem a ciciket az már megérte az egészet, szégyen vagy nem nagyon hamar elsültem a keblek látványától és tapintásától, szerintem akkor is elmentem volna ha hozzám sem ér:)) Én még ilyen cicit nem láttam teljesen eredeti, és kemény, szépen áll, fantasztikus!!!
    Ezután még megdícsérte a kilőtt termést meg a fegyvert is ami nagyon aranyos volt tőle. Szépen letörölgetett, majd simogatott még egy kicsit, és jöhetett a második zuhany, új törcsit is kaptam:))
  • Elszámolás:

    Nagyon korrekt amit a telefonban elmondott azt ajándékoztam, nincs nagy tapasztalatom az árfekvést tekintve nekem teljesen megérte és legközelebb is megyek:)
    (Ja és még karis akció is volt:))
  • Összkép:

    Olyan érzéssel távoztam, hogy azon gondolkodtam visszafordulok és megkérem a kezét, és hazaviszem , hogy minden nap élvezhessem ezt, na meg én is kényeztetném, remélem lehet ilyet is bár nem kérdeztem, de ha legközelebb megyek megkérdezem, mert megyek legközelebb is!!
     
    Nagyon kedves odaadó hölgy és még azt is megállapítottuk, hogy szeretjük a kutyákat:)))) Puszi drága Viola, azt hiszem lett egy rajongód!!
Happy Massage