• Brenda

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Mindig személyesen Brendával beszéltem, és az esetek többségében simán, elsőre elértem. Az időpont-egyeztetésben rugalmas, ha kellett változtatást kérnem, gond nélkül megegyeztünk.
  • Megközelítés:

    BKV-val közelítettem meg a tett helyszínét, mivel a 3-as metrónak a közvetlen közelben van megállója, azt is mondhatnám, gyerekjáték. Az épületet is egyszerűen meg lehet találni, ki is tűnik az eleganciájával. A bejutással is minden rendben volt.
  • Helyszín:

    A lakás önmagában is igen kellemes és otthonosan szolid, de a helyszín érdemeit külön emeli az a tisztaság és rendezettség, ami valamennyi eddigi látogatásomkor fogadott. A fürdő, törülköző is teljesen rendben. A hálószoba nem túlságosan tágas ugyan, de a célnak végtére is kellőképpen megfelel :)
  • Lány külseje:

    Az általam adható 8 pontosnál messze sokkal több. Brenda fotói izgalmasan sejtetik, de igazán a személyes találkozó során derül ki, hogy milyen lehengerlő szépség - olyan, aki számomra megidéz valamit a francia klasszicista festészet aktképeinek vérforraló hölgyeiből. Nagyon szép arca, pompás alakja, dús keblei, kerek-feszes popsija és formás lábai egészen biztos vagyok benne, hogy megihletnék az egykori művészeket.
    Az öltözködése is - már ameddig rajta hagyom a ruhát :) - egyszerre mértéktartó és módfelett izgató, a kettő szerencsés kevercse. Roppant izgalmas és gyönyörködtető, ahogyan megjelenik a - képein is megcsodálható - fehérneműiben.
  • Action:

    Minthogy már nem először jártam Brendánál, ismerősökként üdvözölhettük egymást. Brenda abban a játékos-szexi masnis bugyiban fogadott, ami az egyik képén is látható; ez eleve meglehetősen ösztönzőnek bizonyult. A találkozóink dramaturgiája mindig nagyjából megegyezik: először beszélgetünk kicsit, majd én igénybe veszem a zuhanyozót, hogy aztán egymásra hangolódjunk - netán úgy is fogalmazhatnék: egymásba gabalyodjunk - a hálószobában. Így történt ezúttal is. Brendával együtt töltött időm során újra s újra megbizonyosodok arról, hogy adni alkalmasint még annál is jobb, mint kapni. Csodás, bizsergető élmény kényeztetni egy olyan adottságokkal rendelkező nőt, mint amilyen Brenda: legyen szó simogatásokról, a csókolózásunkról, a teste végigcsókolásáról vagy - pláne - finom puncija kényeztetéséről. Aztán persze a viszonzás sem maradt el, s egy kis franciázás után szeretkeztünk. Brenda ebben is remek partnerem volt; mozgása, a hangja, ahogyan magához ölelt - egyszóval kiváló volt ez a felvonás is. Hátulról élveztem el, s nagyszerű volt :) Első aktusunkat követően kezeim ismét bejárták Brenda testét, még meg is masszíroztam Őt. A második aktus nehezen indult be, de Brenda kitartásának - és kézimunkájának is - hála, nem maradt befejezetlen ;) Ezután lassan nekiláttunk a szálak elvarrásának, letusoltam, felöltöztem, beszélgettünk még egy kicsit, majd nemsokára elköszöntünk egymástól.
  • Elszámolás:

    Viszonylag ódivatúnak mondanám magam, hogy mit szeretek/szeretnék igénybe venni a hasonló találkozások során, úgyhogy a Brenda által nyújtott skála nekem teljesen megfelel, nem is kifejezetten céloznék meg többet. Az elszámolás abszolút korrekt, semmi probléma nem adódott ebből. Ami pedig a konkrét ár/érték arányt illeti, a kapott élmények szerintem messzemenően fölülmúlják az ellenszolgáltatást.
  • Összkép:

    A fentiek alapján értelemszerűen az általam adható maximális pontszámot adom. Jóllehet egy kicsit rossz érzések is kavarognak bennem, amikor Tőle távozom, amennyiben belegondolok abba, hogy még mennyi időnek kell eltelnie a következő reménybeli találkozónkig.
    De ténylegesen összegezve az élményeimet: Brendához egyáltalán nem véletlenül tértem (térek) vissza. Mert nemcsak a gyönyörű külső adottságai megnyerőek, hanem az a - ha ideillő ez a kifejezés - aura is, amit megteremt maga körül - akár a hozzáállásáról, akár a technikájáról van szó, akár arról az igényességéről, ami saját megjelenésétől kezdve a lakás rendbentartásán túl a vendéggel való törődéséig terjed. Egyszóval, a Brendával töltött időmhöz olyan öröm kötődik számomra, ami több mint a puszta szexualitás, legalábbis annál összetettebb élmény - dióhéjban: szenvedélyes és intim együttlét egy gyönyörű és intelligens lánnyal, akiben megvan az a plusz, ami átlényegítheti az ilyen találkákat -, s ez magára a szexre is visszahat és azt is patinásabbá teszi. Köszönet, Brenda ;)
Happy Massage