• Angi

  • Beküldte:
  • Angi reagálása

    Szia Pilotkex! Örülök hogy tetszett a találkozási idő pár nappal ezelőtt! :) És hogy leírtad milyen a parkolás nappal. Köszönöm! Hogy leírtad még a lakást hogy néz ki, és hogy a lift épp akkor éjszaka akadozva működöt. ;) Másnap reggel ezt a hibát szervizelte a ház mestere.... Telefonon, és a helyszínen amit egyeztettünk, nem változott. Csókot nem ígértem, NF van, végig testre, vagy arcra. Ezt kérted és teljesítettem részemről a cicimre... Igen, többféle pózt végigpróbáltunk! Jó volt, és élveztem, mert amit elvállalok azt élvezetből teszem, és szeretem. Nem is menne ez másként a részemről. Hogy miért nem csókolóztunk azt nem részletezném. A péniszed is finom ízű volt, mintha egy finom cseresznyét szopogattam volna.... Nem lehet véletlen, és nem kel rajta meglepődni hogy szeretik a franciámat, és ezt le is írják. Mert vannak, igen is olyan vendégek, akik nem sajnálják eme nemes szervet tőlem. És jól írnak... Ne haragudj rám, amiért időnként olyat kértél amit nem vállalok. De ennek ellenére is próbáltam a helyzetet kezelni, mert láttam hogy ezt időnként meg is érted. Nekünk lányoknak is vannak jogaink! Én csak bízni tudok abban, hogy ezt tiszteletben tartod a közel jövőben... Én sem mondanám hogy rossz volt a veled eltöltött egy óra, mert láttam rajtad hogy teljesen magadévá akarsz tenni. Nyugodtan hívhatsz, és próbálkozhatsz. Az ajtóm nyitva áll előtted. De csak bizonyos határokon belül. Gyönyörű napot! Sok-sok kedves mosollyal... Pusszancsom!...;)

  • Egyeztetés:

    telefonon, könnyedén. itt láttam Angit, és pont passzol hozzám a rendhagyó rendelési ideje, így föl kellett hívnom. pár napja taliztunk.
  • Megközelítés:

    Duna Pláza közelében, a szervízúton lévő parkolók nappal is ingyenesek.
  • Helyszín:

    Korrektul megcsinált panel. A lift épp viccesen 'működött' mikor ott voltam. Belül rendben.
  • Lány külseje:

    Képeknek megfelelő. Testileg kiváló; arca meg élőben talán szebb is, mint a képekről visszajön. Utcai ruhában is nagyon izgató.
  • Action:

    Telefonon, és a helyszínen is egyeztettünk, nem változott. CSók nincs, NF van, de nem végig. Így ezt kértem is.
    Eksönben többféle pózt végigpróbáltunk, élveztem is! Jó volt, ezeket most nem részletezném. Punci is finom ízű! Sztem (remélem) ő is élvezte.
    Viszont ami gond. És utólag meg is lepődtem a többi beszin, hogy milyen lágy/ finom franciákat tapasztalhattak? Ugyanis nálam gyakorlatilag elmaradt... :s
    Előjátékként is a lehető legminimálisabb. Majd a végén is, így egy derékba tört handjob lett :s
    Nem szóltam (ismét) külön a legvége előtt, egyrészt akkor kevesebb az erő másra is figyelni; másrészt kíváncsi voltam, a hölgy mit tesz magától.
    Semmi gond ha nem voltam szimpi, ezért is járunk több helyre, h az optimális partnerekkel kerüljünk össze.  Viszont akkor vagy előre tisztázzuk, vagy legyen meg normálisan! ha már ajándékoztam, khm.
  • Elszámolás:

    Első alkalom előre; ez oké. Natúr francia, ami nem oké, mert gyakorlatilag nem történt meg. Nem sajnálom azt a párezret, ám kénytelen vagyok lepontozni.
    Épp updatelt most: elvileg már van VSZ is, nemrég amikor voltam, oldala szerint se vállalt. (várom az első fullos beszijét)
  • Összkép:

    Hát nem tudom... Benyomásaim, hogy a hölgy belül azt hiszi, hatalmas szívességet tesz, h kegyeskedik magát engedni.
    És majd akkor lesz személyes, vagy kicsit kedvesebb, ha véletlenül te is tetszel neki.
    Ja az 'alap' (?) hogy ilyen bombanő láttán harckészen állj oda! részéről nálam nem sokat tett, eddigi tapasztalataimmal összehasonlítva.
    Ennek ellenére nem mondom hogy rossz volt. valahogy van benne valami sejtelmes, vonzó! Én is végig úgy éreztem, h 1 érdekes és kívánatos nővel vagyok.
    Szóval lehet Angi próbálkozok még, de ez a session így nem több 6 pontnál!
Happy Massage