• reginalove

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Reggel munka ügyben kerekedtem fel és indultam kies Tatabányára. Korábban felfigyeltem Regina adatlapján szeplő információkra és fotókra. Így út közben hívtam fel. Kora délutánra egyeztettünk találkozót. Később nem tudtam az időt tartani és készségesen tette át a késő délutánra a találkát. Köszönet érte.
  • Megközelítés:

    BKV természetesen nincs, mivel Tatabánya nem tartozik a működési viszonylatába, de autóval a ház mögött ingyenesen lehet parkolni.
  • Helyszín:

    A lakás megfelel az ötvenes évek korrekt munkásarisztokrata lakásviszonyainak. Ilyet találni sokat Újpesten, Angyalföldön, Kelenföldön, vagy a Ferencvárosban. Vidéken Dunaújvárosban, Miskolcon, Pécsett, Várpalotán. Az idő megteremtette a tisztes patinát és immáron polgári lakókat. Tisztaság, csend, rend.
  • Lány külseje:

    A hölgy a képeknek megfelel. Magas, sudár, természetes szőke (mindenhol), értelmet sugárzó, kék szemekkel, kis kézbe álló cickókkal, álom fenékkel, ügyes fazonú puncival.
  • Action:

    Megérkezésemet követően természetes közvetlenséggel fogad, kicsit beszélgetünk. a dolgok tisztázását követően egymást követően eltűnünk tisztálkodni. Állva csókolózunk a szoba közepén, közben kezünk kalandozik a másik testén. Majd leheveredve az ágyra folytatjuk egymás felfedezését. Melle ingerlően kínálja bimbóját én gyorsan rábukom. Falom, melyet élvez. Később ő meredező férfiasságomat veszi csodálatos ajkai közé. Igazi mélytorkos parádéval kápráztat el. Profi. Kérésemnek megfelelően arcomra ül és átadja magát nyelvem által kínált gyönyörnek. Közös elhatározással védőöltöztet és megkérdezi hogyan szeretném a popót: hátulról behatolok és megdöngetem, vagy csendben ő ereszkedjen bele és vágtázzon egy kicsinyt. Én a fordított sorrendet választom. Síkosítást követően lassan, fokról fokra ereszkedik alá és fogad magába. Guggoló helyzetben mozog fel s alá. Nagyon jó. megfordulva ismét magába zár. Nem szokásom a popót igénybe venni, de tőle nagyon jól esik. Hosszan mozgunk ütemre. Találkozónk második felében puncijában is látogatást tettem és így is lett végem.
  • Elszámolás:

    Utólag, teljesen barátságos értéken.
  • Összkép:

    Érett szépasszony, aki nemcsak tudja csinálni, de élvezi is azt amit tesz.
Happy Massage