• Lia

  • Beküldte:
  • Lia reagálása

    Drága muffin! :)

    Picit elszomorítottál a beszámolódban írottakkal.  Soha nem állítottam, hogy tökéletes vagyok, sőt hiszem, hogy pici hibáink végett leszünk egyediek és rendkívüliek - Te, ő és én is! Hozzáteszem, mindig is örültem és büszke voltam, hogy megtaláltam azt a határt, hogy természetes ápoltsággal legyek vonzó, s a "plazacica"-ság messze áll tőlem. S szíven ütött az is, hogy míg a többi beszámolómban senki nem tett negatív megjegyzést a külsőmre (és nem egy beszámolóm van) te igen.

    Lehet, hogy meglepődsz, de tiszta képekkel emlékszem Rád és az élményekre. Ezzel arra is, hogy 18 h előtt pár pillanattal felértél hozzám és 18:55 h-kor mentél el tusolni, majd 19.10 h-kor távoztál tőlem. Ez volt a TP? :( Köszönöm, hogy megtanítottal erre. Aztán, ha felém jársz és esélyt kapok személyes magyarázat adásra és másra is, ne panaszkodj, ha remegő lábakkal távozol tőlem. :))

    Csókollak

  • Egyeztetés:

    Sokat kellett hívogatnom, de amikor aztán sikerült beszélnünk simán ment.
  • Megközelítés:

    Megtalálni nem volt nehéz, én ingyen parkoltam, asszem ezzel nem szgetme szabályt:)
  • Helyszín:

    Új építésű igényes lakás, bár a környék nem volt bizalomgerjesztő, de a lakás teljesen rendben, igényes, a baszobában baldahinos ágy.
  • Lány külseje:

    Nos a képek nagyon profik, szerintem túlzottan is, így aztán kis csalódás volt élőben. Szó se róla, szép lány!! Helyes pofi, vastag ajkak, óriási gyönyörű mellek, de végig volt vmi nagyon fura a külsejében, aztán közben rájöttem mi. A lábai kifejezetten vékonyak, és ehhez képest nem túl formás és kicsikét szélesebb a törzse, nem jó az alakja, nem véletlen van a képeken az a fűző rajta.  De szép lábak, formás popsi, szóval tényleg semmi gond vele, csak nem az a szexbomba mint az amúgy profi képeken.
  • Action:

    Nos igen, action, hát olyan közepeske. Készséges volt, hagyta magát, tette a dolgát, dumcsizgattunk is, de az az eset volt hogy pontosan tudtam közben hogy nem fogok visszatérni. Jólesőt tekertem egy csinos csajjal, közepesnél ez jobb, egy hangyányit. A fullos programot választottam, de valahogy a vibri és a csók kimaradt, és bár beszéltünk róla igaz az is hogy nem erőltettem. A telefonbanhangsúlyosan elmondta hogy a full az bő egy óra, ezt tisztáztuk is előre hogy akár 70-75 perc is beleférhet, ehhez képest 55 percnél TP. Francia volt a kezdés, a vastag ajkai jólestetk, aztán 69, itt kis színészkedés (nekem nem hiányzik ez de megbocsátom, mert a beszik alapján a tisztelt MT-ak igénylik, mondhatni hiúságukat legyezgeti ha azt hihetik hogy a lányok minden egyes alkalommal élvezik az egészet, holott nem, na mindegy, ez nem érdekes), szóval a frnacia mindensetre fincsi volt, aztán gumi fel, betoltal a répát szemből, hátulról és oldalt, pörögtünk jópárat mire a végén a popsijára fecskendeztem az életnedvet.
  • Elszámolás:

    Ha mindent megkapok a fullból, és tényleg szaxbomba akkor árarányos! így picit eltúlzott, ennyiért sokfelé bóven belefér egy kiadós análozás is. Amúgy full igényes a csaj, normális helyen szolgáltat, nem is rosszul, az ilyen lányoktól nem sajnálom az ajándékot, ráadásul igazuk is van ha a magasabb árkategóriába rakják maguk, ha megtehetik, de megtehetik.
  • Összkép:

    Fentiek alaján erős közepes. Nem olcsó, szép de nem tökéletes szépség, jó de nem kiemelkedő szolgáltatás, minden ezzel ellentétes ígéret ellenére enyhe TP. Ha tetszik tégy egy próbát, ennyit megér, a többi aztán már rajtatok múlik:) Én inkább vadászgatok tovább, nemigen leszek visszajáró. Bár nem totál lehetetlen hogy egyszer azért visszatérek, így visszagondolva az tetszett a legjobban hogy igényes csaj. Bírom az ilyet, igaz bármikor beáldozom egy brutál nagy vad őrült szexért, ez azért nem volt az.
Happy Massage