• Angi

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A tegnapi napon az esti órákban hívtam fel, kb. a negyedik csörgésre felvette, aznap késő estére tudtunk időpontot egyeztetni (azaz az én elképzeléseimmel teljes összhangban).
  • Megközelítés:

    A Duna Pláza környéke, én gépjárművel közelítettem meg az objektumot. Parkolással a ház előtt - vélelmezem a késői időpont miatt is - nem volt gond. Gyalogosan, vagy BKV-val sem lehet gond az odajutással.
  • Helyszín:

    A baszoba buja, fülledten erotikus hangulatot árasztott: hangulatvilágítás (bár én személy szerint jobban szeretem a jobb fényviszonyokat), halk aláfestő zene, füstölő, óriási ágy, tisztaság, rend és nyugalom áradt felém. A több szárnyas ablak előtti függöny békebeli fimszínházak hangulatára emlékeztetett. A fürdőszoba a célnak megfelelt, 5-6 fajta tusfürdőt fedeztem fel, a kádból való kilépéssel - alacsony építésű voltom miatt - volt némi probléma, de néhány tánclépést követően sikeresen földetértem. A törcsi nedvszívó hatása az elvárt színtet meghaladta.
  • Lány külseje:

    Debasz! Ezzel az egy szóval tudnám elírni a külsejét. Érkezésemkor sztreccs nacit és hozzá harmonizáló felsőt viselt (gondolom a makktárs beengedésekor a gülüszemű szomszédeok elleni prevenció érdkében), majd zuhi után átváltott az általam ajándékba hozott necc egyrészes tanga semmiségre. Az arca bájos, a szemei gyönyörűek, a szilikonizált cicik arányosak, a popsi űberkerek, a punci pedig a húsos kopasz barack rajongók mekkája.
  • Action:

    Érkezésemkor picit félszegen mosolygott és üdvözölt, viszont később a verbális pettingem hatására érezhetően sokat oldódott. Hellyel és üdítővel kínált, melyből az üdítő részt udvariasan visszautasítottam, mivel nem a catering szolgáltatások élvezete miatt érkezetem. sajnos csak egy órája volt rám, mivel az éjszaka további részében egy külső helyszínen végrehajtott, születésnapi prezentációt vállalt (őszinte sajnálatomra). Én jobbra el fürdeni, majd a genitáliák tisztogatását követően átvonultam a baszobába. Tisztálkodását követően megjelent a már korábban említett fekete necc egyberészesben, ekkor ütöttem az első lyukat hancúrlécemmel a mennyezeten.  Mivel efáradt a lába, neglizsé le, majd további nylakodásnak vetettem alá, meg sem álltam a második gólig. Ekkor felhelyezte Kalap Urat, és zaklatott misszionáriusként nekiestem egy kis lábcsócsálás mellett. Élvezetes nyögéseibe (az enyémmel együtt) némi félelem is vegyült, mikor 140 kiló vágósúlyommal épp az epeda rugókat nyomtam bele az alattunk lakó födémjébe (az ágy a lendületes mozgásomat elég érdekes aláfestő zörejekkel honorálta). Mivel ismét párásodni kezdett a szemüvegem, a doggy pedig szemüveg nélkül nem sikerült (félem, egy lyukkal eltévesztem az irányzékot), a cicikre és a csini pofikára élveztem el. A hátralévő időt rövid beszélgetéssel ütöttük el, majd búcsúpuszit adva távoztam egy éjszakai pókerparty irányába.
  • Elszámolás:

    Mivel telefonon tisztáztuk az anyagiakat, különösebb meglepetést nem ért.
  • Összkép:

    Régóta kokettáltam a hirdetésével, örülök, hogy végre megembereltem magam és eljutottam hozzá. Aranyos, mosolygós, bomba alakú Hölgy, aki az erotizálásban is nagyszerű partner lehet. Bár első alkalommal voltam nála, és nem tartozom az igazi adonisz/likvidál gyula kategóriába, egy pirinyó bújás vagy cirógatás jól esett volna (én próbálkoztam). A hirdetésben extraként jelölt NFVSZ esetemben kizárásra került, ezt nem tudom megítélni, hogy a törzsvendégek, vagy nálam szimpatikusabb makkerek privilégiuma-e. A kézimunkázása során abszolvált előbőr visszahúzása esetében - elsősorban rövidebb fékű makktársakra tekintettel  - némi gyakorlást igényel, mivel a hosszabb fékút a kevésbé kinky beállítódásúaknál esetleg időszakos traumát idézhet elő. Mindezek mellett jól éreztem magam vele, a vele töltött óra minden percét élveztem!
Happy Massage