• Enikő

  • Beküldte:
  • Enikő reagálása

    Drága Tökgyalu!

     

    Kedves férj uram,bocs ezt nem hagyhattam ki..wehehe,ha már annyit emlegetted a férj,feleség kapcsolatot.

    Nagyon szépen köszönöm a beszámolódat,nem haragszom,hisz nincs is miért,magyarázkodnod meg végképp nem kell felém,Te így érezted és így élted meg…pont.

    Bár ez a kis esszé a férfi népnek jól jöhet:)

    A csók,(tényleg csikis volt)nem mindig tudom jól és odaadóan nyújtani,ez tény,nem is tagadom,sok mindentől függ a részemről,hogy milyen napom van aznap,csókos kedvemben vagyok e,függ a partnertől és még sorolhatnám tovább és tovább…hát Drága Te a nem csókos napomat fogtad ki,mert igen is vannak olyanok is és olykor nagyon el tudom dobni a kanalat:)

    Még mielőtt Te vagy bárki más félre értené,nem volt gond a száj  higiéniával,sőt….kiváló,meghajlok előtted,mert azért volt csók,mindezt a következtetést a csókból tudtam leszűrni,bár nem olyan hosszan tartó és érzéki,amit Te szeretsz,szívből sajnálom.

    Tehát,aki nagyon,nagyon csók centrikus annak számolnia kell a fent említettekre velem kapcsolatban,velem sem akar csókolózni (basszus)feltétlenül mindenki,holott én Vele nagyon is szívesen,ez egy oda,vissza dolog és ezt el kell fogadni,vagy olyan leánykát kell felkeresni,aki feltétel nélkül tudja ezt nyújtani,nekem ez nem megy mindig….na:)

    De azért nagyon,nagyon örülök,hogy megismerhettelek,bár nagyon hiányoltam a humoros oldalad,de hát gondolom most nem a humor foglalkoztatott,sokkal inkább más kötött le:)

    Ha úgy döntenél,hogy újra ütközünk,én nagy szerelemmel foglak várni,Kedves férj uram:)

    Puszim,

    Enikő.

  • Egyeztetés:

    A beszamolok.hu-n figyeltem fel rá. Kiválóan lehet vele egyeztetni. Telefont is felveszi általában, ha nem dolgozik. Sms-re válaszol. E-mail címe is van, ott is jó vele kommunikálni.
  • Megközelítés:

    Könnyen megtalálható, bár én a rohanás miatt még tettem egy 50 méteres felesleges kört a ház előtt, mert nem vettem észre, hogy egy egyedül álló, kicsit az utcafronttól beljebb eső ház az övé, így elmentem mellette először. De ez az én pancserságom volt. Parkolni körben általában lehet, fizetős, nem túl olcsó, készíts elegendő aprót, és többet dobj be a kelleténél, mert majd ahogy később is fogom írni, nincs TP, így könnyen büntibe futhatsz a parkoló őröknél.
  • Helyszín:

    Szépen felújított lakás a bérházban. Bentről nem gondolnád, hogy a kívülről látott házban levő egyik lakásban tartózkodsz. Egy nagy nappali-tetthely egyben, tisztaság, rend mindenütt. A fürdő a szokásos bérházi, függönyös kád, sok tusfürdő, tiszta törülköző. Az ágy hatalmas franciaágy, és jó minőségű matraccal. Itt lehet kéjenckedni… A pontszám csak azért nem a maximum, mert mit adjak a hatalmas, új lakóparki ingatlan estén?
  • Lány külseje:

    Nyilván kitakart arc miatt csak a hirdetésben leírtakra lehetett támaszkodni. Szerintem 1-2 évvel idősebb a kiírtnál, de nyugodtan letagadhatja, mert nagyon vigyáz a külsejére, hibátlan teremtés. Az arca (mivel ez nem látszik a képeken, csak ezért foglalkozom vele) nem kifejezetten babaarc, de kellemes látványt nyújt, nekem bejött. A teste úgy hibátlan, ahogy van. A kondigépre raktam le a ruháimat, ami már mutatja, hogy nagyon figyel az alakjára, és valóban úgy tudnám legjobban jellemezni, hogy egy kis izombomba.
  • Action:

    Kedves Enikő, remélem nem haragszol meg érte, hogy a lehetőségeimhez képest (mivel én maximum 8 pontot adhatok) 1 ponttal kevesebbet adtam, de megmagyarázom. És ez egy szubjektív dolog, ami másnál lehet, hogy nem számít, és akkor ezt ő semmisnek tekinti.
    Szóval minden rendben volt, hibátlan szolgáltatás, sőt!!! Köszi a sok csokiért, most még kövérebb lettem Neked köszönhetően. Élmény kalandozni a testén, csodás puncija van, szép hosszú ajkakkal, imádni valóan lehet szájjal játszadozni velük. Imádja, ha ujjal is kényeztetik, élvezi ha matatsz a punciban, pláne ha meg is találod, amit keresel. Izmos testét élmény volt markolászni az action közben. Főleg a popónál, amit (bár nem vagyok egy nagy popó fan, de a sok beszámolókban való áradozás miatt) szerettem volna kipróbálni. Valóban mestere a dolognak, három pózban is kipróbáltuk, tökéletes. És nagyon tudja, hogy hogyan segítsen, ha esetleg nem olyan kemény már a cerka, hogy könnyedén vegye a gátakat. Az aktus is nagyszerű, időnként pózváltással, ireg-pörög, szóval tökéletes. A nyelvtudása kiváló, legalábbis franciából, én csak ezt az egy nyelvet bírom, lassan a magyart is akcentussal beszélem. Változatos, mindenre kiterjedő. És az egész action alatt kiváló hangulatban lehet vele dumálni, humoros, élvezetes csipkelődő dumákkal még kívánatosabb. Mivel VSZ-t nem vállal, így az utódok a mellén landoltak, a tőle megszokott, imádnivaló csipkelődések közepette. A relax alatt kellemes beszélgetés, jó partner ebben, intelligens kis hölgy. Ja és az elején említett TP. Hát az meg mi, kérdezhetnénk meg Enikőt. Óra a környéken sincs, csak kint a konyhában. Abszolút nem érdekli, hogy mennyi időt töltesz (nyilván nem illik visszaélni vele), nem a pénzre hajt csak, hanem, hogy a vendég jól érezze magát.
    Ezek után joggal kérdezhetitek, hogy miért adtam egy ponttal kevesebbet, mint a maximum? Nos mert igazi feleséges feelingje volt és nem barátnős feelingje. A feleségest is a házasság első időszakára értsd, amikor még imádsz szeretkezni a feleségeddel, mindent kipróbáltok, amit lehet, élvezed a vele való szeretkezést. De a finom, érzéki nyalakodás, amit még megismerkedésetek elején végeztetek, az már nem játszik szerepet, már nem csókolóztok, csak keféltek, illetve szeretkeztek egy nagyot. És nálam ez az első, amiért eljárok  a lányokhoz. Az érzéki csókért. Enikő sajnos nem szereti (meg is mondja), kerüli is a csókot, így nem erőltettem. Igaz extraként vállal a hirdetése szerint, én vállaltam is, de állítólag csiklandoztam. Lehet, hogy csak én nem voltam neki ehhez elég szimpatikus, vagy lehet, hogy ezt végképp másnak tartogatja, ezt ő tudja, mindenesetre elfogadom illetve elfogadtam és tiszteletben tartottam ezt a távoltartását. Viszont nálam ez a kulcs a barátnő feelinghez. Lehet, hogy a kulccsal még nem jön akkor sem össze, mert sok egyéb tényező vár, ha a kulccsal kinyitom a rejtett, zárt szobát. De ha be sem léphetek a zárt szobába, akkor nem is tudom, hogy lehetne-e olyan feeling. A feleség feeling viszont tökéletes volt, amikor még szinte majdnem szerelmes voltál a feleségedbe, és nem csak egy kötelező házastársi kötelességet tudtatok le, hanem jókora dumával, egy igazi nagyot szexeltetek, és rohadtul élveztétek is.
    Nos ezért adtam az egy ponttal kevesebbet, bízom benne, hogy ez semmit nem ront Enikő kiváló szolgáltatói mivoltján.

     
     
     
     
     
  • Elszámolás:

    Hibátlan. Sőt vissza szeretett volna adni, mert csak egyszeri élvezés volt. Mivel másfél órára mentem, és még az egy órában is többszöri lehetőséget kínál, így úgy éreztem, hogy emiatt lelkiismeret furdalása volt, és mint jó szolgáltató, aki nem a pénzre hajt csak úgy érezte, hogy visszajár nekem az ajándékból. Megnyugtattam, hogy valóban jól éreztem magam (és itt ne tévesszen meg senkit az előző pontban írt kritika, mert az csak a hab számomra, ami hiányzott), és nekem természetes, hogy ennyit adok. Az, hogy én csak egyszer élveztem, az nem jelenti, hogy ő rosszul teljesített. Így jött ki a lépés, legközelebb majd bepótoljuk. Az ár egyébként szerintem korrekt, jó az ár/érték arány.
  • Összkép:

    Szóval a csók kivételével mindent megkaptam tőle, amit kívántam, testi és lelki téren egyaránt. Kiváló szolgáltató, nem csoda, hogy ennyi pozitív beszámoló született róla. Ha én sem lennék 8 pontig korlátozva a pontozásnál, akkor ez is magasabb lenne.
Happy Massage