• Alexandra

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Hát ebben nem volt semmi érdekes, abban a kerületben volt dolgom, felhívtam a számot és éppen jó volt a felajánlott időpont. Egyébként itt is hirdetett nemrég, de most egy másik oldalon láttam.
  • Megközelítés:

    A GPS a ház mögé navigál, de nem volt gond, csak meg kell kerülni az épületet. Panelrengeteg lévén ingyenes a parkolás, még hely is akadt. Busz és villamos is jár ott, nem nehéz odajutni. Odaérve újra telefon, ekkor kapom meg a bejutáshoz szükséges információkat.
  • Helyszín:

    Panel. A ház olyan-amilyen, a lift szerencsére működött. A lakásból nem sokat láttam, a cipőt letettem az előszobában, aztán Alexandra egy maszobába invitált. Itt vetkeztem, majd elvonultam a zuhanytálcával szerelt csöppnyi fürdőszobába. Elég minimálbarokkos a felszereltség...volt összesen két flakon az üvegpolcon, csupasz körte a falon, műtőszöld zuhanyfüggöny és oldalt szivárgó zuhanyrózsa. A szoba berendezése célszerű, masszázspad is van és egy kanapé is. A masszázs természetesen a masszázspadon zajlik.
  • Lány külseje:

    A képek alapján egy kicsit deszkábbnak gondoltam, de ez nem igaz. Nagyon magas lány, 180 körüli. A csípője egy picit szélesebb, ez nyilván a magassága miatt van, amúgy vékony, szép mellekkel megáldva. A vádlija lehetne formásabb, de az az igazság, hogy ilyen kosaras alkatú lányoknál még nem nagyon láttam tökéletesen arányos testet. A masszázst bugyiban végzi, később ezt is levette. Nagyon sokat beszél a masszázs alatt, elég szerteágazó dolgokról, de találtunk azért közös témát...
  • Erotikus masszázs:

    A masszázs feledhető volt, tulajdonképpen egy krémes kenegetés (lehetett volna olajos is, fel is ajánlotta a választás lehetőségét, nekem mindegy volt, csak illatmentes legyen), nem volt igazán felépítve a koreográfia. A lábnál kezdett, felment a hátig, majd vissza a lábra... Nemsokára megfordulhattam. Itt már nincs masszázs, célirányos mozdulatok következnek. NF rövid golyónyalival kezdődik, majd egészen kellemesen folytatódik. Szimpatikus makktársak kérhetnek KF-lehetőséget is...én szimpatikus voltam. Ehhez helyet cserélünk. Elég könnyen lehetett táncba vinni, főleg, amikor a nyelvem mellett az ujjaimat is bevetettem...maradjunk abban, hogy gyors egymásutánban kétszer is elszállt...komolyan! Aztán én is megkaptam a magamét, amikor újra helyet cseréltünk. NFVSZ volt, hosszan, a lenyugodásig kényeztetve. A milliók sorsáról nem tudok... Aztán hamarosan mentem zuhanyozni.
  • Elszámolás:

    Alap a natúrfranciás levezetés átlagos áron, extra lehet a KF - természetesen felárért. A masszázs közben elbeszélgettünk arról, hogy milyen lelombozó, ha minden apró extráért felárakkal bombázzák a gyanútlan makktársat...akkor ebben egyet is értettünk...aztán az elszámoláskor azért ő is felszámított egy extrát ami ráadásul az ő orgazmusát segítette elő... Ez nem volt igazán fair...én csak neki akartam jót. Bár az is igaz, hogy erre összeget nem mondott, azt mondta rám bízza a dotálását...de mégis - maga a tény - lerontotta az összhatást.
  • Összkép:

    Az összbenyomás pozitív, tehát több piros pont van az elleőrzőjében. A fekete pontok a minimálbarokkos fürdőhelyiség (direkt nem írtam szobát) és az elszámoláskor tapasztalt kicsinyesség miatt kerültek bele.
Happy Massage