• Enikő

  • Beküldte:
  • Enikő reagálása

    Szia Drága Ferike!

     

    Hát hol is kezdjem,részemről az öröm,hogy megismerhettelek.

    Bevallom őszintén,volt bennem némi „félsz”a rossz pletykák miatt,amik Rólad terjengtek,de messze,messze menőkig kellemesen csalódtam:)

    Igazi úriember voltál velem,amit szívből köszönök.

    Végtelenül sajnálom,hogy nem történt mag az,aminek feltétel nélkül meg kellett volna történnie,de majd legközelebb és úgy ahogy megbeszéltük.

    Nem írnám ide ki,hogy miről is van szó,hisz tudod,nem szeretném,ha ráröpülnének egyesek a témára és badarságokat hordanának össze,vissza.

    Tehát legközelebb és reszkess,mert véged lesz…szerintem nekem is:)

    Ja és köszönöm szépen a beszámolók.

    A mihamarabbi viszontlátásra,addig is puszim.

    Enikő.

  • Egyeztetés:

    Már korábban próbáltam Vele találkozni, de nem sikerült. Végre találtunk mindkettőnknek megfelelő napot. Az időpontot viszont módosítanom kellett, mert most sem volt szabad a nekem megfelelő időben. De úgy látszik a technika ördöge ezt sem akarta, mert a megbeszélt időben hiába próbáltam elérni a cimért, nem volt telefonos kapcsolat. Majd egy óra kóválygás után végre működött az átok hálózat, visszafordultam és végre létrejöhetett a találka. Még szerencse, hogy két órát kértem.
  • Megközelítés:

    Ideális mindennel, Battyány tér közelében. Cím, mikor végre megtudtam, korrekt és könnyen megtalálható. Teljes megközelítést pontosan megadja. Én voltam hülye, előző nap miért nem kérdeztem meg!!
  • Helyszín:

    Valóban szinte luxus minőségű lakás, gyönyörűen berendezve. Én botor módon, a késedelem miatti lányos zavaromban betaperoltam cipőben a konyhába, de még időben észheztértem. Aranyos kutyus fogad nagy örömmel, érezve a nagy kutya szagát :-))) Cica is van.
  • Lány külseje:

    Enikő a képeknek megfelelő, sportos alkatú, érett nő. Valódi, kézbeillő cicik, nagyon formás popsi és mivel bugyi nélkül fogad, csókra ingerlő alsó ajkak.
  • Action:

    A késedelem miatt, és mert a maradék idő jó részét is elbeszélgettük nem adhatok max pontot. Nem Ő tehet róla, hogy érdemi szexre nem került sor, mert mennem kellett.  Azért a finom punciját megkostoltatta velem, nehogy ki merjem hagyni a visszatérést. De a következő alkalommal mindenről többet szeretnék megtudni. (és írni)
  • Elszámolás:

    Végtelenül korrekt és kedvező ár. Két órát kértem, várt rám, de csak egy órát engedett rendezni.
  • Összkép:

    Sajnálom, hogy a nehezen összehozott találkozó a telefonok hibájából kurtára sikerült. Kár, hogy az így lerövidült időt nem teljesen a célnak megfelelően használtuk. A tea, a csokik (még az útra is elhelmozott) negyon finomak voltak. Bár az az igazság, első találkozásnál az első órát én mindig az ismerkedésre szánom. De Enikő egy rém rendes, kedves lány, akihez, ha visszaenged, még biztosan elmegyek, hogy helyrehozzam a mundér becsületét
Happy Massage