• reginalove

  • Beküldte:
  • reginalove reagálása

    Szia csókos szájú:)

    Köszönöm a beszit,és hogyha költözni fogok feltétlen figyelembe veszlek Téged is:)Addig is ha utad van erre tárt karokkal várlak.Puszi az EZREDESNEK:)

    Regi

  • Egyeztetés:

    Könnyen, elsőre elértem és telefonon egyeztettünk az nap délutánra. remkül és gyorsan sikerült az egyeztetés.
  • Megközelítés:

    Nekem még mindig messze van, át kell menjek Pesten és még tovább vagy 40km-t. Csak, ha utam van arra, akkor tudom őt meglátogani.
  • Helyszín:

    A lákás és berendezése semmit sem változott, tisztaság mindenütt. A fürdőt csak rövid időre láttam, mert már tusolva érkeztem otthonról, hogy ezzel se húzzam az időt, s két action közti mosakodásra vettem csak igénybe eme helyiséget.
  • Lány külseje:

    Semmit sem változott, sőt talán fiatalodott! A teste korához és sok fiatal lányhoz mérten is bombázó!!!!
     
  • Action:

    Szexis ruhában fogadott, így egyből láttatni engedte csodás idomait. Mivel és egy kissé megfázva érkeztem, így a csók közös megegyezéssel elmaradt. A csomagárak nem változtak, így én egy órás csomagot választva közöltem, hogy ma itt én vágyom a kényeztetésre és teljesen átadom magam Neki. No mint ha több se kellett volna, úgy letámadott, de rögvest, hogy alig álltam meg a lábamon. Gyorsan ledobva ruáim, hanyatt döntött és egy óriási franciába kezdett. Habzsolta az ezredest, melyet meg is dícsért, hogy milyen elegánsan szalutál és vágja vigyázba magát. Élvezettel tüntette el szájában és nyelte mélytorokra oly annyira, hogy a makkomon éreztem a garatát és közben nyelvvel kényeztette a golyókat. A szívóerőt, a kéjes élvezetet, és a nyálas élvezetes mélytorkozást nem bírtam sokáig, így csak hamar torkon lőttem. törölgetés után megmostam a szerszámot és visszafeküdtem a tetthelyre egy kis lazító masszázsra. E közben olyan jól eltársalogtunk, hogy csak azt vettem észre, hogy szinte kifúrom az ágyat miközben regina a kezével kényeztet. Így tehát gyorsan megfordulva esőkabátot kapott az ezredes, és Regina kéjesen, mosolyogva beleguggolt. Nedves puncija szorítva ölelte magába vértől duzzadó szerszámom, miközben e kívánatos teremtés fel-le gugolva járatta magát rajtam kéjesen élvezettel. Ám ez még nem minden! Kérésemre egyetlen mozdulattal átült! A hátsó bejáratba úgy csusszant bele a hancúrléc, mintha mindig is oda való lett volna. Regina így guggolva, kerek popsijában szerszámommal vágtázott a végső megoldás felé. Ezt a szorítást és iramot nem lehet sokáig bírni, hamarosan végem lett. A szokásos tisztogatás után a hátralévő időben kellemesen elcseverésztünk.
  • Elszámolás:

    Maximálisan korrekt elszámolás! Emlékezve a múltkori találkozásunkra, az elszámolást ennek megfelelően alakította. Mivel nem előszőr jártam Nála, így utólagfizettem. Extrák nincsnek csak csomagár van, aminek spec én nagyon örülök, mert menet közben csak egymásra kell figyelni, nem pedig arra, hogy most ez vagy az benne van az árban vagy nincs.
  • Összkép:

    Nálam még mindig benne van a top3-ban! Megjelenése lenyűgöző, hozzá állása maximális, kellemes beszélgető partner, élvezi adni (és kapni) a szexet, telejesen korrekt. Csak lakhatna máshol!
    Ha arra felé visz az utam biztos nem hagyom ki!!!!!
Happy Massage