• reginalove

  • Beküldte:
  • reginalove reagálása

    Köszönöm Drága a beszámolódat. Nagyon fontosak nekem ezek,valóban szeretem ha a Vendég is otthonosan érzi magát,és nem azt nézi ha "elment"hogy hova rakta a bugyogóját:) /láttam ám én is hogy fennakadtak a szemeid/:)

     Puszillak Papuskám:)

  • Egyeztetés:

    Már többször beszéltünk telefonon, Ő veszi fel, nagyon kedves hangon korrektül tájékoztat. Eddig azonban mindig lözbejött valami nekem. Most online jelentkeztem be, 10 perc múlva jött a visszaigazoló üzenet - rendben!
  • Megközelítés:

    Gépkocsival is egyszerű lehet, van parkolóhely is,azonban én vonattal mentem. Az állomástól 3 perc kényelmes séta - el sem lehet téveszteni.
  • Helyszín:

    Az egykori bányászváros jellegzetes téglaépülete, belül kedves, kényelmes lakás. A fürdő megfelelő, kád zuhanyfüggönnyel, nem számoltam mennyi tusfürdővel, száraz kilépővel, és száraz törülközővel. A nagyszoba a tetthely - nagy, kényelmes és ami nekem lényeges, kemény franciaággyal.
  • Lány külseje:

    A valóságban is olyan királynői a nevéhez méltón. (Regina=királynő) Nagyon, nagyon kedves barátságos - és, ami a lényeg, nem megjátszott - a lényéből fakadó természetes, őszinte. Úgy fogadott, mint egy rég nem látott kedvest és ez így is marad a látogatás egész ideje alatt. odafigyelt még arra is, hogy a 2cm-el alacsonyabb termetem miatt azonnal lerúgta a papucsát, és mezítláb kezdtük mindjárt igazi csókolózással. Kávéval, üdítővel, sütivel kínált, míg megbeszéltük a teendőket.
  • Action:

    A fürdések után megtapasztalhattam végre, amire már oly régen vártam a képek, a beszámolók, beszélgetések alapján. Nagyon finom selymes a bőre, és pont marokba illők a természetes cicik - hatalmas bimbókkal.Nem is tudtam ellenállni és visszatértem babakorba... Lejjeb csúszva pedig a paradicsomba jutottam. Nem vagyok egy mai gyerek, de ilyen szép (mint később kiderült - nagyon szűk) punit rég láttam. A nyalakodásra szinte azonnal reagál, és hálás is, mert elő lehet csalogatni azt a csudás csiklót, ami az egyik képén látható. Nos, ezt személyesen átélni - óriási gyönyör. Nem maradt adósom. Olyan francia leckét kaptam, hogy mindkétszer fönnakadtak a szemeim. Szerintem jólmenő tanszéket nyithatna bármelyik egyetemen nyelvtanból..  is.. meg a bújásból, a nagyon finom, érzéki simogatásokból, összeölelkezésből.
    Nyaki sérvem miatt tele voltam fájdalom csillapítókkal - ergo nem voltam a toppon, de Ő mindent elkövetett a siker érdekében. nagyon finom masszázst kaptam a szünetben, mellé ismét kapuccinót, sütit, cigit... mintha, csak otthon lettem volna.
  • Elszámolás:

    Annyira örültünk egymásnak, korrekten a megbeszéltek szerint. Nála minden alapban van - nagyon baráti a mértéke. A kapott élményekhez képest nevetséges lenne ár-érték arányról még beszélni is. Nagyságrendekkel többet kapsz.
  • Összkép:

    Egyszerűen már nem tudtam tovább várni, a fájós nyak, váll ellenére muszáj volt elmennem. Nem csalódtam, sőőőt!! Olyan meghitt ölelkezésben, összebújásban, szeretkezésben volt részem - amit már rég nem tapasztaltam. Belőle árad a természetes, őszinte kedvesség, odaadás abszolúte nem megjátszott. Testileg, lelkileg felüdülve - szinte kicserélve távoztam. 2,5 órát utaztam hazáig, ami hamar elröppent, mert végig az átélt élmények hatása alatt álltam...szó szerint..DD Egy biztos: visszajáró lélek leszek nála!
     
     
Happy Massage