• Enikő

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Online kértem időpontot, hamar visszaigazolta. A további részleteket (árak, cím) telefonon egyeztettük.
  • Megközelítés:

    Tömegközlekedéssel könnyen elérhető, a piros metrótól kb. 5 perc séta. A házat könnyű megtalálni. A kapuból ismét hívtam, ekkor adta meg az emeletet és az ajtószámot.
  • Helyszín:

    A lakás Enikő ízlését tükrözi: szépen berendezett, ízléses szoba, benne Jean (sporteszköz és szobainas egy személyben:-), és egy hatalmas, kényelmes ágy. A fürdőben kb. 10 különböző tusfürdő, zuhanyfüggöny, kilépő. A törölköző nagy méretű és jó nedvszívó.
  • Lány külseje:

    A képeken kétségtelenül Enikő van. Szép, formás, jól kidolgozott test. Gyönyörű barna bőr, amely finom puha, csókolnivaló. A cicik formásak, a punci hívogató.
  • Action:

    Megérkezés után beszélgettünk, megállapodtunk mit szeretnék, majd elvonultam zuhanyozni. Visszatérésem után az ágyon heveredtünk le, majd Enikő cickóinak csókolgatásába kezdtem. Fokozatosan haladtam lefelé, amíg el nem értem vágyaim célját. A punci csókolgatását és nyalogatását követően ujjaimmal is behatoltam, majd a popóját kezdtem nyelvemmel izgatni. Munkálkodásomat érzékelhetően értékelte:-): kellemesen nedvesedett, nyelvcsapásaimat igyekeztem a 300/perc közelébe gyorsítani. Kitartó nyalakodásomat elégedett sóhajokkal, majd hatalmas összerázkódással hálálta meg. Rövid ideig pihegett, majd engem vett kezelésbe a legérzékenyebb részemen. Franciatudása kitűnő osztályzatot érdemel: hosszan szopogatta, száját fel-le csúsztatva nyalogatta kis barátomat, néha-néha a függelékre is kitért. Egy idő után kértem a védőfelszerelést, amit könnyedén felhelyzett, majd fenekét kitolva hátat fordított nekem. Mikor ebben a pozícióban végem lett, zacsimat kitapogatva ellenőrizte, hogy teljesen kiürítettem-e a tárat:-). Második menetre már sajnos nem maradt idő, így a zuhanyozást követően felöltöztem és elköszöntünk egymástól.
  • Elszámolás:

    Extrát nem vettem igénybe. Egy órát kértem, kb. másfél óráig maradtam.Vissza akart adni (mert csak egy menet jött össze a kettő helyett), de nem fogadtam el, mert az idő kellemesen telt és a megbeszéltnél még tovább is maradtam.
  • Összkép:

    Enikő nagyon kedves partner, a kért ajándék arányban áll a nyújtott szolgáltatással. TP Enikőnél nem létezik, ha nem kellett volna sietnem a látogatásom akár két órásra is sikerülhetett volna.
Happy Massage