• Brenda

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Időpontot nagyon könnyű volt egyeztetni. Ő veszi fel a telefont, készségesen elmagyarázza a lehetőségeket, és útbaigazít. Még aznap estére kaptam időpontot.
  • Megközelítés:

    Pofon egyszerű odatalálni. Metrótól 2 perc, ha valaki autóval megy, annak parkolóház van a közvetlen szomszédban.
  • Helyszín:

    A lakás igazi légyottokra alkalmas kis szerelmi fészek. A szobán kívül egy amerikaikonyhás nappali és a fürdő van. A szobát szinte teljesen elfoglalja a nagy franciaágy. Az ágy melletti kis állványon gyertyák égnek. Az egész lakás rendkívül hangulatos, szinte az otthonosság érzetét kelti, teljesen feloldódik benne az ember. A tisztaság pedig egy külön kategória. Én is szeretem a rendet és a tisztaságot, de ilyen higiéniával ritkán találkozom. Ha azt kérné, hogy a földről egyek, minden további nélkül megtenném. A fürdő is ennek megfelelően ragyog, több tusfürdő áll a vendég rendelkezésére.
  • Lány külseje:

    Brenda külsejéről csak szuperlatívuszokban lehet beszélni. Mások vagyonokat hagynak a plasztikai sebészeknél, hogy olyan alakjuk legyen, mint neki. A Jóisten bizonyosan jókedvében teremtette őt. Ott domborodik, ott hajlik, ahol kell, bárhová nyúl rajta az ember, színtiszta élvezetet jelent.
    Az arca is gyönyörű, igéző szemei vannak, szép, selymes, hosszú haja, a bőrének pedig eszméletlen finom illata.
    A képeken látható rózsaszín szegélyes szexi fehérneműben, és combfixben fogadott.
    Külön tetszett az, hogy Brenda nem mutat meg semmit a képein, csak sejteti mindazt a gyönyörűséget, ami várhat arra, aki meglátogatja.
  • Action:

    Megérkezésem után a nappaliban hellyel és üdítővel kínált, majd ő is mellém ült  a heverőre. Már ott el lehet kezdeni simogatni, feltérképezni domborulatait, miközben egy jót beszélgetünk. Megjegyzem, nem először voltam nála, ismerősként már az elejétől fogva oldott volt a hangulat, de úgy emlékszem, hogy az első találkozásunkkor is végtelelnül kedves és nyitott volt felém.
    Zuhanyzás után a nappaliban várt. A hi-fiből halk zene szól. Már itt elkezdtünk ismerkedni egymással. Tetszett, hogy nem rögtön az ágyon kezdtünk. Nagyon finoman csókol, közben kibontottam a fehérneműből és a melltartóból, majd elkezdtem felfedezni az észveszelytően gyönyörű melleit. A szobába érve a maradék ruhát is lefejtettem róla, majd nekem háttal, négykézláb ereszkedett az ágyra. Kerek popsija gyönyörű látvány, nekem se kellett több, mögé kerültem, és felváltva nyaltam a punciját és a popsiját. Mikor hanyatt fordult, tovább kényeztettem nyelvemmel. Nagyon finom, kicsi puncija van, jól lehet kényeztetni, és az sem mindennapi látvány, mikor felnéztem a combjai közül, és láttam, ahogy tekereg, simogatja a melleit. Mindezt elképesztően szexi nyögésekkel kíséri. Kisvártatva ő következett, és adott számot franciatudásáról. Nagyon finoman csinálta, időnként a cicijével simogatta a farkam. Mikor már teljesen megkeményedtem, gumit húztunk, és hátulról támadtam. Miközben dugtam, markolásztam a popsiját, ő pedig nyögdécselt. Nem kellett sok hozzá, hatalmasat élveztem.
    Ezek után odabújt mellém, és beszélgettünk. Nagyon kellemes, intelligens, temperamentumos hölgy Brenda, aki, nem utolsó sorban, nagyon jó humorérzékkel van megáldva. Annyira jó vele beszélgetni, hogy nem is erőltettem a második menetet. Ritkán találkozni ennyire vagány, céltudatos és okos nővel, mint amilyen ő.
    Mikor távoztam, már jócskán túlléptük az előre megbeszélt időkeretet, de nem siettetett semmit, látszott rajta, hogy többre értékeli azt, ha megelégedve távozik a vendég, minthogy futószalagon jöjjenek.
  • Elszámolás:

    Az elszámolás korrekten történt az előzetesen megbeszélteknek megfelelően. Bizonyosan vannak nála kedvezőbb árfekvésű lányok, meg olyanok, akik több mindent vállalnak, viszont ő tisztában van vele, hogy mennyit ér, és nagyon is becsülni való dolog, hogy nem hagyja, hogy bármit lehessen vele csinálni.
  • Összkép:

    Brenda egy igazi nő, és fantasztikus partner az ágyban. Az olyan hölgyek, mint ő, emelik ennek a dolognak a színvonalát. Nincs kétségem afelől, hogy Brenda a magánéletben is olyan lehet, mint mikor vendégeket fogad, és az is biztos, hogy aki nem csak a durva szexet keresi, hanem a hangulatos, meghitt együttlét, valamint a minőség is fontos számára, az többször is visszamegy hozzá. Én sem teszek másképp.
Happy Massage